Haberler

Dha İstanbul - Adliyede Gözaltına Alınan CHP Pm Üyesi Avukuta Sera Kadıgil Emniyete Götürüldü

Özden ATİK, İstanbulDHACumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade vermek için İstanbul Adalet Sarayı'na gelen CHP Parti Meclisi üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil gözaltına altındı.

Özden ATİK, İstanbulDHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade vermek için İstanbul Adalet Sarayı'na gelen CHP Parti Meclisi üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil gözaltına altındı. Kadıgil'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı, söz konusu paylaşımlarda "Cumhurbaşkanı'na hakaret" ve " Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama" suçunun işlediğinin ileri sürüldüğü öğrenildi.. Avukat Kadıgil duruşma salonundan çıktıktan sonra polislerin eşliğinde emniyete götürüldü. Bu sırada Kadıgil'e destek için adliyeye gelenler de hareketliliği cep telefonlarıyla kaydetti.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Kadıgil'in salondan çıkışı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilal Erdoğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title