Haberler

Diyarbakır'da Bir Sırp ve Bir İngiliz Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde birinin İngiliz, birinin ise Sırp olduğu öğrenilen 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir İngiliz ve bir Sırp gözaltına alındı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

63 GÜNDÜR SOKAĞA ÇIKMAK YASAK

Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle 2 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının genişletilerek 63'üncü gününde devam ettiği Sur ilçesinde, yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

İFADE İÇİN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

İlçenin yasak kapsamına girmeyen mahallelerinde gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Şahıslardan birinin İngiliz, birinin ise Sırp olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Güncel Haberler

500

Yorumlar (128)

Sener Korutuk:

Kurt, Alevi, Ermeni filan degilim, Bem Beyaz bir Turkum. Gordugum kadari ile, bir Sirp 50 Turk''e bedeldir. Eger Turkler imamin TSK mensubu ise, bir Sirp 100 TSK''liye bedeldir. . . Keklikler sizi. . .

7
108
yanıtYanıtla
antipkk:

Bembeyaz bir Ineksin sen ancak kime yuturmaya calisiyorsun? Git Sirbistanda yasa seni tutan mi var?

yanıt4
yanıt0
ANLARSIN YAAAA,,,,,,:

ALMIŞSIN CEVABINI SENER. . . . AKLIMDAN GEÇENLERİ SÖYLEMEME GEREK BİLE YOK. . . SEN ANLARSIN. . . HİÇ DE İYİ NİYETLİ DÜŞÜNCELER GEÇİRMEDİM SENİN HAKKINDA BİLMİŞ OL.

yanıt1
yanıt0
pınar:

şimdi onların işini benim güzel askerim bitirir burdan tüm askerlere sesleniyorum sizi çooooooooooook ama çooooooooook seviyorum

62
11
yanıtYanıtla
DAHANELER:

YABANCI GAZETECİLERİ TUTUKLA SONRA YABANCILAR YAKALNDI DİYE HABER YAP :) ULEN ADAMLAR BBC DEN REUTERSTAN FİLAN GELİYO YABANCI OLMALARI NORMAL. ONA BAKARSAN SURİYEYE GİDEN TÜRK MUHABİRLERİ DE TUTUKLANMALI YALAN MI!!!!

10
27
yanıtYanıtla
Cahil hainler:

Etek hendek YALANCI iftracı, ya Türk ! Düşmanı bu Cahil kürt Teröristler. kaç adet TIR iş''makineleri ve Ambulans yaktılar ! şimdiye kadar. ve pusu Tuzak ! kalleşlik ile kaç Asker ve polis öldürdüler şimdiye kadar. bu Cahil hain bölücü kalleş ! ve bu kalitesiz hain Teröristler.

37
0
yanıtYanıtla
Kerem:

TSK dogru bir karar veriyor doguda ne kadar yabanci varsa tutuklayin. Bu isi bitirelim artik fazla uzadi aksi halde jitemin gelmesi en yerinde karardir bak yeşil yeşil.

28
7
yanıtYanıtla
RTEMobil-ANDROID:

önce dünya medasina gösterin sonrada asin gitsi

29
4
yanıtYanıtla
asi:

dünya medsyası kimlik bilgilerini isteyince hemen döneklik yaptı sizinki öle bir şey yok diye.

yanıt0
yanıt0
ALİ:

İNGİLİZ VARSA KESİN NİFAK VARDIR.

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title