Haberler

Derya Baykal Artık Youtube'da

Güncelleme:

Youtube'a beklenen kan geldi! 12 senedir çeşitli televizyon kanallarında zengin içerikli programlar yapan Derya Baykal şimdi kendi YouTube kanalında izleyici ile buluşuyor.

El işlerinden, dekorasyona, pratik yemek tariflerinden sağlıklı yaşama, birçok konuda yaratıcı içeriklerle videolarını youtube'daki takipçileriyle paylaşmaya hazırlanan Derya Baykal YouTube'da yeni bir kan olacak.

Bugüne kadar sayısız programa imza atan kendine has tarzı ve samimiyetiyle Türkiye'nin en yaratıcı, en hamarat isimlerinden Derya Baykal YouTube kanalında da ekonomik dekorasyon önerileri, pratik yemek tarifleri ve el işleri ile izleyenlere eğlenceli ve öğretici bir pencere aralıyor.

Ekonomik ve kolay temin edilebilen malzemelerle el işi meraklılarına en güzel ve pratik modeller sunarken aile bütçelerine katkıda bulunabilmeleri için fikirler veriyor.

Yıllardır yaptığı televizyon programlarında da tüketime değil, üretime özendirmeyi amaçlayan Derya Baykal sadece ev kadınları için değil genç izleyeciler için de farklı ve özendirici içerik sunmayı hedefliyor.

İzleyicilerini kendi atölyesinde ağırlayacak olan Derya Baykal her Pazartesi ve Perşembe günleri yayınlanacak yeni bölümleriyle YouTube'da kendi kanalında!

Kanal Fragmanı ise şimdi yayında!






Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title