Haberler

Deü ile Maltepe Askeri Lisesi Arasında Protokol

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ile Maltepe Askeri Lisesi arasında eğitim öğretim, danışmanlık ve uygulama konularında işbirliği protokolü imzalandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ile Maltepe Askeri Lisesi arasında eğitim öğretim, danışmanlık ve uygulama konularında işbirliği protokolü imzalandı.DEÜ'den yapılan açıklamaya göre, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ve Maltepe Askeri Lisesi Komutanı Tnk. Kur. Alb. Kadir Canpolat'ın katıldığı imza töreni DEÜ Rektörlüğü Senato Salonu'nda yapıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Füzün, "Ordumuzun değerli subaylarının daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri, daha donanımlı yetişebilmeleri için üniversite olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazırız. İmzalayacağımız protokol buna hizmet edecektir. Subaylarımızın daha donanımlı, daha mükemmel olabilmeleri ve değişen dünya koşulları içinde daha başarılı olabilmeleri için şüphesiz ki eğitimleri çok önemlidir. Biz de hem araştırma hem eğitim kurumu olarak, askerlerimizle işbirliği içinde olmaktan büyük bir onur duyuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Mehmet Füzün Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title