Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Hakkari'de terör operasyonu: 6 gözaltıHAKKARİ'de jandarma tarafından yapılan operasyonda PKK terör örgütüne yardım yataklık yaptığı iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı.

Hakkari'de terör operasyonu: 6 gözaltı

HAKKARİ'de jandarma tarafından yapılan operasyonda PKK terör örgütüne yardım yataklık yaptığı iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonla ilgili Hakkari Valiliği yazılı açıklama yaptı. Açıklamda,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, 14.12.2016 günü ilimiz merkezine bağlı Ağaçdibi Köyü'nde 'bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık etmek' suçundan arandığı tespit edilen şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama faaliyeti neticesinde, 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Haber: HAKKARİ,-

=================================

Doğu ve Güneydoğu'da kar esareti (3)

TUNCELİ, BİNGÖL VE ELAZIĞ'DA OKULLAR YARIN TATİL

Yoğun kar yağışı bölgede etkisini sürdürürken bölgede bir çok kentte de eğitimi sekteye uğrattı. Bugün okulların tatil olduğu Tunceli, Elazığ ve Bingöl'de, yarın da ilk, orta ve liseler bir gün tatil edildi.

BİNGÖL

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Alınan meteorolojik tahminler ve veriler çerçevesinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini gece boyunca da sürdüreceği beklendiğinden; 15 Aralık 2016 Perşembe günü Milli Eğitim Müdürlüğü'müze bağlı ilimiz merkez ve merkeze bağlı köy okulları (okul öncesi, ilk, orta ve lise) ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1(bir) gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür" denildi.

ELAZIĞ

Elazığ Valiliği'nce yapılan açıklamada da ise Elazığ genelindeki tüm okulların Perşembe günü tatil edildiği belirtilerek, "Yoğun kar yağışı ve kuvvetli buzlanma riski nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararıyla Elazığ genelinde tüm okullar 15 Aralık 2016 Perşembe günü tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlileri de aynı gün idari izinli sayılmıştır" ifadeleri yeraldı.

TUNCELİ

Tunceli'de 2 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezinde ve Çemişgezek İlçesi'nde sadece taşımalı sistemle öğrenim gören öğrenciler için, Hozat, Pülümür, Ovacık, Mazgirt, Pertek ve Nazımiye ilçelerinde ise ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Haber: Diyarbakır,

=================================

Şanlıurfa'da, 61 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

ŞANLIURFA'da, polisin şüphe üzerine durdurarak arama yaptığı akaryakıt tankerinin deposundaki gizli bölmelerde 61 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kent girişinde şüpheli araçlar üzerine denetim yapan polis ekipleri, plakası açıklanmayan akaryakıt tankerini durdurdu. Sürücüsünün tedirgin davranışlarından şüphelenen polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilen tankerde detaylı arama yapıldı. Yapılan aramada boş olan tankerin deposuna yapılmış gizli bölmelerde 61 bin 750 paket kaçak sigara bulundu. Sigaraya el koyan polisin gözaltına aldığı tanker sürücüsü sorgulanmasına başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

TIR'da arama yapan polis

Ele geçirilen kaçak sigara

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera-Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

===================================

Soyulmamak için her şeyi yaptı, yine de 50 bin TL çalındı

ADANA'da 57 yaşındaki Muhittin Kesici'nin bankadan çekip, otomobilinin bagajına koyduğu 50 bin TL çalındı.

Barış mahallesinde bir inşaat şirketinde çalışan Muhittin Kesici, Şakirpaşa mahallesindeki Adana Toptancılar Sitesi (ATİKOP) içerisinde bulunan banka şubesinden 50 bin TL çekti. Bankadan çıkmadan parayı siyah bir poşete dolduran Kesici, 01 CBV 95 plakalı otomobilinin bagajına yerleştirip kilitledikten sonra yola çıktı. Hırsızlar da bankadan çıkan Muhittin Kesici'yi takibe aldı. Kesici otomobilden inip, inşaata girdikten kısa süre sonra da takip eden hırsızlar otomobilinin sağ arka kapı camını kırıp, arka koltuğu öne doğru yatırarak para dolu poşeti aldı. Plakası belirlenemeyen otomobile binen hırsızlar, 50 bin lira parayla birlikte kayıplara karıştı.

