Haberler

Disneyland Dünyasını Hotels.Com ile Keşfedin!

Güncelleme:

Sevdikleriniz için büyülü bir macera mı planlıyorsunuz?

Kurban Bayramı tatilini en iyi nerede geçiririm diye mi düşünüyorsunuz? Belki de okullar açılmadan önce çocuklarınıza son bir tatil anısı vermek istiyorsunuz. Nereye gideceğim, nerede kalacağım diye düşünüp tatil öncesinde kendinizi sıkıntıya sokmayın, bırakın Hotels.com hayalinizdeki tatil için size yol göstersin.

Bu tatilinizde dünya genelindeki beş Disneyland'den birini ziyaret etmeye ve sevdiklerinizle birlikte Disney'in büyülü dünyasını keşfetmeye ne dersiniz? Mesela Disneyland Paris... Hotels.com'da tercihlerinize göre konaklamanızı rezerve edebilir, inanılmaz son dakika fırsatlarından, günlük olarak yenilenen indirimlerden ve sezon indirimi tekliflerinden yararlanabilirsiniz. Hotels.com müşterileri tarafından en beğenilen oteller arasında yer alan ve çocuklarınızla birlikte iyi vakit geçirebileceğiniz Hipark Serris Val-D'Europe, Residence du Parc Val d'Europe veya Magic Circus Hotel at Disneyland Paris'te 296 TL*'den başlayan fiyatlarla konaklama seçenekleri bulabilirsiniz.

Eğer tercihiniz Amerika'ya uzanmak ve Disneyland Kaliforniya'yı ziyaret etmekse, parkın çok yakınında, uygun fiyat alternatifleri sunan Spring Hill Anaheim Maingate, Anaheim Fairfield Inn by Marriott veya Anaheim Majestic Garden Hotel'den birinde, 373 TL*'den başlayan fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Tercihiniz Florida'daki Walt Disney World ise, kaliteli hizmetlerinden dolayı Hotels.com kullanıcılarının favorileri arasında yer alan Buena Vista Palace Hotel & Spa, Holiday Inn Orlando-Downtown veya Radisson Hotel Orlando-Lake Buena Vista'yi deneyebilirsiniz. Hem çocuklara hem de yetişkinlerin rahat ve keyifli bir tatil geçirebileceği bu otellerde konaklama fiyatları 328 TL*'den başlıyor.

Aklınızdaki Doğu Asya'ya doğru bir seyahat ise, Disneyland Tokyo'yu ziyaret edebilir, Hotels.com kullanıcılarının değerlendirmesinde en yüksek puanları alan ve 622 TL*'den başlayan fiyatlar ile Sheraton Grande Tokyo Bay Htl, Hilton Tokyo Bay ve Tokyo Bay Maihama Hotel Club Resort'tan birinde konaklayabilirsiniz. Disneyland Tokyo'ya çok yakın olan bu oteller, ayrıca inanılmaz park manzarasına da sahip. Eğer tercihiniz Disneyland Hong Kong ise, burada da 493 TL*'den başlayan fiyatlar ile Auberge Discovery Bay Hong Kong, Disney's Hollywood Hotel ve Hong Kong Disneyland Hotel'den birini tercih edebilirsiniz.

Üstelik, Hotels.com'un sunduğu inanılmaz son dakika fırsatları, Gizli Fiyatlar programı sayesinde yararlanabileceğiniz avantajlı fiyatlar ve Hotels.com Rewards programına üye olarak elde edeceğiniz dünyadaki yaklaşık 200 bin otelde, her 10 gecelik konaklama karşılığında bir gecelik konaklama kazanma fırsatıyla tatil keyfiniz daha da çok olsun!

Hotels.com üzerinden konaklamanızı ayırtın ve Pamuk Prenses, Yedi Cüceler, Minnie ve Mikey Mouse ile tanışın, Yasemin ve Aladdin ile sihirli halının üzerinde uçun, büyülü krallığı keşfedin ve Disneyland'in eğlenceli dünyasında bir yolculuğa çıkın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Disneyland Hong Kong Tokyo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title