Haberler

Diskoda Silahlı Kavga Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Muğla’nın Marmaris İlçesinde, bir gece kulübünde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, bir gece kulübünde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; hafta sonu Barlar sokağında bir diskoda meydana gelen silahlı kavgayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü başlattığı soruşturma neticesinde olayla ilgileri olduğu gerekçesiyle İsa T. (41), Nuri A. (29), Ahmet B. (42), Salih E. (32), Ercan D. (39), Ergin A. (45), Mert A. (33), Nuri G. (25), Ümit T. (26), Murat Y. (23), Atilla U. (35), Uğur Ö. (32), Ergun K. (23), Fırat K. (30) ve Ahmet T'yi (42) gözaltına aldı. Olayda şüphelilere ait olduğu iddia edilen 4 tabanca ele geçirildi. 15 zanlı polisteki işlemlerin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Olayın tarafları iki ayrı grup halinde adliyeye çıkartılırken polis adliye etrafında yoğun güvenlik tedbiri aldı.

Olay, 14 Eylül gecesi Barlar sokağında bir diskoda meydana geldi. İddiaya göre, diskoda bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, vücuduna 5 kurşun isabet eden Oktay Gençağa (42) hayatını kaybederken, Adem Kartal(40) ise göğsü ve kasığından aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralanarak Muğla Yücelen Hastanesi yoğun bakımında tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title