Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN ÇEYREK FİNAL COŞKUSUHaber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHABeşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Liginde çeyrek finale çıkmasının ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Meydanı'na akın etti.

1- BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN ÇEYREK FİNAL COŞKUSU

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Liginde çeyrek finale çıkmasının ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Meydanı'na akın etti. Taraftarlar meşaleler yakıp sloganlar eşliğinde galibiyeti doyasıya kutlarken bazı taraftarlar ise davul zurna eşliğinde halay çekti. Kutlamaları fırsat bilen bir Beşiktaş taraftar ise pankart açarak sevgilisine evleneme teklifi etti. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda ise taraftarlar galibiyet sevincini araçlarla konvoy eşliğinde korna çalarak kutladı.

Beşiktaş Meydanı'nda kutlamalar sırasında genç bir taraftar ise kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Bir kafenin terasından "Elif benimle evlenir misin?" yazılı pankart açıldıktan sonra taraftarların önünde kız arkadaşına evlenme teklif etti. Sevgilisinin teklifini kabul eden Elif isimli genç kız teklif karşısında şaşırdığını belirterek "Beşiktaş kazandıktan sonra böyle birşey mutluluğum baya bir arttı. Hiç beklemediğim birşeydi zaten çok mutlu oldum" dedi. Erkek arkadaşı ise 'Hayatımın en güzel günüydü. Hem on kişi kalıp yendik hemde yüzüğü verdim çok geç oldu ama güzel oldu" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------

-Beşiktaş meydanından zafer kutlamaları

-Davul zurna eşliğinde taraftarının oynaması

-Meşale yakan taraftalar

-Evlilik teklifi pankartından görüntü

-Çiftle Röp.

-Beşiktaş taraflarında Röp.

-Konvoydan görüntü

Genel ve detaylar

DGS: SPORDAN GEÇİLDİ

17.03.2017 - 01.17 Haber Kodu : 170317008

=========================

2- İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Arnavutköy ve Çatalca ilçelerindeki önceden belirlenen 32 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.

Bayrampaşa Çevik Kuvvet yerleşkesinden saat 04.30 sıralarında hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler, Çevik kuvvet ekipleri ve Özel Harekat polisleri konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı.

Arnavutköy Yavuz Selim Mahalllesi Aytuna Sokak No: 5 üç katlı binanın giriş katına daireye baskın yaptı. Dairede arama yapılırken, binanın dışında ise Özel Harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı Polis ekipleri dairede ve apartmanın arka bahçesinde aramalar yaparken polis helikopteri de havadan destek verdi. Polis ekiplerinin baskın yaptığı bir diğer adres ise Arnavutköy Merkez Mahallesi Müdebbir Sokakta iki katlı gecekondu idi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------------

Operasyonun yapıldığı adres

Özel harekat polisinin içeri girmesi

Narkotim polislerinin eve girmesi

Özel harekat polisinin çevrede önlemi

Genel ve detaylar

17.03.2017 - 06.14 Haber Kodu : 170317012

==============================

(ÖZEL)

3- FATİH'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

*İstanbul Emniyet Müdürlüğü Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri Fatih'te bir eve operasyon düzenledi.

Ekipler, evin bahçesinde bulunan kulübede 298 gram uyuşturucu ve bir miktar para ele geçirdi. Park halindeki bir otomobilde narkotik köpeğiyle yapılan aramada ise iki pompalı tüfek ve döner bıçağı ele geçirdi. İki şüpheli gözaltına alındı.

Haber: Ali Kerem BENGİ/ İstanbul,

Fatih'te bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ayvansaray Mahallesi Yunus Sokak'ta bulunan bir eve dün akşam saat 18.00 sıralarında operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda evin bahçesindeki bir kulübede 298 gram uyuşturucu madde ve bir çantanın içerisinde 650 lira nakit para bulundu. Evin yaklaşık 100 metre uzağındaki bir spor klubünün otoparkındaki bir otomobilde de aramalar yapıldı. Aramalarda Özel eğitimli 'Fırtına' isimli narkotik köpeği de kullanıldı. Arama çalışmalarında köpeğin otomobilin vites bölgesine tepki vermesi üzerine polis ekipleri otomobilin vites konsolunu söktü. Konsolun içinden 23 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Otomobilde ayrıcı 2 adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait fişekler ile bir adet döner bıçağı ele geçirildi. Konu ile ilgili Y.A ile Ş.Ç gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Görüntü Dökümü:

