Haberler

Dilek Ağacı Çocukları Sevindirdi

Güncelleme:

"Dilek Ağacı"ndaki çiçeklere dileklerini yazan çocuklara yeni yıl armağanları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu tarafından verildi.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün tarafından 2016 yılına girmeden önce Bakırköylü dar gelirli ailelerin çocuklarının hayallerini, hayırseverlerin desteği ile yerine getirmek amacıyla Capacity Alışveriş Merkezi'ne konulan "Dilek Ağacı"na dileklerini asan çocuklar hediyelerine kavuştular.

Çocuklarımız; kaleci eldiveni, ağzında emzikli oyuncak bebek, kırmızı renkte mont,evi olan Barbi bebek,dev gibi oyuncak, konuşan bebek, satranç takımı, bilgisayar, bisiklet, basketbol ayakkabısı, kışlık ayakkabı, pijama, kaban, elbise, kazak, havlu ve bornoz takımı, futbol topu, okul çantası, vb. dileklerine büyük bir mutlulukla ulaştılar.

Bakırköy'deki mahalle muhtarları, meclis üyelerinin de katıldığı törende bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti:"Bugün burada önceden tespit edilen yaklaşık 500 çocuğumuzun yeni yıla girmeden dileklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm yardım severlere çok teşekkür ediyorum. 2015 yılı hafızalarımızda savaşların, çocuk gelinlerin, çocuk işçilerin olduğu bir yıl olarak kaldı. İnşallah 2016'da ve daha sonraki yıllar çocuklarımızın sadece oyun oynadıkları yıllar olur. Çocuklarımızın gözlerinde ve gönüllerinde mutluluk eksik olmasın. Bu yıl hayır severlerimizin desteğini gördükten sonra önümüzdeki yıl için 1.000 çocuğumuza ulaşacağımızın sözünü de veriyorum. "

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title