Haberler

Deutsche Securıtıes Menkul Degerler A.s. Yatırım Kurulusu Varant / Sertıfıka / Senetlerıne Ilıskın

KAP:DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEGERLER A.S. / [DBAGL] YATIRIM KURULUSU VARANT / SERTIFIKA / SENETLERINE ILISKIN

KAP : DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEGERLER A.S. / [DBAGL] YATIRIM KURULUSU VARANT / SERTIFIKA / SENETLERINE ILISKIN BILDIRIM 29.08.2014 16: 30: 53

YATIRIM KURULUSU VARANT / SERTIFIKA / SENETLERINE ILISKIN BILDIRIM

---------------------------------------------------------------------------------------------

YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR OZET BILGI : DEUTSCHE BANK AG'NIN DERECELENDIRME NOTUNDA DEGISIKLIK

---------------------------------------------------------------------------------------------

KONU: DEUTSCHE BANK AG'NIN DERECELENDIRME NOTUNDA DEGISIKLIK

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

DEUTSCHE BANK AG LONDRA SUBESI ('IHRACCI') ARACILIGI ILE IHRAC EDILECEK VE DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEGERLER A.S'NIN PIYASA YAPICILIGINI USTLENECEGI YATIRIM KURULUSU VARANTLARININ, SERTIFIKALARININ VE SENETLERININ HALKA ARZINA ILISKIN OLARAK, IHRACCI TARAFINDAN IHRAC EDILEN ARACI KURULUS VARANTLARINA VE SERTIFIKALARINA ILISKIN OLARAK DUZENLENEN SERMAYE PIYASASI ARACI NOTU'NUN 8.3 (IHRACCIYA ILISKIN DERECELENDIRMELER ILE DERECELENDIRME NOTLARININ ANLAMI HAKKINDA BILGI) VE OZET'IN 2.12 (DERECELENDIRME NOTU HAKKINDA BILGI) NUMARALI BOLUMLERINDE YER ALAN DEUTSCHE BANK AG'NIN DERECELENDIRME NOTLARINA ILISKIN BILGILERDE BIR DEGISIKLIK MEYDANA GELMIS OLUP SOZ KONUSU DEGISIKLIK NETICESINDE MOODY'S TARAFINDAN DEUTSCHE BANK AG'NIN GORUNUMU 'NOT DUSUSU ICIN IZLEME'DEN 'NEGATIF'E DONUSTURULMUSTUR.

BUNA GORE MOODY'S TARAFINDAN DEUTSCHE BANK AG'YE VERILMIS OLAN KREDI DERECELENDIRME NOTLARI ASAGIDAKI GIBIDIR:

UZUN DONEM NOTU: A3

KISA DONEM NOTU: P-2

GORUNUM: NEGATIF

DEUTSCHE BANK AG'NIN TUM DERECELENDIRME NOTLARINA HTTPS: //WWW.DB.COM/IR/EN/CONTENT/RATINGS.HTM ADRESINDEKI INTERNET SITESINDEN ULASILABILIR.

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEGERLER A.S.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: KAP / Finans

Finans Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title