Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Fazıl Say'ın konser verdiği sanat merkezi önüne satırla gelen kişi gözaltına alındı (1)İZMİR'de, Fazıl Say konseri sırasında elindeki satırla kültür merkezi önüne gelip tekbir getirerek konserin iptal edilmesini isteyen kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Fazıl Say'ın konser verdiği sanat merkezi önüne satırla gelen kişi gözaltına alındı (1)

İZMİR'de, Fazıl Say konseri sırasında elindeki satırla kültür merkezi önüne gelip tekbir getirerek konserin iptal edilmesini isteyen kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin önünde meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemyen bir kişi, elinde satırla dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın konser verdiği sanat merkezinin önüne geldi. Tekbir getirip konserin iptal edilmesini isteyen kişi, sanat merkezinin güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, eylemciyi gözaltına aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

Zanlının gözaltına alınma anı

Haber: İzmir,

=============================================

HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel tutuklandı

ANKARA'da dün gece gözaltına alınıp Diyarbakır'a getirilen HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, çıkarıldığı 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı.

Dün gece TBMM'den çıktıktan sonra Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve Diyarbakır'a getirilen HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hakkında 2015 ve 2016 yıllarında 12 ayrı konuşma, basın açıklaması ve yürüyüşe katıldığı gerekçesiyle 'Silahlı terör örgütüne üye olma', 'Terör örgütü propagandası yapma' ve 'Kanuna aykırı toplantı-yürüyüşlere katılma' suçundan 23 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Demirel'in, mahkemenin dün çıkardığı yakalama kararı üzerine gözaltına alınıp duruşmaya getirildiği öğrenildi. Davanın bugün görülen ara duruşmasını HDP milletvekilleri Feleknas Uca, Ziya Pir, Sibel Yiğitalp, İmam Taşçıer, Ayşe Acar Başaran ve Besime Konca ile çok sayıda kişi izledi. Polis tarafından duruşma salonuna getirilen Demirel, mahkeme başkanına, "Niye burada olduğumu bilmiyorum. Bana hiç birşey tebliğ edilmedi. Avukatlarımla görüşmek istiyorum"dedi. Bunun üzerine Demirel'e tutukluların bulunduğu bölümde avukatları ile bir süre görüşme izni verildi.

YARGILAMANIN DURDURULMASI TALEBİ REDDEDİLDİ

Duruşmada ilk sözü alan Avukat Mehmet Emin Aktar, müvekkilinin TBMM üyesi olduğunu ve mutlak bir dokunulmazlığı bulunduğunu belirterek, "Meclis kararı olmadan yakalanması ve sorguya alınması anayasaya aykırıdır. Bu nedenle sorgunun ve kovuşturmanın durdurulmasını, Anayasa Mahkemesi'ne başvurularak, sonuç beklenmesini istiyoruz"dedi. Bunun üzerine görüşü sorulan savcı dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin Meclis kararı nedeniyle talebin reddedilmesini istedi. Mahkeme, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin düzenlemenin Anayasa değişikliği şeklinde yapıldığını gerekçe gösterip, talebi reddetti.

'ŞİDDETTEN DEĞİL, DEMOKRATİK SİYASETTEN YANAYIZ'

Daha sonra savunması alınan Çağlar Demirel, "Yaptığım konuşmaların hepsi ifade özgürlüğü kapsamındadır. Neden hakkımda yakalama kararı verildiğini ve burada olduğumu bilmek istiyorum. 5 Aralık gününden beri bütçe görüşmeleri için Meclis'teydik. Dün gece geç saatlere kadar Meclis'te çalıştık. Meclis'ten ayrıldıktan sonra yolumuz kesildi. Yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındık. Resmi belge istedik, ancak tebliğ edilmedi. Bir milletvekili olarak bu kadar saattir gözaltındayım. Bana bir tebligat gönderilmeden, davetiye çıkarılmadan gözaltına alınmam TBMM'ye saygısızlıktır. Bu dosyanın duruşma tarihi Şubat ayındaydı. Bugün ne oldu da gözaltına alındık? Bunu, siyasi bir erkin müdahalesi olarak değerlendiriyorum. Eş başkanlarımız hukuk dışı bir uygulama ile tutuklandı. Ben birinci derece imza yetkisi olan grup başkanvekiliyim. Bırakın yurtdışına kaçmayı, Diyarbakır'a dahi gelemiyorum. Hiçbir zaman ifade vermekten kaçınmadık. Söylediklerimiz neyse, Meclis'te de söyledik. Yaptığım konuşmalar demokratik siyasetin ilerlemesi ve çözüm süreci ile ilgilidir. Biz asla demokratik siyasetten vaz geçmeyeceğiz. Yaptıklarımızın tümü anayasal haklarımızdır. Yaptığımız konuşmalarda şiddet yok "dedi.

