Haberler

Dila Hanım'da Radikal Değişiklikler!

Dila Hanım'da gidecek oyuncular ve yeni oyuncuların diziye nasıl ve ne zaman gelecekleri belli oldu.

Star TV'nin sevilen dizilerinden Dila Hanım'ın kadrosunda radikal değişiklikler yapıldı. Dila Hanım'da Seyit Bey karakterini canlandıran Engin Şenkan, Gurbet'i canlandıran Asuman Bora, Metin'i canlandıran Oktay Gürsoy ve dizinin yönetmeni Aydın Bulut projeden ayrılmıştı. Bu ayrılıkların ardından Dila Hanım'ın kadrosuna yönetmen oalrak Nihat Durak, Adana Milletvekili Selçuk Bey rolüyle Mahir Günşıray, Selçuk Bey'in kardeşi olarak Ozan Çobanoğlu ve Erkan Petekkaya'ın üniversiteden aşkını ise Didem Balçın canlandıracak.

Dila Hanım'ın 22. bölümünde Seyit Bey vefat edecek ve 23. bölümde Adana Milletvekili Selçuk bey Engin Şenkan'ın evine taziyeye gidecek ve Dila'yı görecek.Bir yandan çok önemli bir bilgiye ulaşacak.Selçuk Bey yıllardır ailelerinin arasında husumet bulunan Rıza'nın da Dila'ya aşık olduğunu öğrendiğinde yeni planlar yapmaya başlar.Ve böylece Rıza ile Selçuk arasında Dila için kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Rıza Bey'in üniversiteden gelen eski aşkı ise Dila Hanım'ın kıskanmasına yol açacak. Dila Hanım'ın ilerleyen bölümlerinde Dİla ve Rıza'nın aşklarının arasına Selçuk Bey ve Didem Balçın girecek.

Kaynak: Star / Magazin

Engin Şenkan Dila Hanım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title