Haberler

Derya Şensoy, Bir Kez Daha Ulu Orta Seçkin Özdemir İçin Krize Girdi

Güncelleme:

Eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i kafasından atamayan ve geçen günlerde ağlama krizine giren Derya Şensoy, bu sefer Seçkin Özdemir'in rol arkadaşının karşısında ağlayarak, "Beni ona götür" diye bağırdı.

Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i bir türlü üzerinden atamıyor! Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi için ağlama krizine girerek magazin basınına yansıyan Şensoy, bir kez daha aynı semtte ağlama krizine girdi.

SEÇKİN'İN ROL ARKADAŞINA 'BENİ SEÇKİN'E GÖTÜR' DİYEREK AĞLADI

Bu aralar adı Sarp Levendoğlu ile anılsa da, o eski sevgilisi Seçkin Özdemir'i unutamıyor! Habertürk'ün haberine göre önceki gün Cihangir'deki bir mekânda ağlama krizine giren Derya Şensoy, Seçkin Özdemir'in rol arkadaşı Müjde Uzman'a "Beni Seçkin'e götür" diye bağırdı. Ünlü oyucunun sesi semt sokağında yankılandı.

AYNI MEKANDA KARŞILAŞINCA DA KRİZ GEÇİRMİŞTİ

Güzel oyuncu önceki gece de kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy'la kafa dağıtmak için Cihangir'de bir mekana gitmişti. Kısa bir süre sonra, Şensoy'un kasım ayında ayrıldığı meslektaşı Seçkin Özdemir de yeni kız arkadaşı ve bir grup arkadaşıyla mekâna geldi. Yakınlardaki bir masada oturan gruptan yakışıklı oyuncu, "Dost olarak ayrıldık" dediği sevgilisine selam bile vermedi. Bu gelişme üzerine ağlama krizine giren Derya Şensoy'u arkadaşı evine zor götürmüştü.

SEÇKİN VE TUVANA'NIN AŞKI KONUŞULUYOR

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ise şu sıralar, son zamanların gözde oyuncusu Tuvana Türkay ile başrolü paylaştığı 'Bir Nefes Yeter' filminin çekimleriyle uğraşıyor. İki tutku dolu aşığı canlandıracak ikilinin arasında aşk dedikoduları geçtiğimiz günlerde yayılmıştı. Tuvana Türkay'ın, Seçkin Özdemir ile bir paylaşımında 'yeni sevgili' etiketini kullanması kafaları karıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Ferhan Şensoy Derya Şensoy Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title