Haberler

Dha Yurt; Başbakan Yardımcısı Kaynak, 4 Bin Kişiyle Kahvaltı Yaptı

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta bayram namazını kıldı, yaklaşık 4 bin kişiyle birlikte kahvaltı yaptı.

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta bayram namazını kıldı, yaklaşık 4 bin kişiyle birlikte kahvaltı yaptı. Veysi Kaynak, sabah bayram namazı için Türkiye'nin en büyük camilerinden biri olan Abdülhamid Han Camisi'ne geldi. Camiye girerken çocuklarla yakından ilgilenen Kaynak, namazın ardından cami avlusunda Onikişubat Belediyesi'nce düzenlenen bayram kahvaltısına katıldı. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in de yer aldığı kahvaltıya yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Kahvaltının ardından vatandaşlarla da bayramlaşan Veysi Kaynak, Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bakan Kaynak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rabbimize hamdolsun bizi bayram sabahına kavuşturdu. Bu bayram vesilesiyle şehadete uğurladığımız şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Onlar sayesinde biz bu alanda çok güvenli bir şekilde ibadetimizi yaptık, namazımızı kıldık ve kahvaltımızı ve bayramımızı yapıyoruz. Şu anda çok zor şartlarda, çok zirvelerde ya da mağaralarda, mağara içlerinde polisimiz, askerimiz, korcularımız, bütün güvenlik güçlerimiz görev yapıyorlar. Şehadete uğurladıklarımız için bir kez daha minnet duygularımı ifade ediyorum. Onların ailelerine şunu söylememiz mümkün, bugüne kadar o şehitlerimizin çocuklarıydı artık milletimizin çocukları oldular, onlar da şehit annesi şehit babası oldular. Gerçekten çok büyük bir gurur. Allah, milletimize, devletimize zeval vermesin."

Görüntü Dökümü

----------------------------------

Vatandaşların camiye girmesi

Veysi Kaynak'ın gelişi

Veysi Kaynak'ın camiye girmesi

Namaz kılınması

Kahvaltıya katılanlar

Dua edilmesi

Veysi Kaynak'ın konuşması

Veysi kaynak'ın camiden ayrılması

(Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 196 MB

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Veysi Kaynak Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
title