Haberler

Dikili'de Eğitime Destek Hız Kesmiyor

Güncelleme:

Dikili ilçesindeki eğitim kalitesinin artması ve öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmesi için Dikili Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar son hız devam ediyor.

Okullar Çiçek Açtı

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasıyla adeta okullarında çiçek açan Dikili ilçesinde eğitim kalitesinin artması ve öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmesi için başlatılan eğitim seferberliği yarıyıl tatilinde de son hızıyla devam ediyor. Okul yöneticileri ve velilerden gelen talepleri anında değerlendirerek çalışmalar yürüten Dikili Belediyesi ekipleri, okul binaları ile bahçelerini eğitime elverişli ve güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Derslikler İkinci Döneme Hazır

İlçe genelindeki okulların bakım, tadilat ve yenileme işlerini hassasiyetle gerçekleştirilen Dikili Belediyesi, son olarak ilçedeki Yaylayurt İlkokulu, Ali Çetinkaya İlkokulu ve Can Rüştü Tüfekçioğlu İlkokulu'na ilişkin gelen talepleri değerlendirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda ekipler, yarıyıl tatilinde de boş durmayarak Yaylayurt İlkokulu, Ali Çetinkaya İlkokulu ile Can Rüştü Tüfekçioğlu İlkokulu'nun ilk olarak bahçe düzenlemesi, pencere ile kapıların onarım ve değiştirilmesi, tuvaletlerin fayans ve tesisatlarının yenilenmesi ile bahçe çitlerinin tamiri ve yenilenmesi işlerini gerçekleştirdi. Ardından da okulların iç ve dış cephe boyası yapıldı. Eskiyen sıra ve masaların yenilenmesiyle okullar ikinci döneme hazır hale getirildi.

"Eğitime Destek Bizim Hep Öncelik Olacaktır"

Yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgide eğitime olan katkılarının her zaman süreceğine vurgu yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da şu görüşleri dile getirdi:

"30 Mart'ta göreve gelmemizin ardından çalışma masamıza öncelikli olarak eğitime destek projelerimizi koyduk. Geçen süreçte gerek okul yöneticilerimizden, gerekse veliler ve öğrenci kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda ilçemiz okullarında tadilat, yenileme ve boyama işlerini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz son olarak yeni yasayla köy statüsünden mahalleye dönüşen Yaylayurt'ta bulunan ilkokul ile Ali Çetinkaya ve Can Rüştü Tüfekçioğlu ilkokullarında aydınlık geleceğimizin teminatları öğrenci kardeşlerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikli hedefimiz tüm okullarımızın fiziki yapısının ve koşullarının iyileştirilerek en üst seviyeye çıkartılmasıdır. Bu nedenle dün olduğu gibi bugünde, yarında eğitime destek bizim hep önceliğimiz olacaktır"​

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çetinkaya Dikili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title