Haberler

    Devler Konya'da Kapışıyor

    Spor Toto Süper Lig'de 12. haftasında Konya'da Trabzonspor ile karşılaşacak lider Beşiktaş, zorlu maçı kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

    Süper Lig'in 11. haftasını 23 puanla lider geçen siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ersun Yanal ile çıkışa geçen bordo-mavili ekibi Konya Büyükşehir Torku Arena'da konuk edecek. Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele saat 19.00'de başlayacak. Beşiktaş'ın talebi üzerine Trabzonspor maçı Konya Atatürk Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmada tribünlerin büyük ölçüde dolu olması bekleniyor.DEMBA BA ÇOK FORMDASenegalli futbolcu Demba Ba, zorlu mücadelede siyah-beyazlı takımın gol için yine en önemli kozu olacak. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde son 5 maçta rakip fileleri havalandıran Demba Ba, ligin en az gol yiyen ekibi Trabzonspor karşısında da seriyi sürdürmeye çalışacak. Senegalli futbolcu Partizan maçıyla başlayan gol serisinde, son 5 karşılaşmada takımına toplam 8 gol kazandırdı. Ligde 7, Avrupa kupalarında da 8 golü bulunan Demba Ba, bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 gole ulaştı.Beşiktaş'ta Senegalli futbolcu Demba Ba ile Oğuzhan Özyakup, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan bu futbolcular, Trabzonspor karşısında birer sarı kart daha görmeleri halinde, 13. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. FIRTINA ESMEYE BAŞLADITrabzonspor, bu sezon şimdiye kadar üç büyük rakibinden ikisiyle karşılaştı ve yenilgi almadı. Sezonun 2'nci haftasında Fenerbahçe ile sahasında golsüz berabere kalan bordo-mavililer, 10'uncu haftada deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti.Karadeniz ekibinde, Papadopoluos, Musa Nizam ve Medjani ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor.En son 5 Ekim'de ligde Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle dönen Trabzonspor, 62 gündür resmi maçlarda yenilgi yüzü görmüyor.PEKTEMEK KAFİLEYE YETİŞTİSakatlıkları bulunan Cenk Gönen, Tomas Sivok ve Uğur Boral kadroda bulunmazken, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından bir maçlık cezası bir yıl süreyle ertelenen Mustafa Pektemek de Konya kafilesinde yer aldı.Beşiktaş kafilesinde şu isimler yer aldı: Tolga Zengin, Emre Metin, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Kerim Frei, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Furkan Yaman, Oğuzhan Özyakup.Konuk takımda ise cezalı oyuncu bulunmazken tek eksik, sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur Kıvrak.MUHTEMEL 11'LERBeşiktaş: Tolga, Serdar, Pedro, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Sosa, Olcay, Gökhan, Demba BaTrabzonspor: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Özer, Medjani, Mehmet, Yusuf, Sefa, Cardozo

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Demba Ba Beşiktaş Konya Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    HaydemobilWeb@haberler.com:

    Haydeeeeeee

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title