Haberler

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun Gümüşhane Ziyaretleri

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen bazı güçlerin hüsrana uğradığını söyledi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen bazı güçlerin hüsrana uğradığını söyledi.

Bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Gümüşhane'de valiliği ziyaret eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, valilik şeref defterini imzaladı.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz tarafından Bakan Davutoğlu'na Gümüşhane ile ilgi brifing verdi. Gümüşhane'nin hem yer altı kaynakları hem de insan cevheri açısından zengin olduğunu belirten Davutoğlu, "Bu iki cevher bir araya geldiğinde başarılamayacak iş yoktur. Gümüşhane'yi kültürel merkez haline getirmeye kararlıyız. Bu nedenle kültürel faaliyetlerde Gümüşhane Üniversitesinin önemi büyük. Üniversiteler ülkenin dışa açılan pencereleridir" dedi.

Bakan Davutoğlu'na Vali Yavuz tarafından üzerinde eski Gümüş ve altın paraların resminin bulunduğu bir tabak, Karaca Mağarası kabartmalı tablo ve yöreye özgü pestil ile köme hediye edildi.

Daha sonra AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı ziyaret eden Davutoğlu, burada İl Başkanı Hakkı Gündüz ile görüştü. Bakan Davutoğlu, parti çıkışında halka seslendi. Davutoğlu, burada Başbakan Davutoğlu şeklindeki sloganlarla karşılanınca, "Bana hangi görev verilirse o görevi yerine getiririm" yanıtını verdi. Sevgi gösterileri karşısında konuşma yapan Bakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 75'ine çıktıkları için halka teşekkür etti. Davutoğlu, "Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen bazı güçler hüsrana uğramışlardır. Eskiden olduğu gibi bunların oyunları bozulmuştur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kumpas kuranlara halk gerekli cevabı vermiştir. Halkın ve hakkın rızasını her zaman yanımıza aldık" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, buradaki konuşmasının ardından yürüyerek Gümüşhane Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Ercan Çimen'den Gümüşhane ile ilgili bilgiler alan Davutoğlu, daha sonra Zigana köyüne hareket etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Gümüşhane Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title