Haberler

Disney Channel Türkiye'de Dıgıturk'te Başlıyor

Polonya ve Güney Afrika'daki Lansmanların Ardından Disney Channel, Dıgıturk ile Çocuklara Yönelik Tv Kanalı Disney Channel'ın Türkiye'de Yayınlanması İçin Bir Anlaşma İmzaladı. Disney Channel 29 Nisan 2007 Tarihinden İtibaren Sadece Dıgıturk'te İzlenebilecek.

Polonya ve Güney Afrika'daki lansmanların ardından Disney Channel, Dıgıturk ile çocuklara yönelik TV kanalı Disney Channel'ın Türkiye'de yayınlanması için bir anlaşma imzaladı. Disney Channel 29 Nisan 2007 tarihinden itibaren sadece Dıgıturk'te izlenebilecek.

Disney Channel'ın bu yeni iş birliğinde, Disney İtalya Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Giorgio Stock yönetimde olacak.

Disney Channel EMEA Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Hardie, Disney Channel'in Disney markasının tanıtılmasında önemli bir rol üstlenerek yeni pazarlarda genişlemeye devam ettiğini söyledi. Hardie, "Yeni ortağı Dıgıturk'ün uzmanlığı ve Giorgio Stock'un yönetimi ile Türkiye'de Disney Channel'ın çocuklara yönelik TV kanalı olarak öncü olacağına inanıyoruz" dedi.

DIGITURK Genel Müdürü Ertan Özerdem ise, Dıgıturk olarak izleyicilere kaliteli kanal sunduklarını belirterek "Bundan dolayı gurur duyuyoruz. İçeriğimizi, hem çocuklara hem de büyüklere hitap edecek Disney Channel ile zenginleştirmekten dolayı da çok mutluyuz" dedi.

Dünyanın en başarılı çocuk kanalları portföyünü temsil eden Disney Channel Worldwide, ABD, Avrupa, Orta Doğu, Asya Pasifik, Latin Amerika ve Afrika'da 100'ü aşkın ülkede 600 milyon üzerinde izleyiciye ulaşıyor.

Disney Channel'la Türkiye'de ilk kez yayınlanacak programlardan bazıları: Popüler diziler -That's So Raven, The Suite Life of Zack & Cody, Hannah Montana ve yeni bir şov programı Cory in The House, Dünya çapında olay yaratmış iki Emmy Ödülü sahibi High School Musical gibi orijinal Disney Channel filmleri, Güncel çizgi diziler -Kim Possible ve American Dragon: Jake Long, Okul öncesi çocuklar için eğlenceli ve öğretici diziler: Mickey Mouse Clubhouse, Disney's Little Einsteins ve çok yakında ilgiyle beklenen My Friends Tigger and Pooh, Finding Nemo ve Little Mermaid gibi tüm aileye yönelik en iyi Disney sinema filmleri Disney Channel Türkiye, Türkiye'deki izleyicilere yönelik dublajlı programlar ve tanıtımlar ile hazırlanacak. Disney Channel, Dıgıturk'te 67. kanalda yayınlanacak.

(CHT-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title