----------------------

(POLİS KAMERASI)

-Polis ekipleri eve girmesi

-Evinin bahçesindeki kulübe arama

-Kulübede ele geçirlen uyusturucu ve para

-Narkotik köpeğinin otomobilde arama yapması

-Narkotik köpeğinin vites konsolundaki uyuşturucuyu bulması(04.31)

-Genel ve Detaylar

17.03.2017 - 02.52 Haber Kodu : 170317009

==================================

4- ÜMRANİYE TEM OTOYOLU'NDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ İSTANBUL DHA

Ümraniye TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı. Taksi içerisinde sıkışan yolcuyu vatandaşlar ve sağlık ekipleri araçtan çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastanelere gönderildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.

Kaza saat 02.00 sıralarında Ümraniye Tem Otoyolu Ankara İstikameti Çavuşbaşı mevkiinde meydana geldi. Ferhat Selim'in kullandığı 34 ZC 2800 plakalı araç aynı yönde giden 34 TFM 18 plakalı taksiye çarptı. Kazada taksi şoförü yaralanırken taksideki bir yolcu aracın içerisinde sıkıştı. Taksinin motoru ise yerinden fırladı. Bu sırada 34 NB 4639 plakalı araç sürücüsü Doğukan Balkaya kazayı görünce aracından inip yaralılara yardım etmek isterken arkadan gelen başka bir araç da önce Balkaya'nın aracına daha sonrada başka bir araca çarparak durabildi. Kaza sırasında çarpan aracın motoru da yaklaşık 200 metre uzağa fırladı. Taksi içerisindeki sıkışan yolcu vatandaşlar ve olay yerine gelen sağlık ekiplerince araçtan çıkarıldı. Yaralılar Ümraniye Devlet ve Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Tem Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü dökümü:

------

-Taksi içerisinde sıkışan yolcunun kurtarma çalışması

-Yaralı yolcunun ambulansa taşınması

-Kazaya karışan araç şoförleriyle röp

-Kazaya karışan araçların fırlayan motorları

-Olayda yaralananlar

-Kaza nedeniyle Tem Otoyolu trafiğinin durması

-Genel ve Detay

17.03.2017 - 04.14 Haber Kodu : 170317010

================================

5- VEYSEL EROĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA 'AFYON'DA TATİL YAP' ÖNERİSİ

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Güven USTA / İstanbul

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Sarıyer'de okul bahçesine fidan dikti, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Son olarak da fidan dağıtım töreninde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'yeni sistemde Cumhurbaşkanı bir partiden Başbakan başka bir partiden olursa kavga çıkar' sözlerini hatırlatan Bakan Eroğlu,"Sayın Kılıçdaroğlu Allah'ını seversen şu 18 maddeyi bir oku ya. Zaten biz kavga olduğu için onu kaldırıyoruz" dedi. Bir vatandaşın 'okuma yazması yok' diye bağırması üzerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,"Yok öyle demeyelim. ya vakit yok veya yorgun. Ben de kendisine dedimki, 'Afyonkarahisar'da termal oteller var. Gel bir 3-5 gün dinlen'. 'Kese sabun da bizden' diye söyledik" şeklinde konuştu.

"JAPONYA'YI DA GEÇECEĞİZ"

Öğleden sonra Sarıyer'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ilk olarak Sarıyer Ortaokulun bahçesine öğrencilerle birlikte ağaç dikti. Öğrencilere, "Bütün devletleri geçeceğiz değil mi? Almanya'yı geçeceğiz. Amerika'yı geçeceğiz" diye soran Bakan Eroğlu'na bir öğrenci, "Japonya'yı da geçeceğiz" karşılığını verdi. Bakan Eroğlu ve beraberindekiler bu yanıtı gülümseyerek karşıladı.