Kısa süre sonra otomobilinin yanına gelen Kesici, soyulduğunu fark edip polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Kesici'nin otomobilinde parmak izi ile bölgede güvenlik kamerası araştırması yaptı. Otomobilinin soyulmaması için elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen Kesici, "Paranın çalınmaması için poşete koydum. Yanıma almadım, özellikle bagaja koyup, dışarıdan açılmasın diye de kilitledim. Arabayı kullanırken de her ihtimali düşünerek yine kapıları kilitledim. Ben indikten sonra gelip camı kırıp parayı götürmüşler" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Aracın görüntüsü

Polislerin inceleme yapması

Araç sahibinin olayı anlatması

Olayı gören vatandaşın konuşması

Olay yerinin genel görüntüsü

Haber: Fatih KARAÇALI-Kamera: ADANA,

=====================================

Ankara'da yakalandı Uşak'ta adliyeye sevk edildi

UŞAK'taki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 14 aydır firari olarak aranan örgütün sözde Uşak İl İmamı M.B. (Mustafa Balcı) Ankara'da yakalandı. Uşak'a getirilen M.B., adliyeye sevk edildi.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, aranan FETÖ/PDY'nin Uşak İl İmamı M.B.'nin Ankara'da olduğu belirlendi. Bunun üzerine Uşak ve Ankara İl Emniyet Müdürlükleri'nin harekete geçip, eş zamanlı operasyon düzenledi. Ankara'da saklandığı eve dün (salı) polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan M.B., Uşak'a getirildi. M: B., polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

-Gözaltına alınan M.B.'nin (Mustafa Balcı) adliyeye sevk edilmesinden görüntü

Haber-Kamera: Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK,

=====================================

Paris saldırılarının keşifçisine 10 yıl 9 ay hapis

PARİS terör saldırılarıyla ilgili olduğu gerekçesiyle Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yakalanan DEAŞ militanı 27 yaşındaki Ahmet Dahmani, 10 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı. Dahmani ile birlikte yargılanan Suriyeli Ahmet Tahir ve Muhammet Verde ise 7'şer yıl 10'ar ay hapse mahkum edildi.

Geçen yıl 13 Kasım'da Paris'te meydana gelen saldırıların keşifçisi olduğu iddiasıyla G-20 Liderler Zirvesi'nin yapıldığı 16 Kasım'da Manavgat'ta yakalanan Fas uyruklu Belçika vatandaşı DEAŞ militanı Ahmet Dahmani ile onun Suriye'ye kaçmasına yardım etmek için Suriye'den geldiği öne sürülen 30 yaşındaki Ahmet Tahir ve 24 yaşındaki Muhammed Verde'ye, Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen 10'ar yıl 9'ar ay hapis cezası az olduğu gerekçesiyle Yargıtay tarafından bozuldu. Kararın ardından sanıklar yeniden yargılanmaya başladı.

AVUKAT ERTELEME İSTEDİ, MAHKEME REDDETTİ

Tutuklu sanıklar, Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Duruşmada Ahmet Dahmani, Ahmet Tahir ve Muhammet Verde, Arapça ve Fransızca tercüman ve avukatları hazır bulundu. Sanık Muhammet Verde'nin avukatı Mehmet Emin Erdem, baro tarafından görevlendirildiğini, müvekkilinin ailesinin anlaştığı başka avukatla Manavgat'a doğru yola çıktığını, Konya'da olduklarını, ancak yoğun kar yağışı nedeniyle Manavgat'a ulaşamadıklarını, bu nedenle duruşmanın öğleden sonraya bırakılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, duruşma tarihinin önceden belirlendiği ve polisin yoğun güvenlik önlemi aldığını, söz konusu avukatın vekaletinin henüz dosyaya sunulmadığı ayrıca Konya- Manavgat arasının normal zamanda bile 4 saat sürdüğünü belirterek talebi reddetti.

FİLİSTİNLİ TUTUKLU CAM PARÇALARIYLA SALDIRDI

Sanık Muhammet Verde, tercüman aracılığıyla yaptığı savunmada, DEAŞ'la ilgisi olmadığını, DEAŞ'la farklı siyasi düşüncede olduklarını söyleyerek, bu nedenle geçen aylarda cezaevinde kaldıkları koğuşta Filistinli bir tutuklunun kırık cam parçalarıyla saldırısına uğradığını söyledi. Ceza almalarına neden olan whatsapp konuşmalarının yanlış değerlendirildiğini savunan Verde, yaptıkları görüşmelerde DEAŞ'ı alaya aldıklarını, Ahmet Zeki'yle yaptıkları görüşmenin ise bambaşka bir konuyla ilgili olduğunu, hatta Ahmet Zeki'nin ÖSO'da olduğunu ve El-Bab'da çatışmalara katıldığını anlattı. DEAŞ'la ilgisi bulunmadığını öne süren Verde, tek hatasının sahte pasaport olduğunu belirterek beraatını talep etti.

