Haberler

Dikili Plajları Şenlenecek

Güncelleme:

Türkiye Bölgesel Plaj Futbolu Ligi Dikili Etabı Müsabakaları 26-27 Ağustos tarihlerinde Antur Plajı'nda Jeo-1, Jeo-2 Cafe sahalarında gerçekleştirilecek.

Türkiye Şampiyonası Finalistleri Belirlenecek

26-27 Ağustos 2015 tarihlerinde akşam 21.30 da başlayacak ve Antur Plajı'nda yapılacak olan turnuvaya 4 takım katılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından atanan hakemlerin görev alacağı, iki grupta 12'şer dakikalık üç devre halinde oynanacak maçlar sonucunda Dikili etabını şampiyon olarak tamamlayan takım Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi Türkiye finallerine katılım hakkı kazanacak.

Dikilimiz Artık Sporun da Başkenti

Organizasyon hakkında bilgi veren Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, Dikililileri 26 ile 27 Ağustos akşamlarında Antur Plajı Jeo-1, Jeo-2 Cafe Sahalarına davet ederek, etkinlikle ilgili, şu açıklamayı yaptı:

"Türk turizmin gözde kenti olan ilçemiz artık adını sporla ve başarı etkinliklerle de duyurmayı başladı. Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız tüm organizasyonlar hanemize hep başarı olarak yazıldı. Bu organizasyonun da başarı ile tamamlanacağına ve ilçemizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacağına gönülden inanıyoruz. Bu önemli anlarda da tüm halkımızı organizasyonlar da misafirimiz olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dikili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title