"BİRİNCİ VAZİFEN OKUL BAHÇELERİNİ ÇİÇEK GİBİ YAPMAK"

Öğrencilerle birlikte fidan diken ve can suyunu veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kendisine eşlik eden Orman Bölge Müdürüne de, "Birinci vazifen Türk istikbalini korumaktan sonra, okul bahçelerini çiçek gibi yapmaktır. " direktifini verdi.

MEMLEKETTE BİR HAREKET OLSUN ARTIK

Sarıyer'de dolaşan esnaf ziyaretlerinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ziyaret ettiği bir fırıncı esnafına işlerin nasıl gittiğini sordu, her şeyin güzel olacağını söyledi. Esnaf da Bakan Eroğlu'na, "Olsun yani, memleketti bir hareket olsun, artık." karşılığını verdi.

EN KÖTÜ SİVİL YASA ASKERİ YASADAN İYİDİR

Bakan Eroğlu'nun önünü kesen bir vatandaş da CHP'li olduğunu söyleyip, "Evette hayır vardır. En kötü sivil yasa, askeri yasadan her zaman değerlidir" dedi. Bakan Eroğlu da vatandaşa, "Biz de sizleri çok seviyoruz" karşılığını verdi. Bakan Eroğlu son olarak fidan dağıtım törenine katılıp Sarıyerlilere fidan dağıttı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

Bakan Eroğlu'nun okula gelişi

Öğrencilerle selamlaşması

Fidan dikimi, konuşmalar

Esnaf ziyaretlerinden genel ve detay görüntüler

Bakan Eroğlu'nun vatandaşlarla sohbeti

Fidan dağıtım töreninde konuşması

Fidan dağıtımından detay

16.03.2017 - 19.37 Haber Kodu : 170316255

=====================

6- AKŞENER: 15 TEMMUZ'A GİDEN YOLDA TAŞLAR 2010 ANAYASA REFERANDUMUNDA DÖŞENDİ

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Referandum çalışmaları kapsamında "hayır" kampanyası yürüten Meral Akşener, Tuzla'da yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'a giden yolda taşlar 2010 anayasa referandumunda döşendi. Devlet yönetme eksikliği, hükumet idare etme eksikliği, senden ve benden diye insanları ayırma psikolojisi 15 Temmuz'a sebep oldu. Bu millet onların kepaze ettiği devleti sokaktan, köprüden topladı, getirdi." dedi.

Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, referandum sürecinde yürüttüğü kampanyalar kapsamında Tuzla'da düzenlenen "Milli İradenin önemi" konferansına katıldı. Şehitler Caddesi'nde bulunan bir lokantada yapılan toplantı saat 20.00 sıralarında başladı.

(HOLLANDA KRİZİ) "İÇ POLİTİKADA 'EVET' OYUNU YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Salonda toplananlara hitap eden Akşener, Hollanda ile yaşanan diplomatik krizin danışıklı dövüş olduğunu iddia ederek, "Hollanda'da bakanımıza yapılanlara çok üzüldüm. Bunların hepsine karşı çıktık. Yaptırım yapın, arkanızdayız dedik. Hollanda ile bizimkiler arasında bir kayıkçı kavgası var. İki tarafta da seçim var. Dolayısı ile olan bize olacak. İç politikada 'Evet' oyunu yükseltmeye çalışıyorlar. Çünkü Türkiye'de bir şeyleri bir türlü geremediler." dedi.

"2010'DA HSYK VE ANAYASA MAHKEMESİNİ ELE GEÇİRMEK ÜZERE O ANAYASA GEÇTİ"

Akşener, "Şimdiki anayasa değişikliği paketinin 2010'daki anayasa değişikliğinde yürürlüğe girseydi, Reza Zarrab Maliye Bakanı olurdu. Adalet Bakanı Zekeriya Öz olurdu. Milli Savunma Bakanı Adil Öksüz olurdu. Diyanet İşleri Başkanı Egemen Bağış olurdu. Fetullah Gülen Başkan Yardımcısı olurdu. Hayal edin, 2010'da bu maddeler kabul edilseydi, bunlar yaşanabilirdi. 2010'da HSYK ve Anayasa Mahkemesini ele geçirmek üzere o anayasa geçti. Sonuçta 15 Temmuz'a giden yolda taşlar 2010 anayasa referandumunda döşendi. Devlet yönetme eksikliği, hükümet idare etme eksikliği, senden ve benden diye insanları ayırma psikolojisi 15 Temmuz'a sebep oldu. Bu millet onların kepaze ettiği devleti sokaktan, köprüden topladı, getirdi." diye konuştu.

