Haberler

Dha Yurt Bülteni-19

Bodrum açıklarında deprem (2) Gökova Körfezi açıklarında 4.1 ve 3.3 büyüklüğünde iki depremMUĞLA'nın Bodrum İlçesi Gökova Körfezi açıklarında artçı depremler sürerken, bölgede saat 01.18'de ve 01.56'da Richter ölçeğine göre 4.1 ve 3.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Bodrum açıklarında deprem (2)

Gökova Körfezi açıklarında 4.1 ve 3.3 büyüklüğünde iki deprem

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Gökova Körfezi açıklarında artçı depremler sürerken, bölgede saat 01.18'de ve  01.56'da Richter ölçeğine göre 4.1 ve 3.2  büyüklüğünde iki  deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın merkez üssünü Gökova Körfezi açıkları olarak saptadığı deprem saat 01.18'de meydana geldi. Yerin 6.99 kilometre derinliğindeki depremin büyüklüğü 3.2 olduğu açıklandı. Saat 01.56'da ise aynı bölgede 6.96 km derinlikte 4.1 büyüklüğünde başka bir deprem daha meydana geldi.  Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremlerin büyüklüğünü 3.1 ve 4.0 olarak bildirdi.

MUĞLA,

=======================================

Tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 3 ölü, 12 yaralı

MALATYA'nın Yazıhan İlçesi'nde tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 3'ü ağır, 12 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Malatya- Sivas karayolu üzerinde Yazıhan İlçesi Fethiye Mahallesinde meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Eyüp Yıldırım yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen traktör, kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, traktörde bulunan Elif Kaya ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 kadın öldü, sürücü Eyüp Yıldırım, Nadire Akbulut, Sümeyra Akbulut, İsmail Orhan, Merve Orhan, Melike Doğan, Hatice Aksüt ve soyisimleri öğrenilemeyen Rümeysa, Asiye, Zeynep, Taner ve Sabiye adlı kişiler yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Hastaneden görüntü

-Hastane önündeki polislerden görüntü

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Mikail PELİT- Taha AYHAN/MALATYA,

=====================================

Muş'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi

Muş Valiliği, Muş-Kızılağaç Beldesi'nde yapılan operasyonda PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirilerek çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada  Muş-Kızılağaç Beldesi Güneyi Şenyayla Bölgesi Hazneki Tepe mevkiinde; hava destekli yapılan operasyon sonucunda 2 terörist etkisiz hale getirildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca  "Ölü ele geçirilen bölücü terör örgütü mensuplarından birisinin 7 Haziran 2016 tarihinde dönemin Muş Valisi Sayın Seddar Yavuz'a yönelik eylem için hazırlanan ve Muş merkezde ele geçirilen 1 ton patlayıcı madde yüklü aracı Muş'a getiren şahıslardan biri olduğu değerlendirilmektedir" denildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlıbirliklerce 8 Ağustos'ta "Şehit Uzman Jandarma Çavuş Sami Saygı 2017-105 Operasyonu" icra edildiği belirtilerek Kızılağaç beldesinin güneyinde Şenyayla bölgesi Hazneki Tepemevkisinde F-16 savaş uçağı, insansız hava aracı, Atak taarruz helikopteriyle gerçekleştirilen operasyonda iki teröristin etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ölü ele geçirilen bölücü terör örgütü mensuplarından birinin 7 Haziran 2016 tarihinde dönemin Muş Valisi Sayın Seddar Yavuz'a yönelik eylem için hazırlanan ve Muş merkezde ele geçirilen 1 ton patlayıcı madde yüklü aracı Muş'agetiren şahıslardan biri olduğu değerlendirilmektedir. Olay yerinde öldürülen teröristlere ait kalaşnikof tüfek, M-16 tüfek, iki tabanca, iki el bombası, 138M-16 fişeği, 16 kalaşnikof fişeği, 4 M-16 şarjörü, kalaşnikof şarjörü, tabanca şarjörü, el telsizi, 8 bin 450 lira, iki tüp, iki şemsiye ve bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir"

MUŞ,

===================================================

Tartıştığı kardeşini bıçaklayarak öldürdü

ADANA'da 24 yaşındaki Ahmet Uludağ, tartıştığı kardeşi 22 yaşındaki Muhammed Uludağ'ı bıçaklayarak öldürdü.

Merkez Sarıçam İlçesi Şahintepe Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle Ahmet ve Muhammed Uludağ kardeşler arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Uludağ, kardeşi Muhammet'i iki yerinden bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed Uludağ, kurtarılamadı. Kardeşini taşıyan ambulansa binip hastaneye gelen ağabey Ahmet Uludağ, polislerce gözaltına alındı.

Ahmet Uludağ, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince emniyete götürülürken, Muhammed Uludağ'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haber: Yusuf BAŞTUĞ/ADANA,

===============================================

Bursa'da, 4'üncü kattan düşen genç öldü

BURSA'da 4 katlı apartmanın terasında uyuşturucu madde alırken dengesini kaybedip düştüğü iddia edilen 30 yaşındaki Serdar Dolap, hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Yeşilova Mahallesi Yan Sokak'ta meydana geldi. 4 katlı bir binanın teras katında uyuşturucu aldığı iddia edilen Serdar Dolap, dengesini kaybedip, düştü. Beton zemine çakılan Dolap'ı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Serdar Dolap'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Üzerinden uyuşturucu çıktığı belirtilen Serdar Dolap'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Polis ekipleri inceleme yaparken

-Olayı izleyen vatandaşlar

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Uludağ Malatya Gökova Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün? 80'li yıllara damga vuran Brooke Shields kimdir? Brooke Shields nasıl ünlü oldu?
title