Haberler

Devamsızlıktan İşsiz Kaldı Başına Silah Dayadı

Güncelleme:

Zonguldak'ta, mazeretsiz işe gitmediği gerekçesiyle iş akdi sonlandırılan maden işçisi, işyerindeki kuleye çıkıp kurusıkı tabancayı intihara kalkıştı.

Zonguldak'ta devamsızlığı nedeniyle işten çıkarılan işçi, yeniden işe alınması için intihar girişiminde bulundu.

İŞE GERİ ALINMASINI İSTEDİ

İşçi, uzun çabalar sonucunda kurum yetkilileri ve emniyet güçleri tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi. Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde 2009 yılında işe giren 30 yaşındaki Abdullah Çukuruk, sabah saatlerinde 2 Nolu kuyuya çıktı. Bekar olan Çukuruk, yaklaşık bir saat alnına dayadığı silahla tekrar işe geri alınmasını istedi.

BİR AY BOYUNCA İŞE GELMEDİ

Önce arkadaşları ve kurum yetkililerinin ikna etmeye çalıştığı Çukuruk'u, olay yerine gelen polis ekipleri de ikna etmeye çalıştı. Yerin metrelerce altındaki maden ocağındaki işine, bir ay boyunca aralıksız gelmediği öğrenilen Çukuruk'un bu sebeple çıkışının verildiği belirtildi.

Başına dayadığı silahla tekrar işe geri alınmasını isteyen Çukuruk, ikna çabalarının ardından bulunduğu yerden indi. Elindeki silahı da polis ekiplerine teslim eden Çukuruk, polis aracına bindirildi.Polis merkezine götürülen Çukuruk'un silahının kuru sıkı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

yılmazmuhsin-dag@hotmail.com:

ulan kavat milet iş diye can atiyor sen iş bulmuşsun işe gitmiyorsun benim 6 cocugum var hepside 2 üniveriste bitirmiş kps kazanmışlar atama bekliyorlar işe girmek icin can atiyorlar sen ise işe gitme sonrada cıkıp şov yap aslında seni ordan atmak gerekiyordu

9
2
yanıtYanıtla
KAPKARAmehmet.teke@gmail.com:

EYYYY ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIK YARABBİM KİMİNE TALKIM KİMİNEDE SALKIM

7
0
yanıtYanıtla
KRALsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Sen 1 ay haber vermeden işe gitme sonra neden işsiz kaldım :D Ne güzel dünya ..... :) Bu haber aklıma asker kaçağı arkadaşımı getirdi.. izne çıktı 3 ay geri dönmedi firar yazılınca komutanların bana garezi var o yüzden firar yazdılar deyip hakime şikayette bulunmuştu :D

5
0
yanıtYanıtla
oğuzsenol_kurum@hotmail.com:

haha çok güldüm laaa , sen 1 ay mazeretsiz işe gitme sonrada kuru sıkı tabancayla milleti kandırmaya çalış . çalıştığın işyerinin patronu musun sen lavuk . çakallık da var aklı sıra . senin gibisini adam sanıp işe alan insan kaynaklarına yazık . bi bh sanmışlar seni .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title