"HAYIR' ÇIKARSA CUMHURBAŞKANI BİR HAFTA EVDEN ÇIKMAZ"

Meral Akşener 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında "Hayır" çıkması durumunda ülkenin huzura kavuşacağını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı bir hafta evden çıkmaz. Milletle inatlaşmaz. Bu millet siyasetçiyi bu referandumda zapturapt altına alır. Artık öznenin millete hizmet olduğu bir mücadele, rekabet dönemini siz başlatmış olursunuz. Yani asgari ücretler konuşulur. İşsizlik konuşulur. Yüzde 24'e yükselen genç işsizliği nasıl çözeceğimiz konuşulur. Hollanda ile dövüşmek konuşulmaz. Hilal, Haç kavgaları konuşulmaz. Anamıza sövülmez, bizlere hakaret edilmez. Çünkü millet efendidir, asıldır. Sonuç itibarıyla siyasetçiyi zapturapt altına alır. Bu sonuç Türkiye'nin gerçek gündemine dönmesini getirir. Huzurun mecburen iktidar tarafından tesis edilmesi gereken bir dönem başlar." dedi.

"DEVLET BEY GİTMEMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR"

Meral Akşener anayasa değişikliğinin referandumda kabul edilmemesi durumda salondan yükselen MHP lideri Devlet Bahçeli ne yapar? sorusuna ise, "Devlet bey gitmemek için her şeyi yapar. Sizin iradeniz galip geleceği için dayanabilir mi bilmiyorum" diye cevap verdi. Akşener konuşmasının ardından salondan ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Akşener'in salona gelişi

-Salondakilerle selamlaşması

-Akşener'in açıklamaları

-Genel ve detaylar

16.03.2017 - 22.34 Haber Kodu : 170316269

==========================

7- MAZHAR ALANSON, "MAZHAR OLMAK" KİTABINI ANLATTI

Haber: Orhan SENCER / İSTANBUL DHA

Müzisyen ve oyuncu Mazhar Alanson, "Mazhar Olmak" adlı kitabının lansmanında sevilen şarkılarını seslendirdi ve kitabını anlattı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen lansmanda Mazhar Alanson, Nesil Yayınları'ndan çıkan "Mazhar Olmak" adlı kitabını anlattı ve sevilen şarkılarını piyano eşliğinde seslendirdi. Anılarıyla birlikte şarkılarının hikayelerini de paylaşan Alanson, kitabını ve kitabın içinde yer alan CD'yi şu cümlelerle anlattı: "Bu CD'deki şarkılarımı, mikrofon karşısına geçip bir kere de gacırtısı, tısı, tuşu, detonesi, şaşırması, heyecanı, duygusu, hepsi içinde art arda çaldım, söyledim. Neticede sonradan hepsini en düzgün haliyle çaldıysam da, daha sonra ilk kaydıma geri döndüm. Dinlerken hatıralar, yıllar gözünüzde canlanabilir. Ne de olsa 'sahibinin sesinden.' Siz de yavaştan yaşlandığınızı hissedebilirsiniz. Eski, yeni aşklarınızı hatırlayabilir ya da yeniden aşık olmak isteyebilirsiniz. Bir ipucu vereyim, aşk zordur aklınızda bulunsun. Resimlere gelince, yıllar içinde yaptığım şeyler. Kitaba umarım sıkılmadan bakar, okur, dinler ve seversiniz. Böyle bir örnek olduğunu görmedim. Umarım siz de seversiniz."

Sanatçı, "Mazhar Olmak" kitabını, resimleri, şarkı sözleri, notaları, yazıları, günlükleri, fotoğrafları ve hatıra olarak sakladığı kağıt parçalarını kullanarak hazırladı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Mazhar Alanson'un lansmandaki konserinden görüntüler

16.03.2017 - 22.20 Haber Kodu : 170316268

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Meydanı Veysel Eroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title