'ANTALYA'YA GEZMEYE GELDİK'

Ahmet Tahir, kamyon şoförü olduğunu söyleyerek, ne DEAŞ'la ne de diğer örgütlerle bağlantısı olduğunu iddia etti. Bacanağı Muhammet Verde'yle Antalya'ya gezmeye geldiklerini söyleyen Tahir, Alanya'da bir kontrol noktasında durdurulduklarını ve polisin kendilerini bıraktığını belirtirken, Manavgat'ta ise durdurulduklarını anlattı. Tahir, polisin arabayı aradığında bacanağında sahte pasaport bulduğunu ve bundan haberi olmadığını öne sürdü. 1 yıldan fazladır cezaevinde olduklarını ve kendileriyle aynı suçları işleyenlerin salıverildiğini söyleyen Tahir, hiçbir şekilde DEAŞ'la alakası olmadığını, bu nedenle beraatını istedi.

BERAAT VE BELÇİKA'YA İADE İSTEDİ

Mahkeme başkanı tarafından son sözü sorulan Ahmet Dahmani ise insanlara iyilik yapmak için çalışan bir aktivist olduğunu, 2006 yılında Afrika ülkelerinden Benin'e, 2008 ve 2009 yıllarında ise Filistin'e gittiğini söyledi. Benin dönüşünde uçakta Belçika Dışişleri Bakanı olduğunu ve kendisini tebrik ettiğini öne süren Dahmani, DEAŞ'la ilgisi olmadığını savundu. Dahmani, beratını ve Belçika'ya iadesini istedi.

DAHMANİ'YE 10 YIL 9 AY HAPİS

Duruşmaya verilen aranın ardından mahkeme heyeti, Ahmet Dahmani'yi 'terör örgütü üyesi olmak' ve 'sahte pasaport temin etmek' suçlarından 10 yıl 9 ay, Ahmet Tahir ve Muhammed Verde'yi ise 'terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek' ve 'sahte pasaport temin etmek' suçlarından 7'şer yıl 10'ar ay 28'er gün hapse mahkum etti. Duruşmanın ardından tutuklu 3 sanık İzmir 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Manavgat Adliyesi dış plan görüntü

Dahmani ve diğer şüphelilerin cezaevi aracına bindirilmesi

Cezaevi aracının gidişi

HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya),

=================================================

Narkotimlere ödül müjdesi

SAĞLIK Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'nda yapılacak düzenlemeyle narkotimlerin sokak bazında mücadelesini güçlendirmek için, yakalamalar sonucunda hakkında dava açılan kişi sayısına göre ödül verilmesi imkanı geleceğini söyledi.

Antalya'nın turizm merkezi Belek beldesindeki Cornelia Diamond Otel'de başlayan 10'uncu Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi'nin bu yılki teması, 'Bağımlılık Sarmalı: Biyopsikososyal Modelde Bireye Özgü Tedaviler' olarak belirlendi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bağımlılık danışmanlarının daha çok yetişmesi gerektiğini söyledi. Madde kullanımının özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinde bir özgürlük alanı olarak düşünüldüğünü aktaran Prof. Dr. Tarhan, zamanla bu ülkelerde madde kullanımının arttığını ve şizofreni hastalığında artış olduğunu söyledi. Madde kullananların beyninin farklı çalıştığını belirten Prof. Dr. Tarhan, "Bu kişilerin kendine zarar verme özgürlüğü var mı, bu tartışma konusu. Sigara bağımlılığı kişinin beden sağlığına zarar verirken, alkol ve madde bağımlılığı kişinin sosyal ve aile hayatını etkiliyor" dedi.

