Haberler

Diyarbakır'da Çatışma: 1 Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde YDG-H mensupları ile polis arasında çıkan çatışmada bir esnaf yaralandı.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde devriye gezen zırhlı polis aracına YDG-H mensupları tarafından ateş edilmesi üzerine çıkan çatışmada bir esnaf yaralandı.

ARA SOKAKLARDAN ATEŞ EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sur ilçesi Melik Ahmet Paşa Caddesi Ziya Gökalp Mahallesi'nde meydana geldi. Devriye gezen zırhlı polis aracına YDG-H mensupları tarafından ara sokaklardan ateş açıldı.

YARALI ESNAF HASTANEYE KALDIRILDI

Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada YDG-H mensupları ile güvenlik güçleri arasında kalan 30 yaşlarındaki M.A. adlı esnaf sırtından vurularak yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlçede ara sokaklardan zaman zaman silah sesleri yükseliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melik Ahmet Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

YDG-H:

Ya özgür bir yaşam yada sizi kendimizle toprak yapıp eyvallah özgürlük diyecegïz...her yer size cehennem yeri olacak..sizden korkan sizden peter olsun faşistler..

85
178
yanıtYanıtla
Cevap:

Evladım toprak olacak herkes sen özgürlüğünü feda ettiğin dinsizlerin cehenemde ki maşası olmaktan kurtul

yanıt6
yanıt14
hdpnin özgürlük teröristleri:

Ey kürt milleti bunları görün bilin bu köpekler geceleri Diyarbakır ve diğer bütün Doğu ve Güneydoğuda insanları hayatlarından bezdirmek kulanılan ydgh adı altında pkk teröristleri dir hdpye vereceğiniz her oy Bu itleri kudurtmakta vermeyin oylarınızî hdpye lanetli partidir bir kürt kardeşim çıksın desin hdp bu hizmeti yapmıştır diyemez çünkü hdp ve pkk Kürtlerin yaşamalarını istemiyorlar

130
23
yanıtYanıtla
kara:

bu ne la

4
7
yanıtYanıtla
Diyar 21Mobil-IOS:

Devlet yok olsaydı 3 günde suriçi temizlenirdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title