Haberler

    Diego Ribas: Küçük Bir Yanlış Anlaşılma Oldu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'yi avukatı aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet eden Diego Ribas, iki taraf arasındaki bir yanlış anlaşılma olduğunu savundu.

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego Ribas, Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet etmesiyle ilgili konuştu. Brezilyalı oyuncu olayın iki taraf arasındaki bir yanlış anlaşılma olduğunu savundu.

    "YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU"

    Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet etme konusuyla ilgili açıklamalar yapan Diego, "İki taraf arasında bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Başkanımızla güzel bir toplantı yaptık her şey çözülmüş durumda, takıma yardımcı olma fırsatı buludğum için mutluyum" dedi.

    "KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

    Yüzde 100 motive ve hazır durumda olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe gibi bir takımın bir parçasıyım. Fenerbahçe'nin oyuncusu olmak başlı başına motivasyon kaynağı. Kendimi iyi hissediyorum. Sevdiğim işi yapıyorum, kendimi tam anlamıyla iyi hissediyorum" diye konuştu.

    Kalan maçlar ve şampiyonluk şansıyla ilgili de düşünceleri sorulan Ribas, "Şampiyon olmak için böyle maçları kazanmalıyız. Maç maç düşünüp maç maç gitmeliyiz. 7 tane final maçı bizi bekliyor bu akşam da final maçlarından bir tanesini oynayacağız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (13)

    mete hanmobilWeb@haberler.com:

    Oyuncunun teki, ADAM DEGIL

    17
    3
    yanıtYanıtla
    1453mobilWeb@haberler.com:

    Fener bahçe ruhuna aykırı .kim bilir ne şeytanlık düşünüyor yol verin gitsin

    17
    3
    yanıtYanıtla
    tayyipcimobilWeb@haberler.com:

    Yasasin AKP kahrolsun pkk parelek

    3
    12
    yanıtYanıtla
    yusuf macar:

    Fenerbahçe kulübünün böyle karektersiz topçuları nereden buluyor anlamıyorum

    7
    4
    yanıtYanıtla
    GsLiMobil-ANDROID:

    ahahhahaahhaha

    1
    6
    yanıtYanıtla
    ataMobil-ANDROID:

    bye bye

    6
    1
    yanıtYanıtla
    physicistmobilWeb@haberler.com:

    FB bu adamı değerlendirmeli. Yazık oluyor adama.

    1
    5
    yanıtYanıtla
    ismail habipmobilWeb@haberler.com:

    Karanlıktan sonra aydinlik gelir diego seneye fenere bal gibi gelir ayrıca tr takımlarından fanatik feberbahcelidir daha wolsburgda iken fenere sempati duyduğunu soyluyodu

    1
    4
    yanıtYanıtla
    fenerlistmobilWeb@haberler.com:

    Gidip şikayet ettin işte bunun yanliş anlamasi ne salakmi sandin lan sen bizi haram olsun aldiğin o paralar

    4
    0
    yanıtYanıtla
    trgtmobilWeb@haberler.com:

    Iyi ettin diego ..bi daha sikayet et batsin bu kulüp kumeye atsinlar bu ne rezillik yaa. Sen selcugu oynatirsan diego yedek beklerse olacagi bunlar.. caneri sagda oynatiyor.. mal kulüp. Emreyi cikartip selcugu aliyor yok böyle bisey ya

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title