'ÜNİVERSİTE MEZUNLARINDA DAHA FAZLA'

Kongrenin başkanlığını yürüten Prof. Dr. Nesrin Dilbaz da, madde bağımlılığında kişi sayısının sürekli arttığını söyledi. 2004 yılında 12 bin 746 kişinin madde bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüğünü dile getiren Prof. Dr. Dilbaz, 2013 yılında bu sayının 258 bini aştığını aktardı. Uyuşturucu madde kullanım yaşının 14'e kadar düştüğünü belirten Prof. Dr. Dilbaz, kullanılan madde tercihine göre en çok sigara, alkol, esrar ve uçucu maddelerin tercih edildiğini söyledi. Prof. Dr. Dilbaz, "Eğitimsizlerde yaşam boyu madde kullanımı yüzde 2.6 iken, üniversite mezunlarında bu oran yüzde 3.1 olarak karşımıza çıkıyor" diye konuştu.

DAVA AÇILAN KİŞİ SAYISINA GÖRE ÖDÜL

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik ise, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'nda yapılacak düzenlemeyle, narkotimlerin sokak bazında mücadelesini güçlendirmek amacıyla, yakalamalar sonucunda hakkında dava açılan kişi sayısına göre ödül verilmesi imkanı geleceğini söyledi. Mevcut ödül tavanlarının 2 katına çıkarılmasını Bakanlar Kurulu'nun onayladığını kaydeden Hüseyin Çelik, ancak henüz meclise sevk edilmediğini dile getirdi. Müsteşar Yardımcısı Çelik, madde bağımlılarının prim ödeme gün sayısı veya prim borcu bulunup bulunmadığına bakılmaksızın, bağımlılıkla ilgili sağlık hizmetlerinden yararlanmaları amacıyla kanun maddesinde değişiklik yapıldığını da kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Salondan görüntü

-RÖP: Hüseyin Çelik ( Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı )

HABER: Hasan DEMİRBAŞ-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA-DHA)

==========================================================

TÜSİAD Başkanı'nın 'trol' isyanı

TÜRK Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran Symes, ülkemizde ciddi troller olduğunu belirterek, "Bence girin twitter'a 'Cansen Başaran Symes' diye yazın, çıkan mesajları okuyun. 'TÜSİAD' diye yazın çıkan mesajları okuyun. Şu anda dolar bozdurdunuz, bozdurmadınız vatan haini. Troller çok ciddi çalışıyor" dedi.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) 12-14 Aralık tarihleri arasındaki 14'üncü Girişimcilik Günleri'nin açılışı, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Atatürk Konferans Salonu'nda yapıldı. Etkinliğe, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

İKİ KEZ ELEKTRİK KESİNTİSİ OLDU

Girişimciliği hiçbir zaman sadece bir iş kurmakla sınırlamadığını belirten TÜSİAD Başkanı Symes, "Birçok başarılı kuruma bakılırsa içinde birçok girişimcilik ruhu olan profesyoneli barındırdığını görürsünüz" dedi. Kadın konusunun da sadece Türkiye'nin değil dünyada özellikle yönetim kademelerinde az görülen bir konu olduğunu belirten Symes, "Hem doğu bloğu hem de Avrupa'daki yönetim kurulu kadın üyeliğimde 7 sene tek başımaydım. Bu konudaki yalnızlığı iyi bilen birisiyim. Türkiye'de Allianz'dan yönetim kurulu başkanlığı teklifi geldi ve açıkçası o görevi kadınlar için rol model için kabul ettim. Kurumun içinden gelmeyip dışardan ve kadın bir yönetim kurulu atanması yine kadınlar içi önemli bir rol modeldi. Şu an hem CEO, hem 3 kadın yönetim kurulu üyem var" dedi.

TÜSİAD Başkanı Symes'in konuşması sırasında salonda iki kez elektrik kesintisi oldu. İlk kesinti kısa sürerken, ikinci kesinti yaklaşık 10 dakika sürdü. Şiddetli fırtına nedeniyle yaşanan elektrik kesintisinin düzelmesiyle Symes konuşmasına devam etti.

YENİ DÜNYANIN PARA BİRİMİ HIZ

Her alanda inovasyon ve yeni girişimcilerin çok daha farklılık yaratması gerektiğine dikkat çeken Symes, "Yeni dünyanın para birimi hız" dedi. TÜSİAD olarak ana hedeflerinin Türkiye'nin geleceğine katkı sağlamak olduğunu ve bunun için özellikle gençleri çok daha odağa aldıklarını belirten Symes, "Daha iyi bir geleceğin gençlerimizle sağlanacağını düşündüğümüz için bir gençlik platformu oluşturduk. 2011'de TÜSİAD'ın pilot proje olarak Ankara'da başlattığı 'Bu gençlikte iş var' projesi var. Ülke çapında 3 bin 195 üniversite öğrencisinden gelen başvuruyu titizlikle değerlendirdik. Ali Koç, Cem Boyner ve birçok iş dünyası lideri bu fikirleri finale kadar ulaştırıyor. Fikrin hayata geçirilmesi ve ticarileştirilmesine yönelik ciddi bir eğitim programı var" dedi.

