Haberler

Dha Yurt Bülteni - 15

Çorumlu şehidi 5 bin kişi uğurladıHAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle çatışma sırasında şehit olan Çorumlu sözleşmeli er Emre Şahin'in bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çorumlu şehidi 5 bin kişi uğurladı

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle çatışma sırasında şehit olan Çorumlu sözleşmeli er Emre Şahin'in bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Güven Dağı bölgesinde PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda şehit olan 3 askerden biri olan 21 yaşındaki sözleşmeli er Emre Şahin'in cenazesi bugün memleketi Çorum'a getiridi. Askeri uçakla önce Merzifon Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesi, buradan da karayolu ile Çorum'un merkeze bağlı Abdalata Köyü'ne getirildi.

Cenazesi ilk olarak helallik alınmak üzere baba evine götürüldü. Şehidin yakınları cenaze aracı içerisindeki Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin Emre Şahin burada yapılan duanın ardından cenaze namazı için köy camisine götürüldü. Cenaze törenine Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşların temsimlcileri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Cenazede şehidin 69 yaşındaki babası Abdullah Şahin ve 51 yaşındaki annesi Zekiye Şahin ile kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, vatandaşların omuzlarında taşınarak köy mezarlığında toprağa verildi.

Görüntü dökümü

-------------------------

-Şehitin cenazesinin konvoyla getirilmesi

-Şehitin evinin önünde helallik alınması

-Şehitin Camiye götürülmesi

-Cenaze namazı

-Yakınlarndan detay

-Şehitin naaşının omuzlarda götürülmesi

-Diğer detaylar

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

======================================

Bodrum'daki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, polisin bir eve düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken diğer 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer 4 kişi ise polisteki ifadelerinin ardından salıverildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Gümbet Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu satıldığını belirledi. Bunun üzerine geçen 1 Aralık gecesi eve operasyon düzenlendi. Evdeki 8 kişi gözaltına alındı. Evde özel eğitimli narkotik köpeğiyle yapılan aramada elektrik panosunun içine gizlenmiş satışa hazır halde az miktarda esrar ve kokain ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden içici oldukları belirlenen 4'ü serbest bırakıldı. Satıcı oldukları ileri sürülen 1'i kadın diğer 4 şüpheli ise bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.G. ve S.D., tutuklandı. Y.M. ile Z.K. isimli kadın şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Şüphelilerin adliyeye sevk edilmeleri sırasında hastane bahçesinde bir televizyon kanalında yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizinin çekimlerinin yapılması nedeniyle ilginç görüntüler oluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------

-Şüphelilerin adliyeye getirilişinden görüntü

-Adliyede dizi çekiminin yapılmasından görüntü

(KJ: Haber-Kamera: Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla),

==========================================

Kazdağları'nda Ultra Maraton heyacanı başladı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık ve Balıkesir'in Edremit ilçeleri arasında koşulan "Kazdağları Ultra Maratonu" 6 ülkeden 250 sporcunun katımıyla başladı.

Kazdağları'nda üç farklı parkurda gerçekleşen yarışmanın 80 kilometrelik 'Kazdağları Ultra' ve 35 kilometrelik 'Run Zeus' kategorileri, Ayvacık'ın Yeşilyurt Köyü'nde bugün sat 07.00'de başladı. Her iki maratona toplam 110 sporcu katıldı. Yaklaşık 1 saat boyunca başlarındaki fenerlerle koşan sporcular, Kazdağları'nın eşsiz doğası ve bol oksijeni içinde kıyasıya mücadele verdi. 7 saat süren 'Run Zeus' maratonunu Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde sona erdi. Run Zeus koşusunda erkeklerde Faruk Kar birinci, Mahmut Yavuz ikinci, Can Artam ise üçüncü oldu. Kadınlarda ise Aslı Sertçelik birinci olurken, Seda Nur Çelik ikinciliği, Ömür Birler ise üçüncülüğü elde etti. Yarışın 16 saat sürecek olan 80 kilometrelik etab ise halen sürüyor. Yarın '14 K' adıyla yapılacak 14 kilometrelik üçüncü parkurdaki yarışa ise 140 sporcunun katılacağı bildirildi.

Rossist Doğa Sporları tarafından düzenlenen organizasyonun Yarış Direktörü Polat Dede, Kazdağları'nın ilk defa bir maraton koşusuna evsahipliği yaptığını söyledi. Dede, "Türkiye'nin en güzel coğrafyalarından Kazdağları, ilk defa bir Ultra Maraton koşu yarışına evsahipliği yapıyor. Rusya, İran, Belçika, Almanya, Finlandiya ve Türkiye'den 250 sporcu ter dökecek. Umarım ilerleyen senelerde de katılım sayısı bini bulur. Dünya'nın en büyük ikinci oksijen kaynağı durumunda olan Kazdağları, endemik bitki türleri, Zeus Altarı, tarihi Roma köprüsü, Şahin Deresi Kanyonu, yüzyıllardır ayakta duran tarihi köyleri, Sutüven Şelalesi, Edremit'i, kaplıcaları ile Türkiye'nin hem doğal hem de kültürel en güzide turizm bölgelerinden bir tanesidir. Bu kadar güzel bir doğada bu maratonu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Kazdağları Ultramaratonu'nun ana sponsoru Ramada Resort Oteli Genel Müdürü Mehmet Öngen ise maratonun Kazdağları'nın tanıtımı için çok iyi olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------

-Maratondan görüntüler

-35 kilometremlik 'Run Zeus' etabının erkekler kategorisi birincisi Faruk Kar ile röp.

-Organizasyon Komitesi Başkanu Polat Dede ile röp.

-Genel ve detay görüntüler

(KJ Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir),

============================================

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

ADIYAMAN'da Hazal Kuşçu'nun parmağına sıkşan gümüş yüzük, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Evde sol işaret parmağına gümüş yüzük takan Hazal Kuşçu adlı genç kız, bir süre sonra çıkarmak istedi, ancak başarısız oldu. Yakınları tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Kuşçu için doktorlar itfaiyeden yardım istedi. Hastaneye gelen itfaiye ekipleri, ip sardıkları Kuşçu'nun parmağında sıkışan yüzüğü çıkardı. Parmağı moraran Kuşçu, itfaiye erlerine teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------

Yüzüğün çıkarılması

Moraran parmak

Pansuman yapılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: ADIYAMAN-DHA)

=================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Şahin Çukurca Edremit Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title