Haberler

Dilipak: "Biz Rusya'da da Mutlak İktidar Sahibiyiz"

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, yazılarında sıkça kullandığı Kadir-i mutlak kelimesine açıklık getirerek, “Herkes günlük hayatında Tayyip Erdoğan’ın iktidarına daha fazla önem veriyor.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, yazılarında sıkça kullandığı Kadir-i mutlak kelimesine açıklık getirerek, "Herkes günlük hayatında Tayyip Erdoğan'ın iktidarına daha fazla önem veriyor. Halbuki biz bütün zamanlar ve mekanlarda İsrail'de de biz Kadir-i mutlak ve bir olan Allah'ın rızasını temsil ediyoruz. Yeryüzünü bize mescit kılmak istiyor. Yeryüzünün istisnası yok ki. Biz Rusya'da da mutlak iktidar sahibiyiz." dedi.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Manisa Araştırma Derneği (MANADER) tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak geldiği Manisa'da Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, bir sendika olmalarının yanı sıra aynı zamanda büyük bir sivil toplum örgütü olduklarını dile getirdi. Sofuoğlu, Dilipak'la ilk karşılaşmasını anlatarak, "O zaman İstanbul'da görev yapıyordum. Protokolde görevliydim. Sizi, Aslan Mashadov'u, Tayyip Beyi içeri alıp yerlerine yerleştirmekle görevliydim. En son fiziki olarak sizi orada görmüştüm. Hiç değişmemişsiniz maşallah" diyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Abdurrahman Dilipak ise memur sendikalarının sivil toplum örgütü yerine demokratik kitle örgütleri olduklarını memurun sivil olamayacağını belirtti.

RUSYA'DA MUTLAK İKTİDAR SAHİBİYİZ

Manisa'da olmaktan dolayı kendisinin de çok memnun olduğunu kaydeden Dilipak da, Manisa ve Akhisar'da konferanslar vermek üzere geldiğini anlattı. Yazılarında çok fazla kullandığı 'Kadir-i mutlak olan bir Allah vardır' cümlesine açıklık getiren Dilipak, şöyle konuştu:

"Herkes günlük hayatında Tayyip Erdoğan'ın iktidarına daha fazla önem veriyor. Halbuki biz bütün zaman ve mekanlarda İsrail'de de biz Kadir-i mutlak ve bir olan Allah'ın gücünü temsil ediyoruz yani onun gücünü demeyelim de rızasını temsil ediyoruz. Yeryüzünü bize mescit kılmak istiyor. Yeryüzünün istisnası yok ki. Biz Rusya'da da mutlak iktidar sahibiyiz. Mutlak iktidar sahibi olanın iktidarının temsil yetkisine sahibiz. Hilafet bu anlama gelir. O zaman bir sürü mazeret şikayete gerek yok." dedi.

Geçen haftalarda köşe yazısında yer verdiği AKP'liler ve AK Partililer söylemlerine de açıklık getiren Dilipak, şunları söyledi:

"AK Parti misyonuna o sorumluluğa sahip olmayan AK Parti'ye dışarıdan sızmış ya da içerideyken menfaat ve heveslerinin peşine takılanlara yani 'Siz bu AK Parti davasını anlayamamış insanlarsınız' şeklinde bir eleştiridir. Onun için son zamanlarda acaba AK Parti içinde AKP'liler artıyor mu azalıyor mu? Bu her zaman olacaktır. Birileri para, iktidar, makam varsa, yani bal nasıl sinek toplarsa birleri etrafınıza gelecek. Önemli olan siz onları içinizde barındırıyor musunuz yoksa deniz gibi pisliği dışına atıyor musunuz? Yoksa içeri mi giriyor onlar, merkeze doğru mu ilerliyor onlar. Merkeze girerse o zaman bünyeyi hasta eder, ağaç kurtlarına dönüşür. Bünye sağlamsa onları dışarı atar. Bünyenin sağlam olup olmadığını da tek başına anlayamayız. Onun için birlikte istişare ve şura yapmamız ve hepimiz birbirimizi hayra çağırıp şerre de fren olmamız gerekiyor. Birbirimize yardım edersek ancak Allah'ın yardımı bize ulaşır."

Ziyarette Manisa Araştırma Derneği (MANADER) Başkanı Şaban Mertyürek ile Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların başkanları ve üyeleri hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdurrahman Dilipak Rusya Federasyonu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title