Haberler

Dikili Ramazan'da Ayrı Bir Güzel

Güncelleme:

Dikili Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleriyle Ramazan ayına renk katmaya devam ediyor.

Eski Ramazan Geceleri Yeniden Hayat Buldu

Dikili Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, Sevgi Ramazanı Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Adeta bir bayram havasında geçen etkinliklerde o eski Ramazan geceleri, yeniden hayat buluyor.

Nostaljik Eğlence Fırtınası

Dikili Atatürk Meydanı'nda iftar sonrası gerçekleştirilen ve özellikle çocuklarla, bayanların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Karagöz ile Hacivat, Ortaoyunu Tuzsuz Deli Bekir, Aşuk ile Maşuk gösterisi ile İllüzyon gösterileri ve diğer eğlenceli animasyonlar sergilendi. Aileleriyle birlikte programı izlemeye gelen büyüklü-küçüklü herkes nostaljik komedi ve eğlence fırtınasından nasibini alarak kahkaha fırtınasına tutuldu. Sahnelen oyunlarla izleyenleri gülmekten kırıp geçiren sanatçılar gösteriler sonunda uzun süre alkışlandı.

"Ramazanı Tüm Renkleriyle Yaşatacağız"

Dikili Belediyesi'nin 2 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve en çokta çocukların eğlenerek her günü bir bayram coşkusunda geçirmesine vesile olan etkinliklerine katılan sanat ekibini ayrı ayrı kutlayan Dikili Belediye Başkan Vekili Çiğdem Elibol da etkinliklerin Ramazan boyunca ilçenin farklı noktalarında aynı heyecanla devam edeceğini belirterek, "Sevgi'nin Kenti Dikili'de Ramazan ayının birlik, beraberlik ve huzur içinde neşeyle yaşanması için gerekli her türlü çalışma tarafımızdan yapılmaktadır. Belediyemiz tarafından hazırlanan 'Sevgi Ramazanı Programı' ile vatandaşlarımız Ramazan'ı ilk gün olduğu gibi her günde tüm renkleriyle doyasıya yaşayacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dikili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title