Haberler

Dha İstanbul Bülteni- 1

1 - ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİLAH SESLERİ-ATATÜRK HAVALİMANI'NDA POLİSİN 'DUR' İKAZINA UYMAYAN 2 KİŞİ OPERASYONLA YAKALANDIAtatürk Havalimanı'na polisin 'dur' ihtarına uymayıp motosikletle girmeye çalışan 2 kişiden biri havaya ateş açılarak, diğeri de yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

1 - ATATÜRK HAVALİMANI'NDA SİLAH SESLERİ

-ATATÜRK HAVALİMANI'NDA POLİSİN 'DUR' İKAZINA UYMAYAN 2 KİŞİ OPERASYONLA YAKALANDI

Atatürk Havalimanı'na polisin 'dur' ihtarına uymayıp motosikletle girmeye çalışan 2 kişiden biri havaya ateş açılarak, diğeri de yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Şüphelilerden birinin Türk, diğerinin ise Suriye uyruklu olduğu belirtildi.

Ekipler şüphelilerin 22 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed H.H. ve hırsızlık suçundan 5 kaydı bulunan Mecnun K. olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri şüphelilerle ilgili yaptığı detaylı incelemede şüphelilerin herhangi bir terör olayıyla bağlantılarının bulunmadığını belirledi.

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI-Hüseyin ASLIYÜCE- Soner HASIRCIOĞLU-Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA

Atatürk Havalimanı girişinde polisin 'dur' ikazına uymayan motosikletli 2 kişi havaya açılan ateş sonrasında yapılan operasyonla yakalandı. Olay, 00.30 sıralarında Atatürk Havalimanı girişinde bulunan uygulama noktasında meydana geldi. İddiaya göre, havalimanı girişinde görev yapan polis ekipleri üzerinde iki kişinin bulunduğu bir motosikleti durdurarak incelemek istedi. Motosiklet sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymayarak havalimanı istikametine kaçmaya çalıştı. Bu sırada uygulama noktasındaki polis ekipleri havaya uyarı ateş açarak şüphelilerin peşine düştü. Ekipler önlem için havalimanı araç giriş-çıkış trafiğini durdurdu. Yaşanan olayla ilgili Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi.

BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ 2 SAAT SONRA YAKALANDI

Şüphelilerden biri havaya açılan uyarı ateşleri sebebiyle motosikletten inerek teslim oldu. Diğer şüpheliyse motosikletle kaçmaya devam etti. Kısa süre kaçan şüpheli motosikleti bırakıp yaya olarak iç hatlar terminali otoparkına girdi. Polis ekipleri motosikleti bırakıp kaçan şüpheliyi yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda yakaladı.

BIÇAK VE ELEKTROŞOK CİHAZI BULUNDU

Şüphelilerin terk edip kaçtığı motosiklette de Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı. Bomba imha uzmanı, motosikletin selesini fünye ile kontrollü olarak patlattı. Olay yeri inceleme ekipleri motosikletin selesinde bıçak ve elektroşok cihazı buldu.

HIRSIZLIKTAN KAYDI BULUNDU

Polis ekipleri şüphelilerle ilgili yaptığı detaylı incelemede şüphelilerin herhangi bir terör olayıyla bağlantılarının bulunmadığını belirledi. Ekipler şüphelilerin 22 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed H.H. ve hırsızlık suçundan 5 kaydı bulunan Mecnun K. olduğunu tespit etti. Polis ekipleri gözaltına alınan şüphelilerin aşırı derecede alkollü olduğunu ve havaya açılan uyarı ateşinden korkarak kaçtıklarını öne sürdü.

VALİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Olayın ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter'den açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, "Bu gece Atatürk Hava Limanında 'dur' ikazına uymayan motosikletli 2 kişi polisimizce havaya ateş edilmek suretiyle durdurularak yakalanmıştır. İlk incelemede şahısların üzerinde herhangi bir silah veya patlayıcı madde bulunmamıştır. Havalimanı yolcu giriş ve çıkışlarına açıktır. Vatandaşlarımızın bunun dışındaki bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum" dedi. Olay nedeniyle havalimanına girmek isteyen vatandaşlar ise ana kapıda araçlarından inip yürümek zorunda kaldı.

THY: UÇUŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Atatürk Havalimanı'ndaki olaya ilişkin Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlarımız devam etmektedir' dedi.

