Haberler

Diyarbakır Çermik'teki Turnuvalarda YBO Farkı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde ilköğretim okulları arasında futbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları düzenlendi.

Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde ilköğretim okulları arasında futbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları düzenlendi. Turnuvalarda YBO'nun farkı öne çıktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okulları arasında futbol, voleybol, masa tenisi, atletizm turnuvaları düzenlendi. Futbol maçları şehir stadında oynanırken, voleybol turnuvası spor salonunda, atletizm ise Diyarbakır Caddesi üzerinde yapıldı.

Futbolda 19 takımın katıldığı turnuva, tekli eleme sistemi ile yapıldı. Turnuvada finale YBO ile Akkoyunlu kalırken, voleybolda da finale YBO ile Alabuğday okulları kaldı.Atletizm yarışmasında ise 1500 metre kızlar koşusunda YBO'dan Tuğba Güzel birinci, Fatih İlkokulu'ndan Seher Gökdere ikinci, yine YBO'dan Elvan Korkutan üçüncü oldu. 1500 metre erkeklerde YBO'dan Sait Nur Karadeniz birinci, Fatih İlkokulu'ndan Ramazan Kardaşoğlu ikinci, YBO'dan Numan Karakoyun üçüncü oldu.

2000 metre kızlarda ilk üç sırayı YBO öğrencileri aldı. Sibel Korkutan birinci, İrem Kaplan ikinci ve Fatma Erdoğu üçüncü oldu. 2000 metre erkeklerde de yine ipi göğüsleyen okul YBO oldu. Sabri Karakuş birinci, Ramazan Adıyaman ikinci ve Atatürk İlkokulu'ndan İsa Kılıçarslan üçüncü oldu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır 23 Nisan Çermik Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title