Haberler

Devlet Bahçeli, Ülkücü İşareti Yapan Kişiye Çok Sert Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Bahçeli, linç edilmiş askerin başında bozkurt işareti yapan kişi hakkında, "İblis uşağı yaratık! Bu şerefsiz anasından doğduğuna pişman edilmeli" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, darbe girişimi sonrasında öldürülen bir askerin önünde bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektiren kişi hakkında çok ağır konuştu.

"İBLİS UŞAĞI YARATIK"

Devlet Bahçeli, "Kimin suçlu kimin suçsuz olduğu bilinmeden Mehmetçiklerin kemerle dövülmesi, bıçaklanması tekmelenmesi milli vicdana terstir. İblis uşağı yaratık neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır" dedi.

"BU ŞEREFSİZ DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİLMELİ"

"Bu şerefsiz bulunup anasından doğduğuna pişman edilmelidir" diyen Bahçeli, "Biz 12 Eylül'de haklı olduğumuz halde askere el kaldırmadık, için için ağladık ama içimize attık. Yürümezsem hak yolda erimezsem hak yolda çürümezsem hak yolda gök girsin kızıl çıksın! Mehmetçiğe zulüm ne demektir. TSK'yı topluca suçlamak kime ne kazandırır. Sela verilmesine verilsin ama halkla asker birbirine girmesin, askerle asker birbirine girmesin. Hele hele milliyetçi hareketi kimse olaylara çekmeye çalışmasın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (58)

mahir:

sayın bahçeli doğru söylüyor. buda bir hainlik.

106
3
yanıtYanıtla
alper:

sonunda doğru bir konuşma yaptın bu senin tarihteki en önemli konuşman olacaktır fakat bu olanlarda senizin payınız ne o kualisyonu kursa idiniz bu duruma gelinirmiydi şapkayı bi önünüze koyun yinede bravo bu ülke için gerçekten bir ooyun var

47
2
yanıtYanıtla
TUGRUL:

HADI LEN BUNAK BAHCELI, SEN ANCAK AKP YOBAZLARIN YEDEK LASTIGI OLURSUN PABUCUMUN CAKMA MILLIYETCISI

13
34
yanıtYanıtla
MHP_CCC_MHP:

Akp nin yaveri !!! ülke bugün bu durumları yaşıyor Mehmetçiğime darbe bahanesiyle bir kumpas daha düzenleniyor sende vatanseverim diye geçiniyorsun. Yaşananlarda seninde büyük payın var. Zamanında hükümeti kursaydın okadar canımız gitmeyecekti Yemişim senin vatanseverliğini.

33
11
yanıtYanıtla
sertt:

tipi hiç ülkucuye benzemıyor. pkklı tıpı var. bence algı olusturuyor pkklılar. bu oyunları cok ıyı yaparlar. şahıdde oldum. bu tıplere

18
21
yanıtYanıtla
atatürkçü mhpli:

Bahçeli çok haklı , bunu yapana asker öbür dünyada ne yapar düşünün. . fakat bahçeli demokrasi diyorda kendi partisinde demokrasiye izin vermemiş biri kongre olayından sonra çok soğudum bu adamdan.

35
3
yanıtYanıtla
recep:

ilk defa bu adam dogru biişey konuşmuş

30
3
yanıtYanıtla
eskr.:

ağzına sağlık başbuğum bu konuşmaya ihtiyacımız vardı şükürler olsun allaha hamd olsun ki doğrusunu söyleyen milli ve düşünen büyük liderlerimiz var allah türkü korusun yaşasın türk devleti yaşasın Atatürk ülkücüleri.

22
8
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Şuna başbuğ deme

yanıt1
yanıt0
OZAN:

BEN ÜLKÜCÜ FALAN DEĞİLİM AMA BAHÇELİ DOĞRU SÖYLÜYOR. . .

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title