Haberler

Diyarbakır - Bebek Arabasıyla Mağazaları Soyan Baba Son İşinde Suçüstü Yakalandı

Bebek arabasıyla mağazaları soyan baba son işinde suçüstü yakalandıDİYARBAKIR'da, 2 yaşındaki oğlunu kullanarak alışveriş merkezlerindeki elektronik mağazalardan cep telefonu, laptopları alarak bebek arabasında saklayan zanlıyı hırsızlık bürosu özel ekibi suç üstü yakaladı.

Bebek arabasıyla mağazaları soyan baba son işinde suçüstü yakalandı

DİYARBAKIR'da, 2 yaşındaki oğlunu kullanarak alışveriş merkezlerindeki elektronik mağazalardan cep telefonu, laptopları alarak bebek arabasında saklayan zanlıyı hırsızlık bürosu özel ekibi suç üstü yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kentteki alış veriş merkezlerinde bebek arabasına bıraktığı çocuğunu kullanarak hırsızlık yapan şüphelinin peşine düştü. Özellikle elektronik mağazalardan bilgisayar, laptop, cep telefonlarını çalarak bebek arabasındaki çocuğunun arkasına bırakan baba, mağazaların güvenlik kameralarına yakalandı. Polis bir çok işyerinden çocuğunu kullanarak hırsızlık olayını gerçekleştiren kişiyi yakalamak için, güvenlik kameralarını inceledikten sonra özel ekip kurdu. Kentte bulunan alış veriş merkezlerinde görevlendirilen ekipler, bebek arabasıyla gezen eşkale uygun kişileri yakın takibe alarak gözlem yaptı. Önceki gün yine bir alış veriş merkezine giden hırsızlık zanlısı baba, bu kez bir ayakkabı mağazasından ayakkabı çalarken suçüstü yakalandı. Polis yaptığı incelemede daha önce bir çok AVM'de meydana gelen hırsızlık olaylarını da aynı kişinin yaptığını belirledi. Suçüstü yakalanan Şahabettin İ'nin AVM'lerde 6 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenirken, daha öncede hırsızlık olaylarından kesilmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şahabettin İ. Hırsızlık bürosundaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bebek 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title