Haberler

Dikili Belediyesi Temizlikten Ödün Vermiyor

Güncelleme:

Ege'nin incisi yakıştırmasını alan Dikili ilçesinde yaz sezonunun açılmasına kısa bir zaman kala belediye büyük bir temizlik operasyonu başlattı.

Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla öne çıkan Dikili Belediyesi, yaz sezonunun başlamasına kısa bir zaman kala ilçe genelinde büyük bir temizlik seferberliği başlattı.

Vatandaşlardan Tam Destek

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan temizlik seferberliği kapsamında ilk olarak ilçe genelindeki yol ve kaldırımların kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan dikenlerle yabani otların temizliği gerçekleştirdi. İsmetpaşa Mahallesi Sanayi Caddesi'nde devam eden çalışmalarda kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar misinalı çim biçme makinaları ile biçilerek temizlendi. Çalışmalarda bölgede yer alan boş arsalarda da aynı temizlik işlemi uygulanırken bordür diplerinden ve kaldırım taşları arasından çıkan otlar da en ince ayrıntısına kadar kazınarak temizlendi. Yabani otlarla dikenlerin temizlenmesinin ardından ekipler son olarak yağan yağmurların ardından kaldırım kenarlarında biriken kum, toprak ile molozları süpürge ve kürek yardımıyla toplayıp bertaraf etti. Vatandaşlardan büyük destek gören çalışmaların yaz sezonu boyunca periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

"Dikili İçin 7 gün 24 saat Ara Vermeden Çalışıyoruz"

Temizlik çalışmalarına çok fazla hassasiyet gösterdiklerinin altını çizen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Kentin temizliğini bir bütün yapmazsanız hiçbir şey ifade etmez. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımızda kaliteyi arttırarak vatandaşlarımıza hizmet noktasında tüm gücümüzle bir bütün olarak çalışıyoruz. Bundan sonra da hep böyle çalışacağız. Ekiplerimizin rutin çalışmaların yanı sıra yaptığı kapsamlı temizlik çalışmaları da bu kararlılığımızın en güzel örneğidir. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz şuan da tüm cadde ve sokakları elden geçirerek kaldırım kenarlarında, boş arsalarda görüntü kirliliğine sebep olan otların temizliğini gerçekleştirmektedir. Tüm halkımızın bilmesini isterim ki, daha temiz bir Dikili için çalışmalarımız 7 gün 24 saat ara vermeden hep sürecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dikili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mücella:

haber güzel ama trafik felç sineklerle mücadele hiç yok , bisiklet yolu vardı kaldırım çalışmasıyla bisiklet yolu kaldırılmış büyük köprüden sonra bisiklet yolu yapılacaktı olmamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title