Görüntü dökümü:

--------------

-Havalimanı ana kapıdan görüntü

-Polisin araçları kontrol etmesi

-Şüphelilerin motosikleti

-Vatandaşlarla röp

-Havalimanında polislerden görüntü

-Yürüyerek içeri giren vatandaşlar

-Trafiğin normale dönmesi

-Motosikletin fünye ile patlatılma sesi(01.20 'de geçilen görüntü 2. dakika 13. saniyesi)

-Şüphelilerin sağlık kontrolüne götürülmesi (Gri kapişonlu Suriyeli)

-Şüphelilerin fotoğrafı

-Genel ve detaylar

06.11.2016 - 00.15 Haber Kodu : 161106001

06.11.2016 - 00.44 Haber Kodu : 161106003

06.11.2016 - 01.20 Haber Kodu : 161106004

06.11.2016 - 03.29 Haber Kodu : 161106011

06.11.2016 - 04.18 Haber Kodu : 161106012

====================================

2 - 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDE TABANCALI İNTİHAR GİRİŞİMİ..

Haber-Kamera: Özgür EREN / İstanbul DHA

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu istikametinde bir kişi başına silah dayayıp intihar girişimide bulundu. Bunun üzerine olay yerine çok sayıdapolis ekibi sevk edildi. İntihar girşimi nedeniyle önce köprü çift taraflı trafiğe kapandı. Polisin önlem almasının ardından ise Anadolu-Avrupa istikameti trafiğe açılırken Avrupa-Anadolu istikametinde ise trafik tek şeritten verilmeye başladı. Olay yerine Müzakereci polis geldi. İntihar girişiminde bulunan kişi etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay nedeniyle oluşan trafik ise normale döndü.

Görüntü dökümü:

----------------------

-Köprüden görüntü

-Trafiğin kesilmesinden görüntü

-Köprüde eli tabancalı kişi

-Polis ekiplerinden görüntü

-Kısmen açılan trafikten görüntü

-Trafiktenden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

06.11.2016 - 06.48 Haber Kodu : 161106016

06.11.2016 - 07.06 Haber Kodu : 161106017

06.11.2016 - 07.22 Haber Kodu : 161106018

///////////////////////////////////////////////////////////

3- ATATÜRK HAVALİMANI ŞÜPHELİSİNİN EVİNDE POLİS ARAMA YAPTI

Haber- Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Atatürk Havalimanı'nda 'Dur' ihtarına uymayan ardından da polisin operasyonuyla yakalanıp gözaltına alınan iki şüpheliden Suriye uyruklu Muhammed H.H.'nin evinde polis arama yaptı. Polis Atatürk Havalimanı Polis Merkezi'nde ifadesi alınan şüpheliyi Başakşehir, Şahintepe Mahallesi'nde bulunan adresine getirdi. Polis, şüphelinin nezaretinde evde yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu. Arama sırasında özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Şüpheli aramanın ardından Bakırköy Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip yeniden Atatürk Havalimanı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Polisin eve girmesi

-Şüphelinin eve sokulması

-Özel harekat polis önlemleri

-Şüphelinin sağlık kontrolü

-Genel ve detaylar

06.11.2016 - 04.54 Haber Kodu : 161106014

=========================================

4- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KKTC CUMHURBAŞKANI AKINCI İLE GÖRÜŞTÜ

Haber: Mehmet İlkay ÖZER - İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüştü. Görüşme Tarabya Köşkü'nde basına kapalı olarak gerçekleşti ve yaklaşık 1, 5 saat sürdü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede Kıbrıs konusundaki müzakere süreci ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın, Mont Pèlerin'de yapılacak görüşmelerle ilgili olarak da çözüm konusundaki kararlılıklarını koruduklarına işaret ettikleri belirtildi. Müzakerelerde hassas bir sürecin içine girildiğine dikkati çeken Erdoğan ve Akıncı'nın, Kıbrıs meselesiyle ilgili çözümde, adada iki kesimli, iki toplumlu yapının hukuken güvence altına alınmasının; garanti sisteminin korunmasının önemli olduğunu da vurguladıkları öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdogan'ın KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Mont Pèlerin'deki görüşmelerle ilgili başarılı dileklerini de ilettiği kaydedildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Görüşmeden görüntüler

05.11.2016 - 18.07 Haber Kodu : 161105143

===================================

5- BETON POMPASI KAMYONU KAYARAK İKİ BİNAYA ÇARPTI

*Kağıthane'de bir inşaat şantiyesinin temelinde kullanılan beton pompası kamyonu yokuş aşağı kayarak yan yattı. Kamyon ve beton pompası iki apartmana zarar verirken olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Haber- Kamera: Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İstanbul

Kağıthane'de, bir inşaat şantiyesinin temelinde kullanılan beton pompası kamyonu yokuş aşağı kayarak yan yattı. Kamyon ve beton pompası iki apartmana zarar verirken olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Olay saat 22.30 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Aydoğan Caddesi Beyözü Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yapımı süren rezidans inşaatının temelinin kazılmasının ardından iki gün önce beton dökme çalışmaları başlatıldı. Gün boyu süren çalışmaların ardından, operatör, beton pompası kamyonunu yokuş aşağı park etti.

