Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

Ayvalık, sel sularına teslim oldu (2)OKULLAR TATİL OLDUAyvalık'ta sağanak yağmur ile birlikte etkili olan rüzgar, ağaçları devirdi, çatıları uçurdu.

Ayvalık, sel sularına teslim oldu (2)

OKULLAR TATİL OLDU

Ayvalık'ta sağanak yağmur ile birlikte etkili olan rüzgar, ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Olumsuz hava şartları yüzünden ilk ve orta dereceli okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

Ayvalık'ta geçen pazar gününden itibaren aralıklarla devam eden sağanak yağmur, rüzgarla birleşince ev ve işyerlerinde maddi hasara neden oldu. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılardaki kiremitler uçtu. Ayvalık'ın merkez caddeleri yağmur sularıyla kaplanırken, bazı ara sokaklar göle dönüştü. İlçedeki birçok ağaç devrilirken, altında kalan bazı araçlar da hasar gördü. Ayvalık Belediyesi ekipleri, ilçede yaşamı normale döndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, olumsuz hava şartları yüzünden ilk ve orta dereceli okulların 1 günlüğüne tatil edildiğini duyurdu.

Görüntü Dökümü

----------------------

(EK GÖRÜNTÜ)

-Sular altında kalan sokaklardan görüntü

-ev ve işyerlerinden görüntü

-araçlardan görüntü

-detaylar

Haber-Kamera: AYVALIK (BALIKESİR)

===================================

Ekmek dolu ticari araç suların içerisine gömüldü

KOCAELİ'nin Başiskele İlçesi'nde suyla dolan alt geçitten geçmeye çalışan bir fırına ait içerisi ekmek dolu hafif ticari araç sulara gömüldü. Aracı sudan çıkarmaya çalışan itfaiye aracı da arızalanarak suyun içerisinde kaldı. İtfaiye ekibi her iki aracı da sudan çıkardı. Kasalar dolusu ekmek ıslanırken, fırın sahibi Mustafa Köse sürücü Mustafa Şimşek'in hatalı olduğunu belirterek, "Yazın, dikkatsiz Mustafa yazın" dedi.

Başiskele Başyiğit Caddesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa Şimşek idaresindeki 41 GL 221 plakalı bir fırına ait ekmek dolu hafif ticari araç ile suyla dolan alt geçitten geçerken araç arızalandı. Mustafa Şimşek aracın suyla dolmaya başlaması üzerine araçtan çıktı. Mustafa Şimşek'in yardım istemesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi geldi. İtfaiye aracı suya girerken, arızalanınca itfaiye aracı da suyun içerisinde kaldı. Bunun üzerine olay yerine gelen başka bir itfaiye ekibi bağlanan çelik halatla her iki aracı da sudan çıkardı.

Araç sürücüsü Mustafa Şimşek'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen fırının sahibi Mustafa Köse, sürücünün hatalı olduğunu belirtirken, gazetecilerin sürücünün adını sorması üzerine, "Yazın dikkatsiz Mustafa yazın" dedi. Mustafa Köse aracın motorunun hasar gördüğünü, ekmeklerin ıslandığını belirterek, ıslanan ekmekleri atacaklarını söyledi. Mustafa Köse aracına bakarken gözyaşlarını tutamadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Suda kalan araçlardan görüntü

Sürücüden görüntü

İtfaiyenin kurtarma çalışmaları

Fırının sahibi ile röp.

Araçtan görüntüler

HABER-KAMERA: Faruk KIYAK / KOCAELİ

======================================

Zonguldak'ta dev dalgalar

ZONGULDAK'ta, şiddetli rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.

Kentte bu sabah erken saatlerden itibaren yağmurla birlikte şiddetli rüzgar etkili oldu. Saatteki hızı 30 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Zonguldak Limanı'nda kayalıklara çarparak yükselen dalgaların boyu 5-6 metreyi buldu. Dalgalar, zaman zaman mendireği aşarak liman içine kadar ulaştı.

Görüntü Dökümü:

-Limandaki dalgalar

-Kayalıklarla vuran dalgalar

-Liman dışında bekleyen gemiler

Haber-Kamera: Gürkay GÜNDOĞAN-Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

=======================================

Honaz'da midibüs devrildi: 2 ölü 19 yaralı

DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde yolcu taşıyan midibüsün yoldan çıkarak devrildiği kazada 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Denizli-Çivril Karayolu Yokuşbaşı Mevkii'nde meydana geldi. Çivril'den Denizli'ye yolcu taşıyan 56 yaşındaki Nurettin Avcı, yağmurdan kayganlaşan yolda, yönetimindeki 20 LK 785 plakalı midibüsün direksiyon hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan midibüs, önce refüje çarptı, ardından yolun dışına çıkıp, devrilerek sürükledi. Kazada yolculardan Hüdayi Yerliyiğit (61) ve Himmet Türkileri (52) olay yerinde öldü. Sürücü Avcı ile birlikte kazada yaralanan yolcular; Emine Yılmaz, Kadir Yılmaz, Emine Gül, Merve Çakmakçı, Sultan Uyar, Suna Çorbacıoğlu, Ahmet Emin Demir, Ramazan Doğru, Fatma Karakurt, Serpil Kuyucu, Yunus Emiroğlu, Muhammet Emiroğlu, Musa Karakaya, Şahin Tınğır, Osman Türkileri, Raziye Karakaya, Ahmet Avcı ve Mehmet Akçakaya, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından, ölenlerin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kaza yerinden görüntü

Devrilen otobüsten görüntü

Cenazelerin götürülmesi

Polis ve jandarma ekiplerinden görüntü

Ölenlerin fotoğrafları

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN / DENİZLİ,

========================================

Öldürülen teröristin eyleme gittiği araçtan 100 kilo bomba çıktı

ADANA Valiliği'ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyı takip eden dakikalarda gerçekleştirilen operasyonda ölü olarak ele geçirilen teröristin aracında ele geçirilen bombanın yaklaşık 100 kilo olduğu ortaya çıktı.

