Haberler

Diyarbakır Büyükşehir: "Belediyemiz Zan Altında Bırakılmak İsteniyor"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bugün bazı basın yayın organlarında, “Terörün insan kaynakları: Okullar, belediyeler, dernekler.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bugün bazı basın yayın organlarında, "Terörün insan kaynakları: Okullar, belediyeler, dernekler…" başlığıyla yayınlanan haberlerde belediyeyle ilgili yer alan iddiaların gerçekdışı olduğunu, kurumun zan altında bırakılmak istendiğini açıkladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bazı basın yayın organlarında "Terörün insan kaynakları: Okullar, belediyeler, dernekler…" başlığıyla yayınlanan haberlerde belediyeyle ilgili yer alan iddiaları noter aracılığıyla tekzip etti. Belediyeden konuya ilişkin yazılı açıklama da yapıldı. Açıklamada, haberlerde belediyeyle ilgili ileri sürülen iddiaların gerçekdışı olduğu, hiçbir somut bilgi ve belgeye dayanmadığı belirtilerek, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında yürütülen mesleki eğitim, çocuk destek programı, tandır evi, müzik ve spor hizmetleri nedeniyle suçlamalara maruz kalındığı kaydedildi. Açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi mevzuatın kendisine verdiği görevler doğrultusunda sosyal hizmet çalışmasını yürütmektedir. Söz konusu iddiayla ilgili hakkında açılmış tek bir soruşturma ve dava bulunmamaktadır. Hal böyleyken somut hiçbir bilgi, belge ve kanıta dayanmadan, asılsız iddialarla bir kamu kurumunu zan altında bırakmak; açıkça algı operasyonu yapmaktır. Konuyla ilgili tüm iş ve işlemlerimiz müfettiş ve savcılık denetime açıktır" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title