Kamyon, birkaç saat sonra yokuş aşağı kaymaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar, tekerleklerin altına takoz koyarak kaymayı engellemeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen kaymaya devam eden kamyon, iki binaya çarptıktan sonra yan yattı. İki binada da maddi hasar meydana gelirken olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Binalardaki bazı dairelerde oturanlar, tedbir amaçlı olarak komşularına sığındı. Evlerinde otururken büyük bir gürültü duyduklarını belirten Ekrem Özdemir, "Sabahtan beri burada duruyor zaten. Yavaş yavaş kaymaya başlamış. Tekerlerin altına takoz koyarak durdurmaya çalışmışlar. Ancak bu sonuçta 40-45 tonluk bir araç bu. Bu şekilde sokak üzerinde durması bile yanlış. Evde çatlaklar bulunduğu için evi boşaltmak zorunda kaldık" dedi.

Kamyonun çarptığı binalardan birinin sahibi olduğunu belirten Veli Albayrak, inşaat yetkililerine yaptıkları bütün ikazlara rağmen beton pompası kamyonunu sokağa yerleştirdiklerini belirterek "Kayıyordu yavaş yavaş. Tehlikeli olduğunu herkes biliyordu. Şantiye şefi de biliyordu. müteahhit de biliyordu, işçileri de biliyordu. İkaz ettiğimiz halde yine de beton pompasını kurdular. Sonunda bu oldu. Can kaybı yok çok şükür. Ancak binada zarar var. Bu zararı kim karşılar artık bilmiyorum" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------------------------------

-Beton pompasından görüntü

Binalardaki hasrdan gömrüntü

-Apartman sakinlerinden görüntü

-Vatandaşlardan görüntü

-Polis ve Zabıta ekipleri

-İnşaat alanından görüntü

-Ekrem Özdemir Röp.

-Veli Albayrak Röp.

06.11.2016 - 02.00 Haber Kodu : 161106008

=================================

6- HDP PROTESTOSUNA GİDEN MİNİBÜSTE RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

Zeytinburnu'nda HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etmeye gidenleri taşıyan minibüste ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi bulundu.

Olay iddiaya göre şöyle gelişti; HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etmek için bir grup saat 15.00 sıralarında Zeytinburnu'nda toplanarak Şişli'ye götürecek minibüse bindi. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek kimlik kontrolü yapmak istedi. Bunun üzerine polis ekipleri ile gruptakiler arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Araçtan inen kişiler ara sokaklara kaçtı. Minibüs şoförü de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından ekipler minibüsü Gökalp Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada minibüste ruhsatsız bir tabanca ve 37 mermi ele geçirildi. Polis ekipleri ele geçirdiği tabanca ile ilgili olarak minibüs sahibi Mehmet Emin U.'yu gözaltına aldı.Bu sırada olay yerine gelen HDP Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Emin E. de arama yapılan minibüsün yanına gelerek polis ekipleri ile tartıştı ve polis ekiplerine mukavemet ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. HDP Zeytinburnu İlçe Başkanı ile minibüs şoförü Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne götürüldü. İlçe başkanı Mehmet Emin E. polis merkezinde ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakılırken, minibüs sahibi Mehmet Emin U.'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Görüntü dökümü

---------------

-Silah ve mermilerin fotoğrafı

05.11.2016 - 22.44 Haber Kodu : 161105164

===================================

7- PROF. DR. ÖZENER: TSUNAMİLER HİÇBİR ZAMAN JAPONYA'DAKİ GİBİ BÜYÜK OLMAYACAK

İSTANBUL'DA 'DÜNYA TSUNAMİ FARKINDALIK GÜNÜ' TOPLANTISI

*İstanbul'da Dünya Tsunami Farkındalık Günü nedeniyle basın toplantısı düzenlendi.

*Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener :

"Bizim bir deprem sonucu oluşacak tsunamiler hiçbir zaman Japonya'daki gibi büyük olmayacak"

"Tarihte Marmara kıyısındaki farklı yerlerde de görülen tsunamilerde de en fazla 6 metre boyunda tsunami dalgaları görülmüştür"