24 Kasım'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin de yaralandığı saldırının ardından, ikinci bir bomba yüklü araç olduğu bilgisini alan polis, geniş çaplı araştırma başlattı. Aranan 01 GH 589 plakalı hafif ticari araç merkez Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulundu. 2 gün önce satılan araç, durdurulmak istenince çıkan çatışmada sürücü terörist öldürülerek durdurulabildi. Teröristin elinde tuttuğu bagajdaki bombanın ateşleme fünyesi ise bomba uzmanları tarafından imha edildi. Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına çekilen araçtaki inceleme tamamlandı. Bagajdaki bombanın nitro gliserin ile güçlendirilmiş A4 olduğu bildirildi. Bombanın Adana Valiliği'nde patlatılan bombadan 3 kat daha güçlü olduğu, Valiliğin ardından daha büyük bir bombalı eylemin planlandığı ortaya çıktı.

Öte yandan Adana Adli Tıp Kurumu morgunda bekletilen teröristin kimliği ise henüz saptanamadı.

Görüntü Dökümü

---------------------

24 kasım 2016

-Aracın görüntüsü

-polis ekiplerinden görüntü

Haber: ADANA

=========================================

Askeri alanda kontrolden çıkan alevler paniğe neden oldu

TOKAT'ta Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanlığı içerisinde yakılan ot ve lastiklerden yükselen alevler kontrolden çıktı. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Yangın, sabah saatlerinde Tokat-Niksar Karayolu Gümenek mevkisinde bulunan Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanlığı içerisinde çıktı. Komutanlığın bahçesinde bulunan ot ve lastikler temizlik amacıyla yakıldı. Fakat bir anda büyüyen alevler metrelerce yükselirken, gökyüzü siyah dumanla kaplandı. Kontrolden çıkan alevlerin yaklaşık 30 metre ileride bunan akaryakıt istasyonuna sıçrama ihtimali paniğe neden oldu. Yangını kontrol altına alamayan askerler, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Köye gelen Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri paniğe neden olan yangını kısa sürede söndürdü.

Görüntü Dökümü:

-Yangının görüntüsü

-Müdahale edilmesi

Haber: Fatih YILMAZ/TOKAT,

==================================

ATM'de yardım ederken dolandırdı

Güvenlik kamerası görüntüleri

ADANA'da emekli maaşını çeken 67 yaşındaki Mehmet Ali Ceylan'a yardım bahanesiyle yaklaşan hırsız, ATM'den çektiği bin 370 TL'nin 650 lirasını alıp kayıplara karıştı.

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Onur Mahallesi'nde bir banka şubesine gelen Mehmet Ali Ceylan, emekli maaşını çekmek için ATM'de işlem yapmaya başladı. Ceylan para çekerken yanına gelen 20-21 yaşlarında bir genç, ATM'lerin sigorta parası kestiğini, yanlış işlem yapması halinde bankanın faiz alacağını söyleyip yardım etmek istedi. Ceylan'ın çektiği bin 370 lirasını elinden alıp sayan dolandırıcı, 'tırnakçılık' adı verilen yöntemle desteden 650 TL'yi avucunun içine sıkıştırdı. Dolandırıcı, geriye kalan 720 lirayı Ceylan'a verip olay yerinden uzaklaştı.

Ceylan zanlı gittikten sonra parasını sayınca 650 lira eksik olduğunu görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasını inceleyerek çevrede zanlıyı bulmak için çalışma başlattı. Ceylan daha sonra polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, "Para gitti artık yapacak bir şey yok, Allah'tan hepsini almadı" dedi. Polis zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü

--------------

Banka içerisindeki dolandırılan emekli

Polislerin ifade alması

Emekli vatandaşın bankadan çıkması

Konuşması

Güvenlik Kamerası

-----------------

Şahsın, emekli vatandaşı dolandırma anı

ATM başında işlem yapılması

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

==============================

Adıyaman'da toplumsal olaylara müdahale tatbikatı

ADIYAMAN Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplumsal olaylara müdahale tatbikatı düzenlendi. Molotof kokteyli ve biber gazı kullanılan tatbikat gerçeği aratmadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından yeni otogar yakınlarında toplumsal olaylara müdahale tatbikatı düzenlendi. Tatbikatta bilgilendirilen polisler, iki gruba ayrıldı. Bir grup polis, eylemci rolü oynayarak taş, havai fişek ve molotof kokteyli atarken, diğer grup ise TOMA ile su sıkıp biber gazı kullanarak müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren tatbikat gerçeği aratmadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Tatbikata katılan grup

TOMA su sıkması

Biber gazı sıkılması

Eylemcilerin kaçışması

Polislerin önlem alması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: ADIYAMAN-DHA)

=======================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Ceylan Zonguldak Dalgalar Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title