Haberler

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Heyetine Soruşturma Açtı

Güncelleme:

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK Kongresi nedeniyle HDP'li Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder, Hatip Dicle, Kamuran Yüksek, Selma Irmak ve Sebahat Tuncel hakkında soruşturma başlattı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK tarafından hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul'da yaptıkları 'özerklik' konuşmaları nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak ile Hatip Dicle, Kamuran Yüksek ve Sabahat Tuncel hakkında da soruşturma başlattı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK'nın hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul'da özerklik ile ilgili konuşmalar yapan HDP heyetine soruşturma başlattı. Başsavcılık, milletvekilleri olan Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak için hazırlanan fezlekeyi, görüşülmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderirken, Irmak, Dicle ve Yüksek hakkında da soruşturmayı açtı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Sırrı Süreyya Önder Selahattin Demirtaş Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (180)

vir zirto:

ne istedinizdz vermedi turkiye , , , gavur yalakasi hdp , ,

73
8
yanıtYanıtla
21 diyarbakır zaza:

barış demeyen ağızlar kurusun. . . kahret sen savaş diyen ağızları ya rabbim

75
3
yanıtYanıtla
TÜRKOYÜREK:

HEPSİ HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILIP HAPSE ATILMALI BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE AMA BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP MAAŞINI ALIP BU ÜLKEYE KARŞI OLANLAR VATAN HAİNİDİR.

62
6
yanıtYanıtla
Halil:

Bu ülke faili mechul ülke hak hukuk yok, insanlar devlet gücleri tarafinda kursulanmakta, sarayin savasi, askerlerde alet edinmekte. .

yanıt2
yanıt17
ÖmerMobil-ANDROID:

soruşturma nedir allah asik na ya milleti oyalamak tan başka bir sey değil direk yargılanmasını istiyoruz adam açıkça rengini söyledi akp savcıları bu gune kadar beraber yürüdüğünüz hdp yi artik kapatma zamani geldi gecti bile bu ezan susmaz vatan bölünmez .

55
3
yanıtYanıtla
zaza:

Kenan evreni özledik. yokmu orduda bir kenan evren.

53
4
yanıtYanıtla
......Hacı hüso......:

...Derhal HDP kapatılmalı, demirtaş ve diyer vatan hainleri uzun hapis cezasına çarptırılmalı....hem vatandan maaş al, hemde vatana hainlik et he???

48
7
yanıtYanıtla
SavaşMobil-IOS:

Hahaha :)) çokta korktuk

14
38
yanıtYanıtla
türkiye cumhuriyeti:

hahaha:) ziyarete gidersin sen de

yanıt2
yanıt1
ÖMER:

AKP MHP kapatılsın, nefret, kan ve sömürüden başka ne verdiler bu faşistler millete. . . .

7
44
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title