Haberler

Dha İstanbul- Eyüp Sultan Türbesi Ygs Öncesi Doldu Taştı

YGS 2017 sınavı öncesi yüzlerce üniversite adayı, Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret edip, dua etti.

YGS 2017 sınavı öncesi yüzlerce üniversite adayı, Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret edip, dua etti. Yoğunluk nedeniyle, öğrenciler ve yakınları, türbeye girmek için uzun süre kuyruk bekledi. Ziyaret sonrası, bazı ziyaretçiler, çevredekilere lokum ve şeker dağıttı.

Üniversite adayı, Mustafa Efe; "Biz sınava çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Artık bundan sonrası takdir-i ilahi. Duamızı da ettik. Bakacağız artık, hayırlısı" dedi.

Torununun sınava gereceğini söyleyen Hilmiye İşlek ise "Bugün herkes aynı. Hepimizin dileği aynı. Cenab-ı Allah'tan, torunumun iyi bir yeri kazanıp, okul bittikten sonra iyi bir işinin olması.. Dua etmek için geldik. Allah inşallah kabul eder" dedi.

Sınava girecek olana Arda Tüfekçi ise "Sene boyunca çalıştık. Allah'ın izniyle, emeklerimizin karşılığını inşallah alacağız. Buraya duamızı etmeye geldik. Sultan hazretlerinin yüzü suyu hürmetine. Bakalım hakkımızda hayırlısı" dedi.

Görüntü Dökümü

----------

-Eyüp Sultan Camisinden genel ve yakın detaylar

-Eyüp Sultan Türbesine dua etmeye gelen öğrenci ve velilerden görüntü

-Dua eden insanlardan detay görüntü

-Cami avlusunda lokum ve şeker dağıtılmasından detay görüntü

-Eyüp Sultan Türbesine girmek isteyen insanlardan detay görüntü

-Mustafa Efe ile röportaj

-Hilmiye İşlek ile röportaj

-Arda Tüfekçi ile röportaj

-Genel ve yakın detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Mustafa Efe İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title