Haber-Kamera: Enver ALAS, İSTANBUL / DHA

'Dünya Tsunami Farkındalık Günü' nedeniyle tsunami konusunda farkındalık yaratmak üzere Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nde basın toplantısı düzenlendi. Rasathanenin Üsküdar'daki yerleşkesinde bulunan Bölgesel Tsunami Gözlem Merkezi'ndeki toplantıya Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Marmara Bölgesi'nde Deprem ve Tsunami Zararlarının Azaltılması ve Türkiye'de Afet Eğitimi Projesi(MarDİM)'nde görev yapan Türk ve Japon uzmanlar katıldı. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Haluk Özener, Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme-Değerlendirme Merkezi'nin kuruluş amacı, akreditasyon süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Olası Marmara depremi ve bunun yaratabileceği tsunami üzerine değerlendirmelerde bulunan Özener, tarih boyunca Ege, Akdeniz ve Marmara'da gerçekleşen depremlerde tsunamilerin olduğunu belirterek, "Bizim bir deprem sonucu oluşacak tsunamiler hiçbir zaman Japonya'daki gibi büyük olmayacak. 1509 ve 1894 depremleri sonrası bölgede en çok 8 metrelik tsunamiler görüldüğünü biliyoruz. Tarihte Marmara kıyısındaki farklı yerlerde de görülen tsunamilerde de en fazla 6 metre boyunda tsunami dalgaları görülmüştür" diye konuştu.

"OLASI DEPREM SÜRESİ GECİKTİKCE BUNUN ALETSEL BÜYÜKLÜĞÜ ARTACAK"

1999 depremlerinden sonra gözlerin Marmara Bölgesine ve İstanbul'a çevrildiğini kaydeden Özener İstanbul'u etkileyecek olasi bir depremle ilgili şunları söyledi:

"1999 depremi biz bilim insanları için nasıl sürpriz değilse, bir sonraki depremin İstanbul'u etkileyeceği de sürpriz değil. Bu konuda birçok çalışma var. Çok bilinmeyenli bir denklemden bahsediyoruz. Bunu keşke çözebilsek, keşke net bir rakam, zaman verebilsek... Maalesef bugünkü teknolojilerle bu mümkün değil. Çok farklı disiplinler arası çalışma yaparak farklı senaryolar üzerine çalışıyoruz. Marmara depremi için bütün bilim insanları olacağını söylüyor. Tarihsel depremler var, bir enerji birikimi var. Olası deprem süresi geciktikçe bunun aletsel büyüklüğü artacak. Ne kadar erken olursa aletsel büyüklüğü de az olacaktır."

SİMÜLASYON ÇALIŞMALARI

Toplantıda MarDİM kapsamında Tsunami Simülasyonları Çalışma Grubu'nda görev yapan Türk ve Japon uzmanlar, tarafından hazırlanan simülasyonlar basın mensuplarına izlettirildi. Senaryo gereği hazırlanan bu simülasyon çalışmalarından birinde Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 7,5 şiddetinde bir depremin ardından oluşan 6 metrelik tsunami dalgalarının Haydarpaşa Limanı'nın 3,5 metrelik dalgakıranlarını aştığı görüldü.

HAYDARPAŞA LİMANI'NDA TSUNAMİ ÇALIŞMASI

Simülasyonu hazırlayan ekibin içinde yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi Öğrretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevher Yalçıner, bunun örnek bir çalışma olduğunu Haydarpaşa Limanı'nı özellikle seçtiklerini ifade etti. Yalçıner, "İzmit Depreminde yaralıların taşınacağı yol yoktu, ulaşım çok zordu. Deniz ulaşımının tek çözüm olduğu anlaşıldı. Doğal afetlerden sonra tsunaminin özellikle limanları etkileyeceği için limanların sağlam kalması gereklidir. Tsunami liman içerisinde küçük hasarlar yapsa bile limanı çalışamaz hale getirir. Bu nedenle Haydarpaşa Limanı'nın seçtik. Haydarpaşa Limanı'nın dalgakıranlarından tsunami dalgalarının aşma olasılığını gördük. Bu konuda hem Türkiye hem de Japonya'da deneyler yapıldı. Bu bir örnek çalışmadır" dedi.

"EN KÖTÜ SENARYOLAR ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ"

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ceren Özer Sözdinler ise Marmara Denizi'nde tsunami için en riskli bölgelerle ilgili bilgi verdi. Sözdinler, "Marmara için deprem nedeniyle tetiklenen deniz tabanı heyelanlarıdır. Marmara kıyısı ve İstanbul kıyılarında riskli bölgeleri belirledik. Haydarpaşa limanı, Bakırköy, Maltepe gibi denize açık kıyıları olan bölgeler ile Bursa ve Yalova kıyılarını riskli görüyoruz. Başımıza gelebilecek en kötü senaryolar üzerine çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansından Ko Goto, Kagawa Üniversitesinden Yoshuyuki Kaneda ve Japon Deniz-Yer Bilimleri ve Teknoloji Ajansından Takane Hori de birer sunum yaptı.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Toplantıdan görüntüler

-Toplantıya katılan uzmanlar

-Prof. Dr. Haluk Özener'in konuşması

-Simülasyonların izlenmesi

-Simülasyon üzerine konuşmalar

-Ahmet Cevher Yalçıner'in konuşması

-Genel ve detaylar

05.11.2016 - 18.07 Haber Kodu : 161105142

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Özener Haydarpaşa Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
title