Daha sonra söz hakkı verilen Cumhuriyet Savcısı, sanığın özyönetim direnişi dahil olmak üzere birçok kez örgütsel eylemlere katıldığını, devletin birliği ve bütünlüğüne karşı kanton bölge ilan edilen yerlerde güvenlik güçlerine karşı yapılan saldırıları, halkın direnişi olarak ifade edip, örgütsel faaliyetleri meşrulaştırdığını, bu nedenle hakkında kuvvetli suç şüphesi olduğunu belirterek, tutuklanmasını istedi. Kararını açıklayan mahkeme, tutuklama tedbirinin orantılı ve ölçülü olduğunu belirterek, Çağlar Demirel'in tutuklanmasına hükmetti. Demirel, kararın açıklanmasının ardından, bugün hakkında zorla getirilme kararı verilen KCK ana davasının görüldüğü 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne götürülerek ses analizi alındı. Demirel'in daha sonra cezaevine gönderileceği belirtildi.

Haber: Felat BOZARSLAN/DİYARBAKIR, -

==============================================

Konya'da HDP binasına saldırı

KONYA'da yaklaşık 300 kişilik bir grup, HDP İl Başkanlığı binasının kapısını kırıp içeriye girerek, camları kırıp, eşyaları dağıtıp, binayı ateşe vermek istedi. Polisin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürülürken, içeride her hangi bir partilinin olmadığı belirlendi.

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'nde bulunan HDP İl Başkanlığı binasında meydana geldi. Yaklaşık 300 kişilik grup, HDP İl Binası'nın bulunduğu işhanının önünde toplandı. Ardında HDP binasına çıkıp, kapısını kırarak içeriye girdi. Bina içinde her partili bulunmazken, öfkeli kalabık, parti binasının camlarını kırıp, eşyaları dağıtarak ateşe vermek istedi. Olay yerine gelen polis, küçük çaplı yangını kısa sürede söndürdü. Grup, polisin müdahalesiyle binadan uzaklaştı. Kalabılığın HDP binasına 'Geldik yoktunuz, NEÜ teşkilat ' yazarak ayrıldığı belirlendi. Polis, bir taraftan HDP İl binasında inceleme yaparken, bir taraftan da çevrede güvenlik önlemi aldı.

Görüntü dökümü:

------------------------

-HDP binasının kırılan camları

-partiye gelen kalabalığın dağılması

-genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan DÖNMEZ/KONYA,)

===============================================

Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesinde Murat Karayılan ve Duran Kalkan hakkında yakalama kararı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticileri Murat Karayılan ve Duran Kalkan hakkında yakalama emri çıkarıldı. Bu arada soruşturma kapsamında daha önce serbest bırakılan 2 kadın şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

Mardin'in Derik İlçe belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün 10 Kasım günü PKK'lı teröristler tarafından bombalı saldırı sonucu şehit edilmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütünün üst düzey yöneticileri Cemal kod adlı Murat Karayılan ve Duran Kalkan hakkında 1'inci Sulh Ceza Hakimliği kararı ile 'Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma', 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürme' ve 'Yangın, su baskını, tahrip, batırma, bombalama ya da nükleer, biyolojik, kimyasal silah kullanarak öldürme' suçlarından yakalama emri çıkarıldı.

Kaymakam Safitürk'ün şehit edilmesi soruşturması kapsamında daha önce yakalanan ve çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakılan Z.D. ve Z.E. isimli kadınlar da savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Haber: Nezir GÜNEŞ/MARDİN, -

===============================================

Van'da DAEŞ operasyonunda 12 gözaltı

VAN,-VAN'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi. Oprasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Van merkezde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla 12 şüpheli gözaltına alındı. Polis tarafından yapılan aramalarda şüphelilerin evlerinde DAEŞ bayrağı ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

===============================================

Tokat'ta 4 kaymakam adayı tutuklandı

TOKAT'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında işlem yapılan 4 kaymakam adayı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasıyla ilgili olarak 102'incü dönem kaymakamlarına yönelik soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında ifade vermesi için kente çağrılan 9 kaymakam adayından 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 kaymakam adayının ise adliyedeki sorgusu sürüyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

-Şüphelilerin görüntüsü

-Polis eşliğinde adliyeden çıkışları

Haber-Kamera: Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT,

===============================================

Çöpten çıkan taciz görüntüleri Denizli'de çekilmiş

ANTALYA'da bir kağıt toplayıcısı tarafından çöpte bulunduğu iddia edilen hard disk ve flash bellekteki gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntülerinin, Denizli'nin Çal İlçesi Denizler Mahallesi'ndeki bakkalda çekildiği ortaya çıktı. Görüntülerin, iki kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla geçen Ağustos'ta tutuklanan 41 yaşındaki bakkal H.A. tarafından çekildiği ileri sürüldü.

