Haberler

Diyarbakır'da 170 CHP'li BDP'ye Geçti

Güncelleme:

Diyarbakır CHP Sur ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 170 CHP'li, BDP Diyarbakır il örgütünde yapılan törenle BDP'ye geçti.

Diyarbakır CHP Sur ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 170 CHP'li, BDP Diyarbakır il örgütünde yapılan törenle BDP'ye geçtiklerini duyurdu.

Törende konuşan BDP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, on yıllardır Kürtlerin verdikleri ortak mücadelesiyle büyük bir birlikteliğin açığa çıktığını söyleyerek, "Farklı siyasi partilerde çalışma yürüten arkadaşlarımızın katılımıyla gücümüze güç katmaları anlamlıdır" dedi. Bundan sonra Barış sürecini birlikte yürüteceklerini belirten Yılmaz, BDP'ye geçen tüm CHP'lilere başarılar diledi.

Yılmaz'ın ardından konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak ise, BDP'ye geçen partililere başarılar dileyerek, "Kendi evinize hoş geldiniz" dedi.
BDP'ye geçen CHP'liler adına konuşan CHP Sur ilçe Başkan Yardımcısı Recep Özalp ise, "Biz barış ve özgürlüğün bu partide oluğunu bildiğimiz için BDP ile çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi. Tören, yapılan konuşmaların ardından BDP'ye geçen CHP'lilere rozetlerinin takılmasıyla son buldu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title