Haberler

Dev Panayıra, Dev Sponsor!

Güncelleme:

Hayvancılık sektörünün lider yem üreticisi Emek Yem, Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği alanında Türkiye'nin en büyük organizasyonu olan ''İzmir Koyun Keçi Panayırı'' nın ana sponsoru oldu.

Türkiye'nin en modern küçükbaş çiftliklerine ev sahipliği yapan Seferihisar'da düzenlenecek '' İzmir Koyun Keçi Panayırı'', ''Şampiyon'' kuzu büyütme yemiyle sektörde lider konumda yer alan Emek Yem'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Canlı damızlık küçükbaş hayvan sergisi, süt ve süt teknolojileri, yem teknolojileri, hayvan sağlığı ve enerji sistemleri sergileriyle dikkat çeken organizasyon, bu anlamda yine Türkiye'de birçok ilki bünyesinde barındıracak.

EMEK YEM, ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKACAK

Ürettikleri özel büyüme yemleri ile yetiştiricinin ilk tercihi olan, Emek Yem Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Kula ; 4. kez düzenlenen '' İzmir Koyun Keçi Panayırı''nın artık tüm sektör temsilcileri tarafından kabul görmüş bir organizasyon yapısına sahip olduğunu, Kula Yağ ve Emek Yem Sanayi olarak kendilerinin de küçükbaş hayvan üreticisinin tecrübe ve birikimlerinden faydalanması için uzman kadroları ile panayırda yer alacaklarını söyledi.

'' İzmir Koyun Keçi Panayırı''nın; Hedef kitlesi doğru tespit edilmiş ve içeriği bu doğrultuda hazırlanmış büyük bir sektörel buluşma olduğuna dikkat çeken Kula, Ar-Ge çalışmaları ve yeni yatırımları ile yetiştiricinin emeğini boşa çıkarmamak için çalıştıklarını söyledi. Kula, ''Yakın geçmişte; Anadolu EXPO Canlı Hayvan Fuarı ve Karaburun Kırkım Şenliği gibi etkinliklerde yer aldık. Şimdi '' İzmir Koyun Keçi Panayırı''nda sektörün tüm aktörleri ve her zaman yan yana olduğumuz yetiştiricilerimiz ile buluşma imkanı yakalayacağız. İzmir Panayırı; Koyun-keçi besiciliği ve yetiştiriciliği alanında yeni yatırımlara hazırlanan girişimciler için büyük bir fırsat olacak. Organizasyon, sektöre adım atmak isteyen girişimcilerin; Sektöre destek veren kurum temsilcileri, hali hazırda bu işi meslek olarak gerçekleştiren yetiştiriciler, bilim insanları ve akademisyenler ile buluşup fikir alışverişi yapmalarına zemin hazırlayacak.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seferihisar Türkiye İzmir Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title