Haberler

Devlet Bahçeli, Gül'ün Talebine Cevap Vermedi

Güncelleme:

Görev süresi 28 Ağustos'ta sona erecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretlerine başladı. MHP lideri Bahçeli'den de randevu talep eden Gül, bir yanıt alamadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 10 Ağustos'tan önce Meclis Başkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı, yüksek yargı organlarının temsilcilerinin yanı sıra Meclis'te temsil edilen muhalefet partilerinin liderlerine de veda ziyaretinde bulunmayı planladı.

Ancak MHP lideri Devlet Bahçeli, Köşk'ün ziyaret talebine henüz yanıt vermedi.

Bu durum, daha önce Gül'ün görüşme davetlerini reddetmiş olan Bahçeli'nin, Gül ile veda ziyareti çerçevesinde görüşüp görüşmeyeceği konusunu Ankara kulislerinin merak konularından biri haline getirdi.

Gül, dün saat 17.15'te Meclis Başkanı Cemil çiçek'e, saat 18.00'de ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a veda ziyaretinde bulundu.

Gül; bugün saat 11:00'den itibariyle sırasıyla Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay'ı ziyaret edecek.

Gül, akşam da, Yüksek Askeri Şura üyelerine Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verecek.

BAHÇELİ YANIT VERMEDİ

Gül, Meclis'te grubu bulunan muhalefet partilerine de veda ziyaretinde bulunacak.

Gül, çarşamba günü saat 12.00'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

Gül, perşembe günü ise Genelkurmay Karargahı'na giderek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e veda ziyaretinde bulunacak.

Gül, Perşembe günü HDP'yi de ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı özel kalemi; CHP ve HDP'nin yanı sıra MHP Genel Merkezi'ne de ziyaret talebini iletti.

MHP kaynakları, Bahçeli'nin cuma gününe kadar Ankara dışında olduğunu belirtti.

Bahçeli'nin Gül'ün ziyaret talebine vereceği yanıt Ankara kulislerinde merak konusu oldu.

Bahçeli, 2009 yılında Kürt açılımı ile ilgili görüşme talebi ve 2011 yılında MGK sonrası bilgilendirme görüşmesi başta olmak üzere Çankaya Köşkü'nden gelen bazı görüşme taleplerini geçmişte reddetmişti. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Devlet Bahçeli Çankaya Köşkü Abdullah Gül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (12)

A Demba ba:

8 seçim kaybedip koltuğuna veda etmeyeni ziyarete gerek de yok zaten.

9
25
yanıtYanıtla
Suat Kılıçklhnel929@hotmail.com:

hadi oradan cahil besleme,sen ne anlarsın,sen ancak bugün önüne gelecek yalı yemeyi düşünürsün,vatan gitmiş,millet kahrolmuş,ülke emperyalistlerin peyki haline gelmiş senin umurundamı,hadi oradan,boş adam.

yanıt0
yanıt0
A DEMBA BAmahmutdogan1960@hotmail.com:

SUAT KILIÇ Sen bu dediklerinle 1999-2002 arası 3,5 senelik Bahçelinin yönetimde olduğu felaket günlerini anlatmışsın ama farkında değilsin bomboş adamcık.

yanıt0
yanıt0
Suat Kılıç:

Devlet bey,Allahütaala sizden nihayetsiz razı olsun,sizi anlayabilmek için insanların ufkunun çok zengin olması lazım.Gerici,yobaz papaz işbirlikçileri sizi anlayamazlar,onlar ancak günlerini kurtarmak ve dünyalıklarını elde etmek için,birilerine nasıl yanaşacaklarını düşünürler.Siz,cansınız,gönülsünüz,kısacası Vatansınız,Ömrünüz uzun olsun,çünkü Vatanın size çok ihtiyacı var.Saygılarımla

21
10
yanıtYanıtla
Debrelimahmutdogan1960@hotmail.com:

Bahçelinin 3,5 yıllık iktidarında Türkiye''nin nasıl acınacak hallere düştüğünü bilmiyorsan sus. Biliyorsan traşı kes.

yanıt0
yanıt0
adanalı:

bahceli resmi ilşkilerden,prosedürden anlamaz bilmez.dümdüz bir adamdır.siyasetin önemini anlayamadığından parti bu halde zaten.konuşacak ne yi var kiiiii!!!

9
17
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Sen neye veda ediyosun ; sen zaten hiç orda yoktun....

15
6
yanıtYanıtla
ank:

nezaketsiz...kişi kendine yakışanı yapar

7
12
yanıtYanıtla
s özkan:

benım aklıma bırşey geldı sıçımde sonrabahçelı ve kılıcdar mudur çankayaya nası gıdecekleruzun adamın yuzune nasıl bakacaklar ekmelınıde ne yapacaklar adam ortada mı kalacak

5
12
yanıtYanıtla
Han TÜRKOGLU:

tayyip ile Koltuk paslaşmasından sonra başbakanlık için hoşgeleyim mi gezisi yapıyor. En güzelini yaptınız başkanım

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title