Haberler

Direksiyonda Başkan Var!

Güncelleme:

Selçuk Belediyesi daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için araç filosuna yenilerini ekledi. Araçların tanıtım töreni sırasında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, direksiyona geçti ve gaza bastı.

Törene katılanların şaşkın bakışları arasında tanker kullanan Bakıcı, meydanda deneme turu attı. Selçuk Belediyesi sınırları içerisinde vatandaşların daha sağlıklı hizmet alabilmesini sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Başkan Bakıcı, "Hedef hizmeti en kaliteli, en hızlı ve en etkin şekilde yerine getirmek" dedi.


6 yeni araç


Selçuk Belediyesi, iş makinaları ile toplamda 180 olan araç sayısına yenilerini ekledi. 3 çöp toplama aracı, bir tanker, bir ekskavatör, bir yüksek platformlu araç olmak üzere toplamda 6 araç, Selçuk Pazaryerinde görücüye çıktı. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcıları Bülent Cinel, Ali Karakurt ve Atilla Aksoy'un hazır bulunduğu törene belediye yetkilileri ve zabıta ekipleri de eşlik etti.


Tam zamanında ve etkin hizmet anlayışıyla…


Mahalleye dönüşen köylerle beraber hizmet ağının genişlediğini söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, araç filosuna yenilerini ekleme ihtiyacı duyduklarını kaydetti. Selçuk Belediyesi sınırları içerisinde tam zamanında, hızlı ve etkin hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Bakıcı, "Fen İşlerini ve temizlik hizmetlerini güçlendirmek için araç takviyesi yaptık. Görev alanımız büyüdüğü için gerekli olan, filomuza eklediğimiz yeni araçlarımız belediye hizmetlerinde hemen kullanılmaya başlayacak. Filomuzu yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Daha iyi ve etkin hizmet edebilmek adına aldığımız araçlarımızın kazadan beladan uzak olması temennilerimle ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

"Hizmete en kısa sürede yetişeceğiz"

Selçuk Pazaryerinde tanıtımı yapılan araçları inceleyen Başkan Bakıcı, tankerin direksiyon koltuğuna yönelince tüm dikkatleri üzerine çekti. Tanker sürücüsü ile birlikte aracı çalıştırarak hareket eden Bakıcı, pazaryerinde kısa bir tur attı. "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en kısa sürede, en kaliteli ve etkin şekilde hizmet etmeyi hedef edindik. Bu şekilde ekip ve ekipmanlarımızda hizmete en kısa sürede yetişeceğiz" şeklinde konuşan Bakıcı, sözlerini şöyle tamamladı; "Araçları hareket ettirecek ve bölgeye hizmet götürecek ekiplerimiz şu anda yeterli sayıda. Eklediğimiz bu araçlarla da araç sayısını yeterli hale getiriyoruz. Hedefimiz bundan sonraki süreçte eksik olanları da tamamlamak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi Atilla Aksoy Ali Karakurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title