OLDUKÇA SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

TÜSİAD Başkanı, üniversite öğrencileri ve diğer katılımcıların sorularını da yanıtladı. Doların yükselmesi ve ekonominin küçülmesine ilişkin soru yöneltilen Symes, 2008'den bu yana dünyanın çok ciddi bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu belirterek, "Ekonomik olarak oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bunun bir küresel ayağı var, Trump'ın seçimi sonrasında dolar oldukça değer kazanmaya başladı. Bütün piyasaların parası değer kaybetti ama TL en çok değer kaybeden oldu, Meksika ile birlikte" diye konuştu.

KADINLARA UYARI 'ERKEK GİBİ DAVRANMAYIN'

Bir kadın rol model olarak örnek gösterilen ve bu konudaki tavsiyeleri de sorulan Cansen Başaran Symes, 21 yaşında iş hayatına başladığını belirterek, "Hiç bir zaman kadın olduğunuzdan vazgeçip erkek gibi davranmaya çalışmayın. Kadın-erkek ayrı önyargısıyla bir kere girmeyin. Doğal davranarak sadece Türkiye'de değil dünyada birçok erkeği de eğittiğimi düşünüyorum" dedi.

REFORM AJANDASINDAN UZAKLAŞTIK

Türkiye'nin biraz zigzaglı bir ülke olduğunu belirten Symes, "Geçmişe baktığımızda çok zor şeyleri başarmış ve çok hızlı değişiklikleri yapabilmiş bir ülkeyiz. Dolayısıyla anahtara dönelim, başarılı olduğumuz yıllarda neleri doğru yapmıştık. AB çıtasında ciddi bir demokratikleşme, insan hakları, rekabetçi ve serbest piyasa ekonomisi, bağımsız kurumların gerçek anlamda bağımsız olarak çalışması, bütün bunlar o yol haritası içinde yapıldı, hayata geçirildi ve neticelerini, tohumlarını verdi. Ne zaman ki o süreçte durduk, daha iç konulara odaklandık, gelir de düşmeye başladı. İç ve dış dünyadaki küresel ekonomik değişimi gözardı etmiyorum ama asıl başarı zor dönemlerde o dışarının dalgalarına doğru daha güçlü reflekslerle, daha güçlü reformlarla atılmaktı. Biz reform ajandasından uzaklaştık" diye konuştu.

ÜLKEMİZDE ÇOK CİDDİ TROLLER VAR

TÜSİAD Başkanı Symes, ülkemizde ciddi troller olduğunu da belirterek, "Bence girin twitter'a 'Cansen Başaran Symes' diye yazın çıkan mesajları okuyun. 'TÜSİAD' diye yazın çıkan mesajları okuyun, şu anda dolar bozdurdunuz, bozdurmadınız vatan haini. Soyadımın ucundaki Symes herşey var. Troller çok ciddi çalışıyor. Ama doğru yanlış da demeyeyim data üzerinden konuşmalıyız, söylenenleri bir datayla desteklediğimiz sürece sıkıntı olmaması gerekir" dedi.

YILLAR ÖNCE ŞAMAR YEMİŞ BİR KURUMUZ

Symes, TÜSİAD ve iş dünyasına yönelik siyasi baskılar olup olmadığı yönünki soruya ise "Kişilerin korkuları mutlaka her zaman olabilir ama iş dünyası amaçlarına yönelik yoluna devam ediyor. Hepimiz bu ülkede yatırım yapan çocuğumuzu yetiştireceğiz, sizler iş hayatına atılacaksınız bu ülke hepimizin. Dolayısıyla bazı eksiklikler varsa hep birlikte kapatmaya çalışarak bu güzel ülkemizi, gençliğimiz var, müthiş güzel topraklardayız. Onun için politikalarımızı bu güzelliklerimizi dünyayla paylaşmak üzerine yapmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi. Symes, bu konuda yıllar önce bazı şeyleri söyleyip şamar yemiş bir kurum olduklarını da dile getirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-İstiklal marşı

-Salondan detay görüntüler

-Tusiat başkanını konuşması

Haber: Mehmet ÇINAR- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Hakkari Uşak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title