Antalya Manavgat'ta kağıt toplayan Mehmet Türkan, geçen cuma günü saat 16.00 sıralarında yengesi Alime Türkan ile birlikte Çakalderesi Mevkii'nde çöp konteynerini karıştırırken, içinde hard disk ve flash bellekler olan poşeti gördü. Poşeti alan Mehmet Türkan, eve gittiğinde merak ederek açtı. Hard diskleri bilgisayarına bağlayarak izleyen Mehmet Türkan gördükleri karşısında şoke oldu. Videolarda çocuk istismarına ilişkin görüntülerin yer aldığını belirten Mehmet Türkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Asayiş Büro ekiplerine hepsini teslim etti. Görüntülerde 30-35 yaşlarında erkeğin bir bakkal dükkanı olduğu tahmin edilen bir mekanda bir erkek çocuğu elle taciz ettiğinin görüldüğü belirtildi. Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının bulunduğu belirtilen kayıtlarda, sadece çocukların değil, bakkala gelen müşterilerin de gizlice çekilmiş görüntüleri olduğu öğrenildi. Yapılan araştırmada gizli kamerayla çekilen çocuk taciz görüntülerinin Denizli'nin Çal İlçesi, Denizler Mahallesi'nde bakkallık yapan ve geçen Ağustos ayında iki kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınıp tutuklanan H.A.'nın işyerine ait olduğu ortaya çıktı. Yer tespitinin, konuşmalardaki bazı anlatımlardan yola çıkılarak yapıldığı öğrenildi.

Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde yatan H.A.'nın sahibi olduğu bakkalda çocukları taciz ederken, gizli kamarayla görüntüleri çektiği ileri sürüldü. Denizler Mahallesi'nde yaşanan taciz olayı görüntülerinin, Antalya'nın Manavgat İlçesinde çöpte kağıt toplayıcısı tarafından tesadüfen bulunması ise polis tarafından araştırılıyor. Taciz suçundan tutuklanan H.A.'ya ait görüntülerin Manavgat İlçesindeki çöpe kim ya da kimler tarafından ne şekilde atıldığı ise belirlenemedi.

"ŞİKAYETTEN VAZGEÇMEM İÇİN PARA TEKLİF ETTİLER"

Çöpte bulunan hard disk ve flash bellekteki gizli kamera ile çekilmiş görüntülerde H.A. tarafından tacize uğrayan çocuğun torunu olduğunu iddia eden dedesi Kıbrıs Gazisi dede Nişat A., "Torunumu evde göremeyince bakkala gittim. Girdiğimde kucağında gördüm kızdım, daha sonra jandarmaya ve savcılığa gidip, şikayetçi oldum. Mahkemede bakkala borcum olduğunu söyleyip, beni yalancılıkla suçladı ancak kanıtlayamadı. Borcum yok. H.A.'nın taciz ettiği başka çocukların ismini verdiğim için ailelerinden baskı gördüm. Tutuklanan H.A.'nın babası şikayetten vazgeçmem için 5 bin lira teklif etti, enişteleri 10 bin lira teklif etti kabul etmedim. Ağabeyi de 14 bin lira teklif etti almadım. Namusumu parayla satmam dedim. Sonuna kadar şikayetçiyim, asla vazgeçmeyeceğim. Görüntüler incelendikten sonra başka çocuklarda ortaya çıkacak. Aileleri görecek" dedi.

Tacize uğradığını öne süren 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi A.A. ise bakkala gittiklerinde H.A.'nın yiyecek ve içecek vererek kendisini kucağına aldığını, öptüğünü söyledi. A.A, "Bakkala yiyecek almak için gidiyorduk, bize okul ihtiyaçlarını da veriyordu, kucağına oturtuyor, bilgisayarda oyun oynatıyordu. Cips, yiyecek ve içecekler veriyordu. Beni akşam çağırıyordu, arka tarafa gelip, istediklerini vereceğini söylüyordu, kimseye anlatmamamı istiyordu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

Olayın geçtiği bakkaldan dış görüntüsü

Taciz edilen kız çocuğu A.A.'nın görüntüsü

A.A.'nın konuşması

Dede Nişat A.'nın konuşması

Bakkal H.A.'nın fotoğrafı

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN / DENİZLİ,

===============================================

Yozgat'ta teröre tepki yürüyüşü

YOZGAT'ta, sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup genç, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak terörü lanetlemek için tepki yürüyüşü düzenledi.

