Haberler

Diplomasını, Oğluyla Birlikte Aldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İlahiyat Fakültesi'ndeki eğitimini başarıyla tamamlayan Esma Ersözlü, diplomasını 1 yaşındaki oğlu Zübeyr Ali ile birlikte aldı.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İlahiyat Fakültesi'ndeki eğitimini başarıyla tamamlayan Esma Ersözlü, diplomasını 1 yaşındaki oğlu Zübeyr Ali ile birlikte aldı.

ERÜ İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni, Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlendi. Törene, Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Ertürk, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın verdiği konserde salondakiler de marşlara eşlik etti. Törende, İlahiyat Fakültesi'nden yeni mezun olan öğrencilerden Şerif Hüseyin Ayaz Kur'an-ı Kerim'den bir sure okudu.

Törende yapılan konuşmaların ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, dönem birincisi Semih Kıyma, ikinci Tuğba Kılıç ve üçüncü Firdevs Demirtaş'a diplomalarını verdi. Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi, derece ile mezun olan öğrencilere birer çeyrek altın, mezun olan tüm öğrencilere ise Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Dönem birincisi Semih Kıyma'nın yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyetin coşkusunu yaşadılar.

DİPLOMASINI OĞLUYLA BİRLİKTE ALDI

Diploma töreninde güzel anlar da yaşandı. Esma Ersözlü isimli öğrenci, diplomasını almak için törene, eşi İnşaat Mühendisi Volkan Ersözlü ve 1 yaşındaki oğlu Zübeyr Ali ile birlikte geldi.

İlahiyat Fakültesi'ni başarıyla bitiren Esma Ersözlü, diplomasını aldıktan sonra sevincini eşi ve oğluyla birlikte yaşadı. Üzerinde cübbesi, başında kepi ve elinde diplomasıyla oğlu Zübeyr Ali'yi kucaklayan Esma Ersözlü, duygularını ifade etmekte zorlandığını ancak mezun olduğu için Allah'a binlerce kez şükrettiğini bildirdi. Esma Ersözlü, "Hem öğrenci olup derslerimi takip etmek, sınavlarda başarılı olmak hem de çocuğumla ilgilenip annelik görevimi yerine getirmek, gerçekten çok zordu. Ancak Allah'ın izniyle üstesinden gelip başardım. Şu anki duygularımı anlatmam imkansız, çok mutluyum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Maraşlıgil Hasan Yetim Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title