Haberler

Didim'de Uluslararası Korfbol Turnuvası

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim'de düzenlenen Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası sona erdi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim'de düzenlenen Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası sona erdi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, turnuvayı 28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında 7 Türk takımı ile Sırbistan, Romanya, Beyaz Rusya ve Norveç'ten birer, İngiltere'den ise 2 takım katılımıyla tamamladıklarını söyledi. Federasyon Başkanı Haydar Doğan, yaptığı açıklamada turnuvanın korfbolun branşının ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirterek, "Federasyon bünyemizde bulunan korfbolun gelişmesine ve tanıtımına katkı sunacak bu tür organizasyonları son derece önemsiyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu tür organizasyonları diğer illerimizde de düzenlemek için planlamalarımız devam ediyor" dedi.

Yapılan çalışmalarla korfbolun altyapısının iyi bir noktaya geldiğine dikkat çeken Doğan, "Hızla yaygınlaşan korbol alt yapısını diğer illerimizde de yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Turnuvaya gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını dile getiren Doğan, şöyle devam etti:

"Federasyon olarak Didim Belediyesi'nin katkılarıyla geçen yıl Didim'de uluslararası bir korfbol şampiyonası gerçekleştirdik. Bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz turnuvamıza katılan yerli ve yabancı takımlarımızın, yaptıkları açıklamalarda federasyonumuzun ve Didim Belediyemiz'in gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun kaldıklarını ve memnun ayrıldıklarını dile getirmeleri, iyi bir organizasyon yaptığımızı gösteriyor. Turnuvamıza katılan takımlara federasyonumuz ve spor teşkilatımız adına teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyorum"

Doğan, turnuva sonrasında birinci Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü, ikinci İngiltere Norwich Kulübü ve üçüncülüğü ise Marmara Üniversitesi Spor Kulübü'nün olduğunu belirterek, ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya, tüm katılımcılara da katılım ve teşekkür belgesi verildiğini kaydetti.

Doğan, ayrıca organizasyona katkı sunan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'ya ve tüm belediye çalışanları ile Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'na katkılarından dolayı teşekkür ve şükranları sunduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eylül Didim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title