Haberler

Diyarbakır'da F-16'lar Acil Koduyla Havalandı

Güncelleme:

Türkiye sınırında yaşanan gelişmeler üzerine sınırın sıfır noktasına "Acil" koduyla savaş uçakları gönderildi.

Suriye sınırında yoğunlaşan çatışmalardan dolayı Diyarbakır'dan havalanan F-16 savaş uçakları sınıra hareket etti.

'ACİL' KODUYLA HAVALANDILAR

Edinilen bilgiye göre, Kobani bölgesinde şiddetlenen çatışmaların Türkiye sınırına sıçrama ihtimali üzerine Diyarbakır'da konuşlu bulunan 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'nden 4 adet F-16 savaş uçağı 'Acil' kodu ile havalandı.

SINIR HATTINDA KEŞİF YAPACAKLAR

Diyarbakır'dan havalanan F-16 savaş uçaklarının sınır hattında keşif uçuşu yapacağı ve çekilen görüntüleri anında merkezleriyle paylaşacağı belirtildi.

'MÜDAHALE' YETKİSİ DE ALDILAR

Tam mühimmatla havalanan savaş uçaklarının keşif yaptığı sürece yaşanabilecek olası olumsuzluklara da müdahale yetkisi aldıkları bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Türkiye Kobani Suriye Güncel Haberler

500

Yorumlar (145)

MUŞ MALAZGİRT:

BEN BİR KÜRT OLARAK BÜTÜN KÜRT HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM. ŞİMDİ YE KADAR GERÇEKTEN KARDEŞLİK DEDİM. TÜRK KÜRT KARDEŞ OLDUĞUNU SAVUNDUM. ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR ARTIK ONLARIN İÇİNDEKİ NEFRETİ GÖRDÜM. VE İNANIN TÜRK İNSANINDAN GÜNAHIM KADAR ARTIK NEFRET EDİYORUM. ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GERÇEK MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN VE ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ŞEREFLİ KÜRT HALKINDAN OLDUĞUM İÇİN. EN AZINDAN RABBİM BENİ ŞEREFLİ BİR HALKTAN YARATTIĞI İÇİN

35
68
yanıtYanıtla
HARUN:

Biz türklerin sorunu siz kürtlerle değil. . Bizim sorunumuz PKK lı vatan hainleriyle ülkede huzuru bozanlarla eğer ki sende onlardan biriysen isabet olmuş nefret etmen çünkü bende senden nefret ediyorum. . . PKKLI isen. . . .

yanıt0
yanıt0
insan degilsiniz ki seref olsun:

serefsayarin mi var kardes serefli oldugunu yazmissin ama hangi yetkili merci verdi sana bu serefli olduguna dair kaniyi anlamadim gitti benim bildigim seref insalarda olur ama

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Sereflimi? siz türkiye irak suriy iran arasinda kalmis ne oldugu blli olmayan bi irksiniz, tarihte kürt devleti diy bi devlet varmissmi, siz israilin onun bunun comagisiniz yasadiginiz vatana ihanet edensiniz, sen Türk halkindan nefret ediyomussun Türk halkida sana bayiliyodu sanki, begenmiyosan kobani orda defolur oraya gidersin seni tutan yok. . .

yanıt0
yanıt0
battalgazi:

sanki sizleri çok seven var?

yanıt0
yanıt0
Allahın kulu:

müslüman bölücülük ırkçılık yapmaz, ALLAHTAN korkan katil olmaz. Gayri müslimlerin oyununa gelmez. Müsliman kardeşim.

yanıt0
yanıt0
HASTÜRK:

Bak kardeş sana anlatıyım bir gerizekalı ya anlatır gibi anlatıyım. . ! Bu ülkede tam 30 sene önce apo düştüğünde kara kara düşünüyordu pkk ne yapacağız diye size destek veren abd idi ayağa kalktınız bundan tam 30 sene önce siz evet kürtler ve pkk lılar bu ülkeye savaş ilan etti otomatik olarak ülkede size savaş açtı. . ve kardeş şimdi dik dur ve yalvarma yalvarmayın bize yardım et diye bir karar aldınız savaş açtınız o kararın arkasında durun. . çünkü esas erdemlik bunu gerektirir. . hee şunuda söyliyim kobanede sana saldıran ışid türkiye değil türkiyeden ne istiyorsun? Git kobane orada git savaş madem çok düşünüyorsun durma burda savaş açtığın ülkeden medet umma git kendi kepçenle kendi yemeğini ye. . birde mantık açısından değerlendir. . bir ülke o kadar şehit verdi o kadar yara açtın sen olsan sana bu kadar zarar veren bir terör örgütü olsa sana gelse yardım istese yardım eder misin? bunlara göre sen masum biz faşist mi oluyoruz?

yanıt0
yanıt0
karamurat:

senide kaybettik desene çok üzüldüm

yanıt0
yanıt0
yolcu:

kardeş o kadar şereflisin o zaman o sokakları yakan haince pusu kuran şerefsizleri artık sizde kovun bizde inanalım kardeşliğimize müslüman olduğunuza. bir müslüman kalleşçe pusu kurup asker polis öldürmez öldürenide desteklemez. . . bu memlekette herkes madur oldu ama kimse haince pusu kurmadı. vatandaşın malına canına, askere polise babamda pusu kursa benim için dinsiz şerefsizdir. . . sen insan olmaktan övün herkez kürt türk alman yunan olabilir. . . . sonuçta kimin nered e neşekilde doğacağını Allah bilir.

yanıt0
yanıt0
yağmur:

senin kürt olmana laf diyen yokki biz bayrağını vatanını seven her insanın yanındayız pkklı isen senin yerin cehennem

yanıt0
yanıt0
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title