Haberler

Didim Modifiye Araç Tutkunları Didim'de Buluştu

Modifiye araç tutkunları Didim'de buluştuAYDIN'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen otomobil ve motosiklet fuarında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi.

Modifiye araç tutkunları Didim'de buluştu

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen otomobil ve motosiklet fuarında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Altınkum Aytepe Caddesi'nde düzenlenen fuarda ses ve görüntü sistemleri, spor otomobiller ve aksesuvarları sergilendi.

Modifiye araç tutkunlarının bir araya gelerek kurduğu DidimTuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Didim Tuning Modifiye Fuarı'na modifiye meraklıları büyük ilgi gösterdi. Fuara, Didim'in yanı sıra Aydın, Muğla, İzmir, Bursa, Antalya ve İstanbul gibi Türkiye'nin birçok yerinden modifiyeli araçlar katıldı. Etkinliğe, Türkiye'nin yakından tanıdığı modifiye tutkunlarından Ünal Turhan ile Harun Taştan da katılarak destek verdi.

Birbirinden ilginç ve şık tasarımlı modifiyeli araçlar, Aytepe Caddesi'nde bulunan otopark alanında sergilendi. Orijinal parçaları değiştirilerek ve boyanarak bambaşka bir görünüme getirilen otomobiller, Didim'de tutkunlarının beğenisine sunuldu. Araçların görüntü ve ses sistemleri ilgi gördü. İlçede bir araya gelen modifiye tutkunlarının araçlarındaki çelik jant, kaporta ve tamponlarına yaptırılan özel kaplama, motor ve eksozlara yapılan özel bakımlar ile ses sistemleri dikkat çekti. Birçok eski model otomobilin renkleri ve motor güçlerinin değiştirilmesinin yanı sıra bagajlara yerleştirilen müzik sistemleriyle, nostalji ve konforu bir arada yaşayanların tercihi olarak ön plana çıktığı görüldü.

"MODİFİYE, HASTALIK VE HOBİ İŞİ"

DidimTuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği Başkanı Recep Akan, festivali bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Burada amacımız, Türkiye'nin dört bir tarafında bu işe gönül veren insanları bir araya getirmekti. Modifiye, bir hastalık ve hobi işi. İnsanlar arabaları seviyor, hepimiz çocuk yaştan itibaren hobi olarak arabalarla ilgileniyoruz. Arabalarımıza çeşitli modifikasyonlar uyguluyoruz. Festival ile insanları bir araya getirdiğimizi düşünüyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafından insanlar geldi. Bu hobinin büyümesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi. Akan, bu etkinliği son iki yıldır Altınkum Yalı Caddesi'nde yaptıklarını anlatarak, "Altınkum Yalı Caddesi olması daha iyiydi. Ailece gelen kişiler vardı. Bu sene farklı bir yer Aytepe Caddesi'ndeyiz. Bu senede Yalı Caddesi'nde olmayı isterdik. Ben katkı ve emek veren kurumlara ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MODİFİYEYİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye'nin yakından tanıdığı modifiye tutkunlarından Ünal Turhan ise "Bizde bu işe gönül vermiş kişiler olarak bu seferki durağımız Didim. Biz İstanbul'da bir ekibimiz. Ama Türkiye'de de bir ekibiz. Herkese sevgi ile saygı çerçevesi içerisinde modifiyeyi ve modifiyeli araçları sevdirmeye çalışıyoruz. Zaten çok fazla talep ve tutku var. Birde bunların hepsini bir araya getirip insanları daha da mutlu etmek için yapılan bu tür etkinlikler var. Bunlara da katılıyoruz ve çok güzel oluyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Altınkum Türkiye Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title