Haberler

Dev Dalgalar Balıkçı Teknelerini Batırdı (2)

Büfeler SU ALTINDA KALDI Alanya'da dün akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağmur ve fırtına sonrası oluşan dev dalgalar, Mahmutlar Mahallesi'nde sahildeki büfelerde hasara neden oldu.

Büfeler SU ALTINDA KALDI

Alanya'da dün akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağmur ve fırtına sonrası oluşan dev dalgalar, Mahmutlar Mahallesi'nde sahildeki büfelerde hasara neden oldu. Belediyenin şahıslara kiraladığı brandayla çevrili büfelerin içine kadar ulaşan dalgalar, malzemeleri dışarı savurdu. Sabah işyerlerine giderek hasar tespiti yapan büfe sahipleri, etrafa savrulan malzemelerini toplamaya çalıştı.

Yaklaşık 40 bin lira zararı olduğunu belirten Hasan Özkan, "Malzemelerimizi dalgalardan kurtarmak isterken canımızdan oluyorduk. Afet bize çok büyük zarar verdi" dedi. İşyerindeki çok sayıda elektronik eşya, buzdolabı, masa ve sandalye gibi eşyaların zarar gördüğünü aktaran Saadettin Çorba ise malzemelerinin çoğunun kaybolduğunu aktardı.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre ilçede metrekareye 2 günde yaklaşık 100 kilo yağış düşerken, yağmurlu havanın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmutlar Dalgalar Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title