Haberler

Dha Yurt Bülteni-8

1)KILIÇDAROĞLU KAYNAŞLI' DA İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak için geldiği Düzce' de Kaynaşlı İlçesinde tedavi görmekte olan İlçe Başkanı Mehmet Çakal'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

1)KILIÇDAROĞLU KAYNAŞLI' DA İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  çeşitli programlara katılmak için geldiği Düzce' de Kaynaşlı İlçesinde tedavi görmekte olan İlçe Başkanı Mehmet Çakal'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Görüntü Dökümü

--------------

-Ziyaretten görüntü

-Fotoğraflar

DÜZCE/DHA

===================================================

2)MİLLİ EĞİTİM BAKANI YILMAZ, 81 İL MÜDÜRÜNÜ BİTLİS'TE TOPLADI

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bitlis'te 10- 12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 'İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına' katılmak üzere Bitlis'e geldi. Bakan Yılmaz, TEOG sınavı ile ilgili çeşitli örnekler verererek fırsat eşitliğinde istedikleri kriterleri yakaladıklarını söyledi.

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, 81 İl Müdürü, Milli Eğitim Müsteşarları ve Daire Başkanları katıldı. Bakan Yılmaz, Muş Havaalanından Bitlis'e karayoluyla geldi. Kültür merkezi önünde karşılanan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, önce PTT'nin Bitlis'in 101. Kurtuluş Yılına özel hazırladığı 'Pul Kolleksiyonu' sergisinin açılışını yaptı. Program ise Ahlat ilçesinin tanıtım filminin izlettirilmesi ile başladı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yaptığı konuşmada 1 milyonun üzerinde öğretmen ve 17 milyon öğrenci ile büyük bir aile olduklarını, aldıkları kararların da buna göre önemli olduğunu söyledi.

FIRSAT EŞİTLİĞİNDE İSTEDİĞİMİZ KRİTERLERİ TUTTURDUK

Bakan Yılmaz, son TEOG sınavı ile ilgili bazı verileri paylaşarak şunları söyledi:

"En son TEOG Bitlis'te 51 öğrencimiz 120 sorunun hepsini doğru yaptı. Burdur'da da 51. Doğu'da da başarı oranı aynı Batıda da aynı. Ahlat'ta 6 öğrenci birinci çıktı, Rize Çayeli'nde 6, Samsun Vezirköprü 6, Güroymak'tan 4, Ordu'dan 4. Hizan'da 5 öğrencimiz 120 sorudan 120'sini yaptı. İzmir Çeşme'den de 5 çıktı. Bu demektir ki, eğitim kalitesini artırdık. Fırsat eşitliğinde de istediğimiz kriterleri tutturduk.Türkiye'nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine belli bir seviye yakalanıyorsa fırsat eşitliğinin sağlandığının göstergesidir."

TOPLU TESİS AÇILIŞI

Konuşmaların ardından Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ile Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban Bakan Yılmaz'a birer hediye verdi. Bakan Yılmaz 81 İl Milli Eğitim Müdürü ve katılanlarla birlikte çektirdiği fotoğrafın ardından bakanlığı tarafından yaptırılan 25 eğitim tesisinin toplu açılışını yaptı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Bakan Yılmaz'ın gelişi

-Pul koleksiyonu sergisinin açılışı

-Bakan Yılmaz'ın salona gelişi

-Bakan Yılmaz'ın konuşması

-Bakan Yılmaz'a hediye verilirken

-Toplu fotoğraf çekimi ve detaylar

Özcan ÇİRİŞ- Fettah YEŞİLYAPRAK- Halil ÜLKER / BİTLİS,

======================================================

3)AK PARTİ BALIKESİR İL BAŞKANI İNEGÖL'DE TRAFİK KAZASI YAPTI

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Hasan Demiraslan yönetimindeki otomobil, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 53 yaşındaki Mürsel Leman ağır yaralandı.

AK Parti genel merkezindeki İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Balıkesir'den Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Hasan Demiraslan yönetimindeki 34 PA 7341 plakalı otomobil, İnegöl İlçesi'nden geçerken  Çitli Mahallesi kavşağından karayoluna çıkan Mürsel Leman yönetimindeki 16 KKK 47 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mürsel Leman 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi götürülerek tedavi altına alındı.

BAŞINDAN AYRILMADI

Kaza yaptığı otomobiliyle Devlet Hastanesi Acil Servisine gelen İl Başkanı Hasan Demiraslan, yaralının tedavisi boyunca başından ayrılmadı. Kazayı öğrenen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Araçların görüntüsü

-AK Parti il başkanının yaralı başındaki görüntüsü

-Detaylar

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa),

===========================================================

4)OLTU'NUN DAĞLARI KARARDI

Oltu ilçesine bağlı Yukarı Çamlı Mahallesi ormanlık alanında başlayan yangın, havadan ve karadan 4 gün süren mücadele sonucu söndürüldü. Yangın Oltu'nun dağlarını karartırken, soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Oltu İlçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki Yukarı Çamlı Mahallesi'ndeki sarı çam ağaçları ile kaplı ormanda 5 Ağustos günü saat 16.00 sıralarında çıkan yangın, 9 Ağustos günü kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale ile yangında soğutma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen, rüzgar ve yol olmaması nedeniyle büyüyerek yayılan yangında yaklaşık 20 hektarlık orman kül oldu.

Yangın söndürme çalışmalarında yangın söndürme uçağı, 2 yangın söndürme helikopteri, 26 arazöz, 5 paletli dozer, 5 paletli ekskavatör, 1 loder, 1 greyder, 1 kepçe, 6 su tankeri görev yaptı. Çalışmalara 210 orman yangın işçisi, 30 orman muhafaza memuru, 12 AFAD personeli ve 300 civarında vatandaş katıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------

Kararan dağlar,

Yangını soğutma çalışmaları

Detaylar

Haber- kamera: Murat AYDIN/ OLTU (Erzurum),

2 DAKİKA, 200 MB

=====================================================

5)BARTIN'DA BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN İKİ GENÇ KURTARILDI

BARTIN'ın Kurcaşile İlçesi'nde yüzmek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 genç, balıkçı kayığıyla kurtarıldı.

Dün akşam saatlerinde ilçedeki Kapısuyu Sahili'nde serinlemek için denize giren iki arkadaş, dalga nedeniyle açığa sürüklendi. Kıyıya ulaşamayan iki genç için jandarmaya haber verildi. İki genç, yanlarına gelen balıkçı kayığına alınarak kurtarıldı. Sağlık görevlileri, kıyıya getirilen iki gencin sağlık kontrolünü yaptı. Gençlerin kurtarılma anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntü Dökümü:

............................

-Denizdeki iki genç

-Sahilde bekleyenler

-Gençlerin kayıkla kurtarılması

-Sahilde yürümeleri

Süre: (3.16) Boyut: (104 MB)

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Kaynaşlı Ak Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title