Haberler

Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 35 yükümlü için "İyilik, doğruluk, güzel, ahlak" konulu seminer düzenlendi.

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 35 yükümlü için "İyilik, doğruluk, güzel, ahlak" konulu seminer düzenlendi.

Dinar Belediyesi konferans salonunda Dinar İlçe Müftüsü Şahin Yaşar tarafından verilen seminerde, iyilik, dürüstlük, güzel ahlakın önemi, güzel ahlakın bireysel ve toplumsal yaşamdaki karşılığı, peygamberlerin hayatından örnekler, hadisi şerifler ışığında anlatıldı, sevgi ve saygı çerçevesinde güzel ahlakın öneminden bahsedildi.

Seminer soru cevap şeklinde son buldu.

Marsyas Müzik, Kültür ve Sanat Festivali

Dinar ilçesinde 8. Uluslararası Marsyas Müzik, Kültür ve Sanat Festivali birinci gününde resim ve seramik sergisinin açılışıyla başladı.

Dinar IYAŞ AVM'de gerçekleştirilen resim ve seramik sergisinde bir birinden güzel eserler sergilendi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğretim Görevlisi Fakıcan Yörük, yaptığı konuşmada festivalin düzenlenmesinden ötürü çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acarda 8 yıldan bu tarafa AKÜ ile birlikte yapmış oldukları festivali başarı ile devam ettirdiklerini dile getirdi.

Daha sonra Cihat Aşkın tarafından keman konseri verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dinar Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title