Akşam 19.30 sıralarında toplanan kalabalık, Lise Caddesi'nde sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında tekbir getiren gençler, teröre karşı slogan atıp, Çevik Kuvvet Marşı'nı hep birlikte okudu. Tekrar Cumhuriyet alanına yürüyen kalabalık, burada İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olan polis ve sivillerin isimlerini okuyup, hep birlikte 'Burada' diye cevap verdiler. Kalabalık, daha sonra şehitler için fatiha okuyup, olaysız bir şekilde dağıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Yürüyüşten görüntü,

-Sloganlar ve Çevik Kuvvet Marşı'nın okunması,

-Meydandan detay

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, -

================================================

Tünel inşaatında göçük: 1 ölü, 2 yaralı

SİVAS'ın Zara ilçesindeki tünel inşaatında meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Zara-Suşehri karayolu üzerindeki Geminbeli tüneli inşaatında meydana geldi. İşçiler tünel içinde çalışırken aniden tavandan taşlar dökülmeye başladı. Taşların altında kalan Fuat Ağaç (28), Cihan Dursun (40) ve Mehmet Coşgun (40) diğer işçiler tarafından kurtarılarak tünelin dışına çıkarıldı. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göçük sırasında başına taş isabet eden Fuat Ağaç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Yaralıların hastaneye getirilişi

-Acil servisten görüntü

-Göçükte ölen Fuat Ağaç'ın fotoğrafı

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

================================================

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı

EDİRNE'de otomobil sürücüsü Kerem Çetin, önünde giden kamyona çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Muammer Kurtulmuş ağır yaralı olarak itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Edirne-Havsa karayolu Oğulpaşa kavşağında meydana geldi. Kerem Çetin (37) kullandığı 22 KE 179 plakalı otomobille, dönüş yapmak isteyen Suat Özcan'ın (49) kullandığı 34 UY 9677 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Muammer Kurtulmuş (45) sıkışırken, kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Otomobilin sürücüsü Kerem Çetin ise kazanın şokuyla oturduğu yol kenarından alınarak ifadesi için Havsa Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Otomobilde sıkışan Muammer Kurtulmuş, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Suat Özcan, Abalar köyüne dönmek istediği sırada otomobilin arkasından gelerek çarptığını söyledi. Kaza kamyona arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Kaza yeri itfaiye ambulans

-Kamyon arkasına giren otomobil

-Kamyon sürücüsü Suat Özcan ile röp

-Kaza yerinde vatandaş röp

-Yaralı Muammer Kurtulmuş ambulans içinden

-Kaza yerinden genel detay

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Ali Can ZERAY/EDİRNE,

==================================================

16 yaşındaki Sami'nin organları 5 kişiye can olacak

SAMSUN'da tabanca ile başından vurularak ağır yaralanan 16 yaşındaki Sami Ergün'ün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi gencin organlarını bağışlama kararı aldı.

İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ömür D. tarafından önceki akşam başından tabanca ile vurularak ağır yaralanan Sami Ergün'ün, tedavi gördüğü özel hastanede bugün beyin ölümü gerçekleştiği belirtildi. Doktorlar gencin annesi Yeter ve babası Süleyman Ergün ile organ nakli konusunda görüştü. Aile, Sami Ergün'ün organlarını bağışlama kararı aldı. Bunun üzerine organlarının alınacağı ameliyatı yapmak üzere Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nden iki doktor ekibinin özel hastaneye geleceği belirtildi. Ameliyatın bu gece yapılmasının planlandığı belirtilirken Sami Ergün'den alınacak 2 korneanın ve 1 böbreğin OMÜ'de, karaciğerin Erzurum'da yapılacak ameliyatla hastalara nakledileceği belirtildi. 1 böbreğin ise nakil edileceği hastanın belirlenmesi için doku uyum tespit çalışmalarının devam ettiği belirtidi.

Organ ve Doku Nakli Samsun Bölge Koordinatörü Dr. Mehmet Kazak, ailenin fedakarca, zor bir karar vererek örnek bir davranışta bulunduğunu belirterek" Başsağlığı ve sabır diliyorum. Aile zor bir karar verdi ancak bu kardeşimizden alınacak organlar 5 kişiye hayat verecek" dedi.

Aile ile organ nakli konusunda görüşme yapan özel hastanenin organ ve doku nakli koordinatörü Dr. Hatice Alver "İlk anneye bu konudan bahsettiğimde oldukça iyimsel yaklaştı 'Ben kendim için organ bağışında bulunmayı düşünürken oğlum için böyle bir durum oldu' dedi. Baba da aynı şekilde 'Oğlumun organları başka hayatlarda can bulsun. Çok sıra bekleyen diyalize giren hasta vardır' dedi. Bir yandan bir hayat solarken başka bir yandan başka hayatların yeşermesi için bize destek oldular. Çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Hastane dışından detay

-Röportajlar

-Sami Ergün'ün fotoğrafları

Haber-Kamera: Yaprak KOÇER/SAMSUN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fazıl Say Denizli İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title