Haberler

Dıscop Tv Fuarı'na Atv Damgasını Vurdu!

DISCOP TV İçerik Fuarı'nın ilk gününde 'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncuları atv standında sevenlerine sürpriz yaptı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Türk yapımlarının, dünya televizyonlarının yöneticilerinin beğenisine sunulduğu DISCOP TV İçerik Fuarı; önceki gün Ceylan Intercontinental Hotel'de başladı. Fuarda atv'ye olan ilgi ise çok büyüktü.

'VADİ'NİN OYUNCULARI FUARDAYDI

Fuarı ziyaret eden katılımcılar; atv standında bir sürprizle karşılaştı. atv'nin fenomen dizilerinden 'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun oyuncuları standta sevenleriyle buluştu. Fuarın ilk gününün akşamında, atv; Nomads adlı mekanda after party düzenledi. Gecede; yerli-yabancı bir çok önemli isim de vardı. atv yöneticilerinden Adem Gürses, Erdal Kale, Yavuz Nart, İbrahim Eren, Oskay Alptürk'ün katıldığı partide; Grup Yol Project'in müzikleriyle de keyifli anlar yaşandı.

EĞLENCELİ BİR GECE OLDU

Partiye katılanlar arasında; atv'nin sevilen dizilerinin oyuncularından Kenan Çoban, Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur, Ali Buhara, Melike İpek Yalova, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Sinem Öztürk ve Meltem Miraloğlu da yer aldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Atv Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title