Haberler

Devasa Büyüklükteki Deniz Anası İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

İngiltere kıyılarının yeni sahiplerini görenler gözlerine inanamıyor. Çünkü devasa büyüklükteki binlerce deniz anası gittikçe sahillere yaklaşıyor.

Yaklaşık 32 kilogram ve 1 metre 80 santim uzunluğunda bir deniz anası hiç gördünüz mü? Bu devasa canlılar son günlerde İngiltere'nin sahil bölgelerinde yaşayanlar için büyük bir dert olmuş durumda.

UZMANLARI BİLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Suların çok derinliklerinde yaşayan bu canlıların kıyıya kadar gelmesi ise uzmanları bile şaşkına çevirdi. Hayati bir tehlike içerdikleri düşünülmese de bu deniz anaları insanlarda kurdeşen denilen bir kaşıntı hastalığına sebep oluyor. Korkutucu boyuttaki bu canlıları insanların bu derece yakınına getiren şeyse ısınan suyla birlikte çok daha fazla plankton yani besin bulmaları.

Fotoğrafçı Steve Trewhella 1980'li yıllardan bu yana ik kez bu kadar büyük bir deniz anası gördüğünü belirtiyor.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

OttomanMobil-IOS:

Bunuda akp koymuştur buraya kesin , algı çalışması yapıyor ya dediğiniz gibi kesin deniz anasına para vermiştir.ülkenn yarısı kesin böyle düşünüyor kesin ..ne gerizekalısınız

6
19
yanıtYanıtla
zaza babaMobil-ANDROID:

allah in büyüklüğü unutuldu bu AKP ciler .!?

3
14
yanıtYanıtla
MantıkMobil-IOS:

AKP'li ondan çok büyük

2
14
yanıtYanıtla
bozkurtMobil-ANDROID:

oylar akp ye

3
9
yanıtYanıtla
bilgehanmobilWeb@haberler.com:

Aman Yarabbi ne güzeller güzel ve tehlikeli

9
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Aslında su yaşamında çok önemli görevleri var deniz anası dediğimiz canlıların. . . Neyse ki çok zehirli bir türü değilmiş. . . Zehirli türler yavaş yavaş bizim denizlerimize de gelmeye başladı. . Bazılarının zehri bir Kobra''nın zehrinden daha güçlü. . .

6
1
yanıtYanıtla
Koray cantürkMobil-IOS:

Lan sordunuz mu deniz anasına daha önce seni çeken oldumu diye?

5
1
yanıtYanıtla
öz kürt:

kürdüm oylarım chpyedir ha!

2
4
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

deniz anası değil deniz ninesi :)) bu ne lan ohaa yanii

5
0
yanıtYanıtla
Deniz Çocuğu:

Size anne diyebilir miyim sayın deniz anası ?

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title