Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

FETÖ soruşturmasından ihraç edilen komiser yardımcısı intihar ettiSAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde, FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı 40 yaşındaki Hayrullah Tamtürk kayınpederinin evinde kendisini iple tavana asarak intihar etti.

FETÖ soruşturmasından ihraç edilen komiser yardımcısı intihar etti

SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde, FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı 40 yaşındaki Hayrullah Tamtürk kayınpederinin evinde kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Olay, Karasu İncilli Mahallesi'nde meydana geldi. Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev yapan 17 yıllık emniyet mensubu Hayrullah Tamtürk bir süre önce FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alındıktan sonra meslekten ihraç edildi. Bunun üzerine eşi ve çocuklarıyla birlikte Karasu'da yaşayan kayınpederinin evine gelen Hayrullah Tamtürk evde kimsenin olmadığı sırada evin salonunda tavana bağladığı ipe kendini astı. Hayrullah Tamtürk'ün yakınları durumu hemen 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Hayrullah Tamtürk'ün öldüğünü belirledi. Tamtürk'ün cenazesi morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Evden görüntü

-Cenazenin evden çıkarılması

Haber: Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), -

=================

Şanlıurfa'da 2 Suriyeli hırsızlıktan tutuklandı

ŞANLIURFA'da, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Suriye uyruklu 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, alışveriş merkezlerinde el çabukluğuyla hırsızlık yapan kişilere yönelik çalışma yaptı. Hırsızlık yapılan işyerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin eşkallerini belirledi. Ekipler, kimliklerini belirlediği ve takibe aldığı Suriye uyruklu İsa A. ve Kreda A . isimli şüphelileri, Haşimiye Meydanı'nda bir kişiyi aynı yöntemle dolandırmaya çalışırken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Asayiş Şube Müdürlüğü

Hırsızlık şüphelilerinin emniyetten çıkarılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: DHA-ŞANLIURFA-DHA)

=================

Devrilen motosiklette bulunan yolcu yaralandı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde önündeki otomobile çarpan motosikletteki yolcu yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Şehit Ömer Hali Demir Bulvarında meydana geldi. Yasin M.'nin kullandığı 67 AV 991 plakalı motosiklet, önünde duran araca çarpmamak için sola dönünce Resul T. yönetimdeki otomobile çarptı. Devrilen motosiklette yolcu olarak bulunan Edanur M., yaralandı. Edanur M., ambulansla özel hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazadan yara almadan kurtulan motosiklet sürücüsü Yasin M. ve otomobil sürücüsü Resul T., ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Kazaya yerindeki otomobil ve motosiklet

-Yerde oturan yaralı Edanur M.

-Ambulansa konulması

-Otomobil ve motosikletin kaza yerinden kaldırılması

Haber-Kamera: Özge CERRAH/EREĞLİ(Zonguldak),

=================

Saclar yola saçıldı, yol ulaşıma kapandı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde viraja hızlı giren TIR'ın dorsesinde bulunan saclar yola döküldü. Yol bir ulaşıma kapalı kalırken, sacların iş makinesi ile kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı.

Olay, D-130 Karayolu'nun Gonca Rampası mevkiinde meydana geldi. Kocaeli'den aldığı sacları İzmir'e götüren Kemal Ayday idaresindeki 45 ZC 2152 plakalı TIR viraja hızlı girince dorsesinde bulunan saclar yola döküldü. Bazı araçlar sacların üzerinden geçince lastikleri patladı. Yol ulaşıma kapanırken, trafik ekipleri sacların yoldan kaldırılması için belediyeden iş makinesi istedi. Yola dökülen saclar iş makinesi ile kaldırılarak TIR'a yüklendi. Yol bir süre sonra tek şeritten ulaşıma açılırken, sacların kaldırılmasıyla yol tamamen ulaşıma açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

-Yola dökülen saclardan görüntü

-Sacların taşınması

-İş makinesinin sacları kaldırması

-Yoldan görüntüler

HABER-KAMERA: Soner GÜLEZER / GÖLCÜK(Kocaeli), -

=================

Erkan Petekkaya hayalim F 16 Pilotu olmaktı

BURSA Teknik Üniversitesi öğrencileriyle buluşan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yaşam hikayesini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilik hayatında oyunculuk fikrinin olmadığını söyleyen Petekkaya, "Her zaman F 16 pilotu veya konsolos olmak istedim" dedi.

Bursa Teknik Üniversitesi Sinama Topluluğunun düzenlediği söyleşiye katılan Erkan Petekkaya, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 250 kişilik salonda öğrencilerle buluşan Petekkaya, içinde büyük bir adalet duygusunun olduğu ifade erek, "Olur olmaz şeylere sinirleniyorum ve kendimi engelleyemiyorum. Bu ailemden geçmiş bir duygu. Bir adeletsizlik gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyor" diye konuştu.

MACERAM SONA ERDİ

Ünlü oyuncu, samimi bir atmosferde gerçekleşen söyleşi sırasında öğrencilik hayatında oyuncu olmayı hiç düşünmediği vurguladı. Özellikle F 16 pilotu veya konsolos olmayı istediğini söyleyen Petekkaya, "Babama bunu söyleyince, 'aklım havalarda kalmasın' diyerek pilot olmamı istemedi" dedi. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda 12 yıl boyunca oyunculuk yaptığını anlatan Petekkaya, "Turneye çıktığımızda bulunduğumuz oranın Alay komutanına, beni simülasyona soksun diye rica etmiştim. O da tamam dedi. Ama sabah kalkamadım ve o maceram da böylece sona erdi" diyerek anılarını paylaştı.

ÇOK KIYMETLİ MESLEK

Yaşam hikayesini hayranlarıyla paylaşan Petekkaya, konsolos olma isteğiyle ilgili olarak da "Gittiğiniz yabancı ülkelerde kendi ülkenizi temsil ediyorsunuz. O ülkeyle ilgili bütün ilişkiler sizin iki dudağınız arasında. Onun için çok kıymetli bir meslek" diyerek konsoloslüğün önemine değindi. Erkan Petekkaya samimi bir atmosferde gerçekleşen söyleşi sonunda öğrencilerle selfi çekti.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Erkan Petekkaya öğrencilerle

-Salondan alkışlar

-Detaylar

Haber: Recai GÜLER- Hüseyin TÜCCAR/BURSA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Petekkaya Şanlıurfa Suriye Karasu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title