Haberler

DHKP-C'li Akkol'un Emniyetteki Sorgusu Başladı

Güncelleme:

Sabancı Suikastı zanlısı DHKP-C'li İsmail Akkol'un kimlik tespiti için DNA örneği alındı. Akkol'un emniyetteki sorgusuna da başlandığı öğrenildi.

Söke ilçesinde polisin operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan terör örgütü DHKP-C üyesi İbrahim Akkol ile Fadik Adıyaman'ın sorgulanmalarına başlandığı öğrenildi.

Avukat Oya Aslan, Aydın Terörle Mücadele Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet yetkililerince müvekkilleri Akkol ve Adıyaman'ın ifadelerinin alımına başlanacağı belirtilerek, şubeye davet edildiğini söyledi.

AKKOL'A DNA TESTİ YAPILDI

Aslan, müvekkillerinin ifadelerinin tamamlanmasının ardından Söke Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerini ifade etti. Soru üzerine, kimlik tespiti konusundaki sorun nedeniyle İbrahim Akkol'un, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine götürülerek DNA örneğinin alındığına işaret eden Aslan, ayrıca ele geçirilen silah ve mühimmat ile giysilerin de incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına gönderildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Aslan Aydın Adıyaman Söke Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

AR,,,,,,,:

SORGÜYA NE HACET BİRDE SORGÜ İÇİNMİ YORÜLACAKSINIZ HAPİSE ATIN HALLOLÜR

2
0
yanıtYanıtla
AR,,,,,,,,:

KLAVYEMDE BİR HARF EKSİK ONÜN YERİNE Ü HARFİ KLLANMAK ZORNDA KALIYORM YOKSA LİSANIM DÜZGÜN

yanıt0
yanıt1
kabasakal:

avukat ne kadar çirkinmiş yahu. .

2
0
yanıtYanıtla
hasan hüseyin:

bak şimdi sana ne kadar güzel hizmet edecekler. gör bak gör gör , dünyada neler varmış.

2
0
yanıtYanıtla
fatih:

salak, devrimcigmis ulan hapishanelerde cürpyeceksin

1
0
yanıtYanıtla
MUHAMMED MUSTAFA:

Gündemi değiştirmek için yalan haber. . . zaten bu adamlar mitin denetiminde ve elemanı. . . tam bir komedi. . . aranan adam o şekilde garajda ve muhimatla onu küllahıma anlatın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title